REST.aRT IN NATURE
Održava se od petka do nedelje

DUŠA OSEĆA I ZNA

Naše živote oblikuju odgovornost i stvari koje nas teraju da se fokusiramo na bilo šta osim na našu unutrašnju suštinu. Nalazimo se u vremenu kada se većina ljudi udaljila od sebe, a da toga nisu ni svesni. Možda i ti to osećaš u sebi i žudiš da se povežeš sa svojom istinom.

Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova, a povezivanje sa prirodom bio je jedan od moćnih alata pristupa svesti. To je upravo ono što ćeš koristiti tokom 3 dana retreat-a. Naučićeš kako da pronađeš odgovore u najdubljoj suštini sebe i da pristupiš izvoru ljubavi.

ŠTA TI JE POTREBNO SADA?


Moji programi imaju za cilj da kroz integrativne metode, holistički pristup i intuitivne procese svako biće dovedu do jedinstvenih iskustava koja će otvoriti nove, duboke (često duhovne) uvide o životu i sebi.

Formiranje namere je najvažnije u celom programu. Podrazumeva pripremu pre samog retreat-a, sa predviđenim ciljevima:

Sa čime se trenutno boriš? Šta se nadaš da ćeš postići na programu? Šta bi volela da promeniš, spoznaš i/ili doživiš?


NAJDUBLJE SPOZNAJE O SEBI U DODIRU SA PRIRODOM

Priprema je ključna za uspešan retreat. U toku programa, kao terapeut biću tvoja podrška na putu. Pre samog učešća poslaću ti kratak upitnik kako bih što bolje prema tvojim potrebama pripremila neophodne elemente za program.

Naše seanse se održavaju u prirodnom okruženju. U programu se koriste različite metode iz integrativne psihoterapije, koreanske tradicionalne medicine, energetske psihologije, intuitivnih procesa itd.

Tokom sesija moguće je da isplivaju intenzivne percepcije i najdublje spoznaje o sebi, životu, bližnjima i okruženju, zato što se kroz povezivanje sa prirodom stiču snažni uvidi u unutrašnje Ja koji olakšavaju lični rast.

Nakon svih procesa odvajamo vreme da razmislimo o iskustvima i uvidima kako bismo se mogli uliti u tok našeg života. Za to je predviđen poseban integracijski rad na kraju svakog dana.


GDE ĆEMO SE SRESTI?

Rodalben je prelepo mesto u samom srcu šume. (Pfalz, Nemačka)

Individualni program je luksuz za dušu i za one koji vole sebe. Tu sam da kroz zajednička 3 dana uz mnogo posvećenosti, nege i svesnog rada, zajedno krenemo na najvažnije putovanje. Jedini put na koji nam valja poći, put je ka nama samima.

Na raspolaganju nam je pored predivne šume i bašta za opuštanje, thai chi, jogu i meditaciju, dok je kuća mirna, ušuškana i nudi ti priliku da zaista započneš Re.ST.aRT za sebe. Za vreme retreat vikenda isceljenja na raspolaganju ti je spavaća soba, zajedničko kupatilo i kuhinja.

Svaki dan uživamo u zajedničkoj pripremi obroka. Obroci su obezbeđeni tokom celog trajanja programa. Pridajemo veliki značaj visokokvalitetnoj i zdravoj hrani, dok su alkohol i cigarete za vreme programa zabranjeni.

Korisne informacije & upit

CENA

1800 eura 

Uključeno u cenu

  • Integrativni personalizovani program, radionice, meditacija, sesije isceljenja, samosvest u prirodi
  • Obroci
  • 3 dana, 2 noćenja (odvojene spavaće sobe, kupatilo, kuhinja + bašta, dodatne prostorije prema potrebama)
  • Materijali i pribor za sve sadržaje/radionice
  • Poklon dobrodošlice

Nije uključeno u cenu

  • Dolazak i odlazak
  • Putno zdravstveno osiguranje

Check in - out

  • Dolazak je petkom do 10h
  • Odlazak je nedeljom od 16h

Da li je moguće plaćanje na rate?

Plaćanje na rate je moguće prema dogovoru i sa rokom isplate 14 dana do početka programa.

Dostupni termini

Retreat možete zakazati u bilo koje doba godine.

Zakazuje se prema dostupnim terminima i traje od petka do nedelje. Drugim danima nije moguće zakazati.

Ako želite više o dostupnim terminima, popunite upitnik ispod.

POPUNITE UPITNIK
(Visited 344 times, 1 visits today)