DUŠA OSEĆA I ZNA

Naše živote oblikuju odgovornost i stvari koje nas teraju da se fokusiramo na bilo šta osim na našu unutrašnju suštinu. Nalazimo se u vremenu kada se većina ljudi udaljila od sebe, a da toga nisu ni svesni. Možda i vi to osećate u sebi i žudite da se povežete sa svojom istinom.

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova, a povezivanje sa prirodom bio je jedan od moćnih alata pristupa svesti. To je upravo ono čime se služimo tokom trodnevnog programa. Naučićete kako da pronađete odgovore u najdubljoj suštini sebe i da pristupite izvoru ljubavi.

ŠTA VAM JE POTREBNO SADA?


Moji programi imaju za cilj da kroz integrativne metode, holistički pristup i intuitivne procese svako biće dovedu do jedinstvenih iskustava koja će otvoriti nove, duboke (često duhovne) uvide o životu i sebi.

Formiranje namere je najvažnije u celom programu. Podrazumeva pripremu pre samog retreat-a, sa predviđenim ciljevima:

Sa čime se trenutno borite? Šta se nadate da ćete postići na programu? Šta biste voleli da promenite, spoznate i/ili doživite?


NAJDUBLJE SPOZNAJE O SEBI U DODIRU SA PRIRODOM

Priprema je ključna za uspešan retreat. U toku programa, biću vaša podrška na putu. Pre samog učešća poslaću vam kratak upitnik.

Naše seanse se održavaju u prirodnom okruženju. U programu se koriste različite metode.

Tokom sesija moguće je da isplivaju intenzivne percepcije i najdublje spoznaje o sebi, životu, bližnjima i okruženju, zato što se kroz povezivanje sa prirodom stiču snažni uvidi u unutrašnje Ja koji olakšavaju pristup nesvesnom.

Nakon svih procesa odvajamo vreme da razmislimo o iskustvima i uvidima kako bismo se mogli uliti u tok našeg života. Za to je predviđen poseban integracijski rad na kraju svakog dana.


GDE ĆEMO SE SRESTI?

Rodalben je prelepo mesto u samom srcu šume. (Pfalz, Nemačka) 

Program je moguće raditi grupno i individualno. 

Individualni program je luksuz gde moje vreme dobijate samo za sebe. Tu sam da kroz zajednička 3 dana uz mnogo posvećenosti, nege i svesnog rada, zajedno krenemo na najvažnije putovanje. Jedini put na koji nam valja poći, put je ka nama samima.

Ako ste od onih koji preferiraju grupni retreat program i razmene sa divnim ženama, prijavite se na newsletter ispod kako biste dobili informacije o terminima.

Za vreme retreat-a boravimo u srcu šume.

Pridajemo veliki značaj detoksu uma, duše i tela, pa su alkohol i cigarete za vreme programa zabranjeni. 

 

Individualni Retreat možete rezervisati u bilo koje doba godine prema slobodnim terminima. Cena je 1450 €

Grupni retreat najavljujemo tri meseca unapred.

Informacije možete dobiti putem e-pošte.

UKLJUČENO U CENU:

  • Integrativni personalizovani program, radionice, meditacija, samosvest u prirodi
  • Polu-pansion
  • Noćenje
  • Materijali i pribor za ceo program

NIJE UKLJUČENO U CENU:

  • Dolazak i odlazak. Organizujete u svojoj režiji.
  • Putno zdravstveno osiguranje

prijava na individualni program

Retreat prijava

Za informacije o sledećem grupnom retreat programu, prijavite se na listu ispod.

(Visited 406 times, 1 visits today)