Ko svesno gazi, gradi dušu

Kroz intimno putovanje sedenja sa samom sobom, naučila sam da su tišina i meditacija moji najmudriji učitelji. Mir i tišina stvorili su mi prostor da budem sa svojim unutrašnjim svetom satkanim od misli, osećanja i telesnih senzacija. Dok unutrašnja iskustva ulaze na prag moje svesti, ja ih posmatram – poput posetioca koji jednostavno prolaze.

Kao dete, deda me je upoznao sa nekim lovačkim ritualima i šta to znači biti miran. Bio je jedan od važnijih graditelja moje duše i otkrio mi je tajne znakove prirode, tišine i života. Kasnije, jedna posebna žena čije je srce isijavalo suštinu dobrote postala je moj duhovni svetionik – vodila me je do čvrste obale mog autentičnog Ja, iznova i iznova.

Duhovno seme meditacije izraslo je i procvetalo u transcendentnu svrhu tek mnogo godina kasnije kada sam otkrila učitelje, prošla inicijacije i određene edukacije. Ova svrha je određena mojim unutrašnjim izborom da širim i podučavam ljubav i da svojim pričama budem znak svima kojima je potrebno.

Mir i tišina naučili su me da samo moj unutrašnji duh poseduje snagu da se osećam prizemljenom, srećnom i slobodnom. Međutim, nemoj misliti da je to putovanje bilo lako i da je gotovo.

Nije!

Hvala svima, što su posadili seme koje je izraslo u šumi mene same gde je moj duh kod kuće ispod mirne i tihe krošnje mog života.

U trenutku zahvalnosti došlo je i do sakupljanja pelcera koje ti nudim u svom programu. PUT KA SEBI, jer niko nikuda nije stigao a da se nije prvo sebi vratio. Intenzivni, transformativni trening u kom se boje otkrivaju same a svi koji te trebaju sresti – srešće te.

2
(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment