//majawu.eu/wp-content/uploads/2024/02/psihologija-u-jednostavnim-pricama-podcast.png

Želite da učestvujete u podkastu i podelite svoju priču kroz direktan rad sa Majom? Popunite upitnik i odgovorite nam na nekoliko pitanja.


 

svake nedelje nova epizoda


Priče iz života, moderna duhovnost i psihologija

♡Podkast je za sve ljude koji žele ispunjen život, da otkriju svoj puni potencijal i neograničenu kreativnost. Svake nedelje otkrićete psihologiju u jednostavnim pričama, lična iskustva, korisne alate, moćne meditacije i uzbudljive intervjue sa raznim inspirativnim ličnostima.


♡The podcast is for all people who want a fulfilling life, to discover their full potential and unlimited creativity. Every week, you will uncover psychology in simple stories, personal experiences, useful tools, powerful meditations, and exciting interviews with various inspirational personalities. Would you like to share your story through direct work with me?

 

Prijavite se preko/Subscribe to: 

//majawu.eu/wp-content/uploads/2023/06/Itunes.png
//majawu.eu/wp-content/uploads/2023/06/Spotify-2.png
//majawu.eu/wp-content/uploads/2023/06/Youtube_-01.png

nove epizode / new episodes 

podkast u knjizi


Otključaj svoju priču®

je priručnik kreiran ljubavlju i bogat tajnama narativne terapije, energetske psihologije, svetih vodiča i VIP podkasta. Da li biste želeli da odmah krenete sa zapisivanjem, slušanjem i radom na sebi uz doprinos iz mog podkasta?

U priručniku vas čeka mnoštvo mogućnosti na skoro 400 strana koje vas pozivaju da ih koristite za svoje Više Ja. Dozvolite sebi inspiraciju, intuiciju i snagu dok sa ljubavlju otkrivate unutrašnju mudrost.

Sadržaj: 

  • vodič za razumevanje misli i emocija
  • terapijsko pisanje
  • energetska psihologija, EFT protokoli
  • istočna filozofija življenja i poslovanja
  • sakriveni podkast namenjen korisnicima priručnika sa doživotnim pristupom + update
  • mandale i art za lični rast

 

(Visited 192 times, 1 visits today)