Staklići mog vitraža

Upoznajmo se

umočena u mastilo duše ostavljam tragove... kad bih sebe opisivala kroz prizmu davnina, rekla bih... krala sam dedine olovke, šarala po tapetama i knjigama iz kućne biblioteke, sve dok prvi put nisam ugledala svoja slova i junake u novinama.  mada, blizine danas su mi divne, divlje, pune nerešenih priča koje valja ispričati i divnih ljudi koje volim uz šoljicu čaja po atarima sveta da okupim...

somborka. pisac. filantrop. bosonoga kontesa. divlja žena. 

Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi. 

iz romana ,,Put u središte duše"

Kako je sve počelo...

Nisam mogla da dohvatim teglu džema sa police u špajzu, ali sam pisala priče koje su stizale do raznih časopisa i vodile me od dvanaestogodišnje devojčice do žene koja živi svoje snove. Uvek me pitaju kako je to napisati knjigu, ali ja i dalje nemam pravi odgovor. Pisanje ili jesi ili nisi. 

Moja strast je sloboda i mogućnost da putujem svetom i radim sa ljudima koji slede svoj put, istinu i intuiciju. Zato se nemojte iznenaditi ako me sretnete negde kraj mora, čupavu i bosonogu dok kreiram likove novog romana. Ne volim svojatanja i ne pristajem da budem deo nečega što ne rezonuje sa mojom suštinom. Volim da sam svoja.

Putovanje

Jednog dana krenula sam stazama koje sam prepoznala kao svoje i kroz studije za psihološkog savetnika (Nemačka) i meridijanskog terapeuta (Rusija) otkrila slobodu i lakoću. Kako putovanje nikad ne staje, uživam da pohađam edukativne programe i kombinujem znanja (NLP, Deep Peat, energetska psihologija ACEP, terapeutsko pisanje, SuJok, Access Bars, Business interactive training, Mindset & Intuitive coaching itd.)  i odgovorno tvrdim

Znanje jeste dobro, ali je transformacija najbolja.

Zato danas radim sa ženama iz celog sveta, koje brinu o svom mentalnom zdravlju i spremne su da nauče više o sebi. Svima je krajnji cilj sreća i sloboda (emocionalna, finansijska, kreativna); ali nas niko nije naučio kako se to postaje. Kroz rad sa mnom, klijenti razvijaju mentalnu kondiciju i uče o emocijama, mislima i metodama promene istih.

Kroz individualne konsultacije, radionice, kreativnost i predavanja ja živim svoj poziv.

Knjige

Pisanje knjiga je kao putovanje, prilika da piješ na izvoru mašte i mogućnost da stvoriš (i otvoriš) svet drugim ljudima. 

  • 2020 - Ključevi gospođice Psihologije
  • 2019 - Put u središte duše
  • 2018 - Anima healing dnevnik
  • 2017 - Ispričaj mi priču
  • 2016 - A šta kad zveri šapuću
  • 2015 - Jednom kad opet budemo pecali
  • 2014 - Maslačak nošen vetrom

PISANJE

Reka koja poteče onog trena kad se rodiš...

ČITANJE

Prozori, vremenske kapije i divne spoznaje.

PUTOVANJA

Kad zasvrbe čežnje, spakujem dušu u kofer i bosonoga krenem.

BICIKL

Snovi koje vrtim na lancu života... i dok vrtim, živim.

SVE(T)

Šta je sve(t) nego odraz duše?

ZNAKOVI

Filozofiranje po atarima sveta i slučajno prosut čaj koji oslika puteve...
(Visited 310 times, 1 visits today)