Usluge

INTEGRATIVNO SAVETOVANJE & PROGRAMI
https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2021/05/vfp_logo2.gif?w=150

Psihološko savetovanje

Najvažniji odnos koji imate je sa samim sobom. Psihološko savetovanje vam omogućava da bolje razumete šta motiviše vaše trenutne misli, emocije i ponašanja. Seanse počinju razgovorom. U privatnom, sigurnom okruženju obratićete pažnju na sebe, jer svet oko nas često nas ometa. Neverovatno je svedočiti šta isplivava na površinu kada samo mirno sedimo. Zbog toga ne morate ni da znate šta vas je dovelo do mene, to ćemo otkriti kako naše sesije budu napredovale. Sesije su mesto istraživanja, pitanja, a ponekad i mesto pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Na seansi otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo i tada najlakše kreiramo, stvaramo i svoj unutrašnji svet pretvaramo u konkretno delo. Fokus je na promeni. Jasna, snažna odluka uvek vodi ka uspehu, a za nju je potrebno vreme. Kada započne transformacija, to je znak da smo izašli iz reaktivnosti i zbunjenosti. Nakon naših sesija imaćete jasniju sliku sebe i lako ćete stupati u komunikaciju sa svojim unutrašnjim mentorom. Dobićete i mnogo alata i zadataka za realizaciju svojih ciljeva. Ne biste bili tu gde jeste, da nema šta da se otkrije.

Terapija pisanjem

Kroz rad upoznajem klijente sa terapijom pisanja, koja je kreativno izdražajno sredstvo i služi samoterapiji, razvijanju intuicije i učenju novih veština. Ovo je vrsta edukacije koja nas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Rad perom nas baca u sam izvor nas samih i/ili problema i uči kako da na svakodnevnom nivou prepoznamo krizne situacije i rešavamo ih na što lakši način. Kada nas nešto boli, to znači da nam je bilo važno ali da verbalno možda ne možemo da dosegnemo do srži. Terapija pisanjem nam daje prostora za poštovanje onoga što je važno dok polako obnavljamo sebe. To je proces integracije svih delova sebe - deo u agoniji sa delom koji još uvek smatra da su stvari smešne, ili deo koji nikada ne želi da pusti sa delom koji toliko očajnički želi da nastavi dalje.

Integrativna terapija

Terapeutski proces kombinovanja različitih tehnika (rad sa suptilnim energetskim sistemima u telu – energetskim meridijanima i energetskim centrima) sa tradicionalnim procesima kako bi se izvršila brza i trajna promena. Posebno je od pomoći u uklanjanju traume iz tela tako da više ne utiče negativno na naš život. Poreklo ovih pristupa počelo je pre 5000 godina u Kini, Indiji i drugim drevnim kulturama kao prirodnom pristupu. Prečesto nas ne uče kako da se pravilno borimo, kako da nežno izrazimo strahove ili da prenesemo uvažavanje emocionalno ljubaznim jezikom. Kada otkrijemo koju priču sebi pričamo i zašto nas povređuje, krećemo sa raspakivanjem emocija i učenjem kako da zajedno uredimo naraciju ove priče i stignemo do više ljubavi prema sebi, poštovanja, empatije, povezanosti, kreativnosti, jasnoće. Uostalom, sesije su zabavan način da spoznamo da nam je sve već poznato, samo smo zaboravili. Do sebe se stiže lakoćom i uz mnogo ljubavi.

Sve sesije odvijaju se online, preko Zoom-a.

PROGRAM OTKLJUČAJ SVOJU PRIČU

knjiga + audio predavanja

Neprijatno vam je da sedite uz nekoga i radite na svojim izazovima, idejama, ciljevima i snovima? Nema problema! Napisala sam sjajan priručnik za samostalan rad. Može da vam koristi privatno i profesionalno. Program je za vas ako prepoznajete da je došlo vreme da:

  1. drugi ljudi ne mogu imati bolje mišljenje o vama nego vi sami o sebi
  2. spoznate svoje talente
  3. od mogla bih jednom… pređete na hoću sad i odmah
  4. svoje potrebe stavite ispred ispunjavanja tuđih
  5. razumete svoju životu svrhu
  6. poradite na svojim uverenjima
  7. prestanete da se plašite i previše analizirate
  8. razumete emocije, misli i ponašanja
  9. ne čekate tuđe odobravanje i potvrdu da vredite

Sastoji se iz mnoštva pitanja, alata, podkasta koji ažuriram svakog meseca i nudi vam priliku da naučite više o sebi, ali o drugima.

RETREAT LJUBAV PREMA SEBI

Individualni i grupni

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova, a povezivanje sa prirodom bio je jedan od moćnih alata pristupa svesti. To je upravo ono što ćeš koristiti tokom 4 dana retreat-a. Naučićeš kako da pronađeš odgovore u najdubljoj suštini sebe i da pristupiš izvoru ljubavi.

Moji programi imaju za cilj da kroz integrativnu psihoterapiju, holistički pristup i intuitivne procese svako biće dovedu do jedinstvenih iskustava koja će otvoriti nove, duboke (često duhovne) uvide o životu i sebi.

Formiranje namere je najvažnije u celom programu.

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/04/Spiritual-reatreat-.png?w=850

Podrazumeva pripremu pre samog retreat-a, sa predviđenim ciljevima:

- Sa čime se trenutno boriš?
- Šta se nadaš da ćeš postići na programu?
- Šta bi volela da promeniš, spoznaš i/ili doživiš?

VIŠE INFORMACIJA
(Visited 2,062 times, 1 visits today)