Pravi trenutak ne postoji

Jedna od najgorih stvari koju možeš učiniti sa svojim vremenom na Zemlji je da čekaš ili odložiš ono što zaista želiš da uradiš. Život je kratak, mnogo kraći nego što misliš. Kad dođe dan u kom ćeš udahnuti zadnji put, imaćeš osećaj da si živela tek jedan tren.

Prestani da čuvaš stvari za bolje vreme ili da čekaš pravi trenutak.

Naravno da ne treba da budeš nesmotrena, ali odredi svoje prioritete i osiguraj se da tvoje vreme protiče ispunjeno dok ti živiš život kakav želiš. Kad doneseš odluku da nešto uradiš, samo idi za osećajem, intuicija će te voditi i uradi to. Ako ti se čini da ti je dosadno, to je jasan znak da previše čekaš u životu. Nikad se nećeš osećati 100% spremnom, zato samo uskoči i pođi za svojom intuicijom.

Svi smo isti.

Možda misliš da se razlikuješ od osobe koja sedi pored tebe ili od tvoje porodice, prijatelja, ali zaista smo svi isti.

Na Zemlji je zaista teško pronaći nekog ko nije sličan nama. Kao da smo svi jedna velika duša koja se pretočila u mnogo tela koja koračaju svuda oko nas. Dok smo u svim tim telima možemo da donosimo različite izbore, da razmišljamo na različite načine, ali pre svega toga svi smo isti.

Ljudi koju uđu u tvoj život otkrivaju ti različite fragmente sebe, ali uvek nose sliku tebe same. Toliko je važno obratiti pažnju na ljude oko nas jer oni nose važne lekcije koje jačaju našu intuiciju i izdižu delove u nama samima koji nam služe za priznanje, vrednost, pročišćenje i oslobođenje.

Svi bi trebalo da putuju.

Jedino je putovanje ono što nas oslobađa, otvoreno iskustvo koje možemo sebi pružiti. Iako možda nije ekonomski izvodljivo da putujemo gde god želimo i kada želimo, intuicija se jača upravo putovanjima. Putovanje otvara naše vidike, proširuje naše mišljenje i hrani našu dušu. Omogućuje nam da izađemo iz svoje zone komfora i da vidimo svet.


 

2
(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment