Usluge

Psihološko savetovanje, psihokorekcija, terapija u šumi

Kada otkrijemo koju priču sebi pričamo i zašto nas povređuje, krećemo sa raspakivanjem emocija i učenjem kako da zajedno uredimo naraciju ove priče i stignemo do više ljubavi prema sebi, poštovanja, empatije, povezanosti, kreativnosti, jasnoće.

Najvažniji odnos koji imate je sa samim sobom. U privatnom, sigurnom okruženju imate priliku da obratite pažnju na sebe, jer svet oko nas često nas ometa. Neverovatno je svedočiti šta isplivava na površinu kada samo mirno sedimo. Zbog toga ne morate ni da znate šta vas je dovelo do mene, to ćemo otkriti kako naše seanse budu napredovale. Seanse su mesto istraživanja, pitanja, a ponekad i mesto pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo i tada najlakše kreiramo, stvaramo i svoj unutrašnji svet pretvaramo u konkretno delo.

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/09/cover-maja-VUKOVIC-1.png?w=450

Fokus je na promeni. Jasna, snažna odluka uvek vodi ka uspehu, a za nju je potrebno vreme. Kada započne transformacija, to je znak da smo izašli iz reaktivnosti i zbunjenosti. Nakon naših sesija imaćete jasniju sliku sebe i lako ćete stupati u komunikaciju sa svojim unutrašnjim mentorom.

Na ovaj način možete da pronađete podršku ako želite da radite na sledećim temama:

  • kako ojačati samopouzdanje i samoljublje
  • profesionalna (pre)orijentacija
  • suočavanje sa stresom
  • anksioznost
  • problemi sa spavanjem
  • problemi u vezi
  • saznajte svoje snage i strasti
  • rešite opšte nezadovoljstvo
  • izgradite novu sliku o sebi

Ja sam vaš saputnik tokom procesa - postavljam vam pitanja, motivišem vas na samorefleksiju i uvodim vas u promenu perspektive kako biste se što brže i efikasnije približili SVOM cilju.

Fokus procesa nije na potpunoj obradi vaše prošlosti, već na razvoju kompetencija koje vam pomažu SADA da ponovo nađete svoju ravnotežu.

Volim da radim sa unutrašnjim slikama, da intuitivno sledim klijenta. Kroz naše seanse gradimo most do vas. Takođe volim da koristim spoljne slike. One nam pomažu da dobijemo pristup vašem unutrašnjem ja i da razmislimo o određenim obrascima razmišljanja i ponašanja. To takođe znači da smanjujemo spoljašnje remetilačke faktore i jačamo vaše unutrašnje resurse.

Dakle, uključujem elemente iz Psihodinamske psihoterapije i psihološkog savetovanja, Integrativne terapije, sistemske, NLP-a, simboldrame, terapijskog pisanja koji obično prati rad između seansi u vidu domaćih zadataka itd.

 

Kroz seanse upoznajem vas sa terapijom pisanja, koja je kreativno izdražajno sredstvo i služi samoterapiji, razvijanju intuicije i učenju novih veština. Ovo je vrsta edukacije koja vas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Rad perom nas baca u sam izvor nas samih i/ili problema i uči kako da na svakodnevnom nivou prepoznamo krizne situacije i rešavamo ih na što lakši način.

Kada nas nešto boli, to znači da nam je bilo važno ali da verbalno možda ne možemo da dosegnemo do srži.

Terapija pisanjem nam daje prostora za poštovanje onoga što je važno dok polako obnavljamo sebe. To je proces integracije svih delova sebstva - deo u agoniji sa delom koji još uvek smatra da su stvari smešne, ili deo koji nikada ne želi da pusti sa delom koji toliko očajnički želi da nastavi dalje.

RETREAT VIKEND ISCELJENJA
Isceljenje je u kontaktu i posvećenosti. Imate priliku da provedete sa mnom 3 dana u intenzivnom radu. Terapija u šumi.

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova, a povezivanje sa prirodom bio je jedan od moćnih alata pristupa svesti. To je upravo ono što ćeš koristiti tokom 3 dana retreat-a. Naučićeš kako da pronađeš odgovore u najdubljoj suštini sebe i da pristupiš izvoru ljubavi.

Moji programi imaju za cilj da svako biće dovedu do jedinstvenih iskustava koja će otvoriti nove, duboke (često duhovne) uvide o životu i sebi.

Formiranje namere je najvažnije u celom programu.

VIŠE INFORMACIJA

- Sa čime se trenutno boriš?
- Šta se nadaš da ćeš postići na retreat vikendu?
- Šta bi volela da promeniš, spoznaš i/ili doživiš?

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/04/Spiritual-reatreat-.png?w=850
(Visited 2,334 times, 1 visits today)