Energija kao vizit karta

Iznenadićemo se kad shvatimo da zaista sve jeste energija i sve od nje zavisi.

Ono što nameravam da napišem može da izazove u vama buđenje svesti, otrežnjenje, bes ili inat.

Ne znam vaše priče. Ne znam šta vas boli, čemu se radujete i šta sanjate.

Mogu da naslutim vašu suštinu, miris skrivenosti i razotkrivenosti. Nisam vidovita. 🙂 Intuitivna, pre bih rekla, ona koja je godine posvetila osluškivanju sopstva. Ponekad snažno osećam emocionalne i duhovne puteve i vidim niti koje nas sve povezuju. Ponekad nisam laka za razumeti onima koji ne dopuštaju da se njihova suština primeti.

Žene sa kojima radim, žene su koje hrabro idu po sebe.

Učeći od njih, dala sam im svoje spoznaje, blagoslove i lekcije a one meni uvide u njih same. U životu svake žene se u jednom trenutku pojavi inicijacija (najčešće u muškom liku). To je ona inicijacija koja otvori vrata neistraženosti i ona koju treba pustiti da ode svojim putem dalje. Ona nije predodređena da ostane. Ona je znak na putu i to je sve.

U krajnjem slučaju, volela bih da vas podsetim, niko se zaista i ne poseduje. Mi smo svi samo prolaznici koji nose poruke jedni drugima. Naša duša uvek zna i oseća. Žena ponekad ne zna, ali je na putu da sazna. Inicijacija je poziv, put koji se otvorio da biste spoznali slabe i jake strane svoje duše. Da biste naučili sebe kroz odnose. U najfinijim prevojima nas samih, možemo da sakrijemo najvažnije. Ono što će nas odvesti dalje ili zadržati u mestu.

Ako osećate da u vama neki nepoznat glas prenosi poruku, slušajte. Umirite se.

Spisak razloga, poruka i znakova može da se niže u nedogled i obično je vezan za partnera koji je otvorio vrata nas samih. Suština je, čuti neizgovoreno i videti nepokazano. Niko na ovaj svet nije došao sa vlasničkim listom i ako vam se učini da biste po svaku cenu zadržali nekoga ko želi da ode, pronađite odgovor zašto je to tako. Šta vam vaš glas poručuje?

Energija je i ljubav. Energija je i strast. Energija je i učenje. Energija je i stanje uma kao i misli koje biramo. Misao o nekome može da kreira emocije koje će nas odvesti na put određenih akcija. Da li ste očarani, razočarani, opsesivni ili upitani?

Mislićete da je ljubav, a biće klizav put bez znakova. Verovaćete u bajke, urlati u gluvu noć i slati poruke za koje ćete se kleti da niste hteli da ih pošaljete. Ko je zaposeo vaš um i biće? Ko je ovladao vašom energijom? Ne postoji nikakvo magično uverenje, niti je misterija zašto neke postupke činimo.

Znam da ste posebni i da niko nije kao vi. Znam da niste ludi. Znam da ni priča koja vas je probudila nije luda. Nije lud ni on koji vam se desio kao usud. Možda je seks odličan, a priča o nesrećnom braku ili ludoj ženi koja ga čeka okidač da mu poverujete u sve. Znam da i vi znate da je istina mnogo drugačija.

On može bez vas.

Ono što želim da znate je da istina ponekad nije ona koju mi želimo da vidimo. Često ima oblik čokoladnih pralina, neodoljivih osmeha i ume da se sakrije iza neobuzdane strasti. Istina koja traži put da izađe napolje uvek izaziva nemire. A nemiri nisu ljubav, ako ste to pomislili. Nemir je samo upozorenje da ste na putu spoznaje, na putu inicijacije, da vas negde čeka nešto bolje, vaše.

Do ljubavi se dolazi kroz nemir kada otkrijemo mir. Nikad obrnuto.

Obratite pažnju na znakove koji vam se pojavljuju u životu. Budite intuitivni, ne slepi. Budite mudri, ne pohlepni. Budite svoji. A ako to trenutno niste, ako ste se izgubili, zapitajte se kakve vam se nezgode događaju i u kakva raspoloženja često upadate.

Kada nismo na svom putu, putu na kom emocije i duh ne čine sklad, postajemo bolesni. Bolesni duhom i telom.

Sve što očajnički želimo, nije zdravo. Sve što gori pred pred nama i u nama, spaliće nam dušu ako nije plamen istine. Sve što je tuđe, može nas razboleti. U energetskoj medicini, od starih Indijanaca do današnjih iscelitelja, postoji put duše, put istine. Onog momenta kada skrenemo sa tog puta, znaćemo. Svako od nas biva upozoren.

Naučite da hodate na obe noge, čvrsto. Ne lomite svoje noge željama koje truju duh. I ako mi sada kažete da ne znaš kako, da vi to ne možete, da je sve što osećate zbunjenost i strah, ja ću reći: U redu.

Istražite sebe i napravite reviziju svog života, odnosa i svojih potreba.

Ko ste i u čemu je vaša lepota? Na čega miriše vaša duša? Miriše li i kada ste uplakani, zabrinuti i strepite? Da li ste 101% sigurni i srećni kraj svojih izbora? Da li vaši partneri pored vas imaju još nekoga? Zašto? Koliko laži gutate svesno? Imate li neke tegobe? Spavate li mirno? Živite li svoj život ili živite život od susreta do susreta? Da li ste kreativni ili ste opsednuti i samo razmišljate o nečemu što vam nikako u potpunosti ne dolazi? Da li lažete sami sebe? Da li ste hrabri da živite svoju priču?

Ovo su samo neka od pitanja koja vam mogu pomoći da revidirate svoj život i odnose. Ono što može pomoći je da sebi priznate istinu ne štedeći se. Vi ste posebni, divni i vredite. Vaš duh će ozdraviti onog trenutka kad odlučite da sledite svoj put, da lažnima i onima koji nisu vaši kažete ne i odete dalje ne osvrćući se.

Znam, lako je reći.

Znam i da ljubav dođe u pravom obliku, iskrena i postojana, bez drame i laži. Dođe onda kada smo mi iskreni i postojani, bez drame i laži.

Ako i vi imate priče koje su vas probudile, inspirisale i navele da se bolje upoznate, radujem se da ih podelite sa nama u komentarima.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment