O meni

Provela sam godine i godine kopajući po sebi i sledeći tragove koji su iskakali na putu života.  Kao klinka krala sam dedine olovke, šarala po tapetama i knjigama iz kućne biblioteke, sve dok prvi put nisam ugledala svoja slova i junake u novinama. Imala sam 12 godina. Da mi je neko tada rekao da sam uzjahala svoju zvezdu i da ne treba da silazim sa nje dokle god se mogu držati, ne bih mu verovala. Ogledala sam se i otkrivala svoju suštinu, padala i ustajala.

U vreme studija novine su se nadogradile blog-om, a zatim nekoliko godina kasnije porasle u knjige. Napisala sam roman Maslačak nošen vetrom, zatim A šta kad zveri šapuću, Tražite li posao u Nemačkoj, Anima dnevnik, Ispričaj mi priču, Jednom kad opet budemo pecali i Put u središte duše. 

Uvek kada me pitaju kako je to (na)pisati knjigu, zamislim se i nemam pravi odgovor. Pisanje ili jesi ili nisi. Mene pisanje odmara, umiva, razotkriva, leči i služi kao ogledalo. Pisanje je moj način življenja. 

Provela sam nekoliko godina učeći ono što ne volim, da udovoljim drugima. Onda sam polomila kutiju sa uverenjima i otvorila se nesaglediva divljina mogućnosti. Od tog dana učim da bih udovoljila sebi. Preselila sam se u Nemačku i na studijama psihologije otkrila koliko je olovka zaista moćno sredstvo na svim poljima. Bila sam dovoljno radoznala da steknem znanja i zvanja iz oblasti istočne medicine, akupunkture, pozitivne psihologije, transakcione analize, da zaronim u deep peat metod, access barse i da kroz holističke metode pomognem sebi učeći kako se pomaže drugima. 

Obrazovanje je dobro.

Primena je bolja.

Transformacija je najbolja. 

Danas u praksi radim sa ljudima koji brinu o svom mentalnom zdravlju i spremni su da nauče kako se odučiti od naučenog. Svima je krajnji cilj sreća, a niko nas nije naučio kako se biva srećan. Kroz rad sa mnom, klijenti razvijaju mentalnu kondiciju, rešavaju se dubokih polariteta, uverenja, stresa, anksioznosti ili partnera uz kog su se zaglavili. 

Postoji samo jedan izbor. Da li će vaš biti promena ili žaljenje zato što niste bili dovoljno hrabri? 

Maja Wu

Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi. 

MEDIA

(Visited 151 times, 1 visits today)