O meni

Sa 12 godina sam otkrivajući svet prvi put u novinama objavila svoje priče. Kao student  sam pokrenula prvi blog i pisala honorarno. Do danas sam napisala nekoliko knjiga: Maslačak nošen vetrom, Jednom kad opet budemo pecali, A šta kad zveri šapuću, Anima healing dnevnik, Ispričaj mi priču, Put u središte duše, dok su mnoge moje priče prevedene na nemački jezik i zastupljene u raznim antologijama. Za mene je pisanje ogledanje, način življenja i moja suština.

Verujem da smo svi jedinstveni i sposobni da kreiramo nešto divno.

Put me je 2014. godine odveo u duhovna učenja, naučna istraživanja i lične inicijacije. Izučavajući energetsku psihologiju na nemačkim studijama i istočne tehnike isceljenja kroz Onnuri medicinu, SuJok akupunkturu, božansko žensko telo, holističke metode, spoznala sam buđenje mudrosti duše kroz primere u svom ličnom životu. Kada jednom iskusimo slobodu, lakoću i lepotu življenja ne postoje prepreke za naše snove. Volim kreativnost i spiritualnost i one su za mene najsnažnija strast i najbolji isceliteljski metod. 

MOJ PRISTUP

Učeni smo mnogo čemu, dostupne su nam knjige iz svih oblasti i učenja raznih svetski priznatih umova. Ono čemu nas nisu učili jeste kako da koristimo svoj um i da kreiramo emocije koje mi želimo. Kako da razumemo svoju dušu. 

Kad pogledate suštinu, krajnji cilj svih ljudi je sreća, a preduslov za sreću je psihičko zdravlje. Da li vas je neko nekada naučio kako da budete srećni? Mene nije. 

Moja praksa je zasnovana na utemeljenim pozitivnim psihološkim metodama i isceliteljskim tehnikama koje kao praktičar izučavam dugi niz godina. Usmerena je na pomoć klijentima da izgrade kvalitetan život praveći velike promene. Cilj mi je da pronađem originalan pristup svakom klijentu na empatičan, topao i siguran način. Kroz rad ukazujem klijentu da naučeno jeste dobro, ali da je promena mnogo bolja. Verujem da svako biće za sebe kreira svoj pristup, načine i otkriva puteve isceljenja i rešenja, a ja sam tu da zajedno otkrijemo znakove na putu. 

AKO ŽELITE PROMENU, DUŠA ZNA PUT.

SLEDITE JE.

Maja Wu

Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi. 

Therapist ONNURI MEDICINE (Acupuncture, Holistic & Natural approach)

Certified Counsellor THE ACADEMY OF MODERN APPLIED                                                              PSYCHOLOGY     

Deep Peat Processor Prof. Živorad M. Slavinski

Access Bars Practitioner Access Consciousness

Psychologische Beraterin Studien Darmstadt 

EFT, Energy psychology Practitioner 

MEDIA

(Visited 100 times, 1 visits today)