Princeza i propalica u tebi

I princeza i propalica. Da li je moguće? Naravno da jeste.

Zar misliš da je odvojivo i da se ne uklapa u tvoje lice i naličje? Čiju haljinu nosiš i ko ti umiva lice? Pobesniš li nekad na nepravdu, a odmah zatim poletiš na krilima u koja ti duvaju hvale?

Stidiš li se kad pogrešiš i kad shvatiš da se posle letenja lako i često surva u prvi jarak gde nosom zaparaš brazde dedovine? Dešava se. Opusti se.

Ko ti je rekao da grešiš i da je grešiti pogrešno? Ko ti je rekao da se sme biti samo princeza i da propalicu kriješ iza levog ramena?
Znaš li da se greškama uči leteti, a da se bez propalice ni jedna princeza ne bi uspela u sebi pronaći?
Razmišljam, volela bih ti reći da je sasvim u redu biti nesavršen i da je skroz super kad u greškama po dnu otkriješ tragove koji će te pozvati da još snažnije poletiš i ustaneš.
U redu je sve. Zato što sve jeste deo tvog puta. A ako misliš da je cilj ono ključno, otkrićeš da propuštaš i ne dopuštaš.
Zabavljaj se.
Zavoli se.
Pogreši i zahvali se.
Uči ali najviše pokušaj od 99% svega da se odučiš.
U haljini od svile ili u poderanom džinsu, duši je svejedno. Važno je da joj je lako, zaigrano i spremno!

Od 1. juna program Mindset key training otvara vrata za prijave. Start je u oktobru.

Šta to znači za tebe?

To znači da po novom konceptu, kroz 12 nedelja putuješ i možeš uroniti u najlepše i najmračnije delove sebe, a kada putovanje postane lako i lično, na drugom nivou te čeka intenzivnih, transformativnih 6 nedelja rada sa mnom. Neka te ne plaši ovo poslednje. Bez mraka ne bismo umeli da uživamo u sopstvenom sjaju, a bez izlaženja iz zone komfora ne bismo živele svoje suštinu.

Budi lepa sebi! Dušom, mišlju i delom.

Poslednjih deceniju posvetila sam slobodi koja mi je uzvratila divnim mogućnostima da znanja stičem iz psihologije, istočne mudrosti, akupunkture i transformativne metodologije koja nas uvek vraća nama samima.

Moj cilj je da zajedno otkrijemo tvoje kvalitete, uverenja i darove koje možeš ponuditi svetu. Priča koja živi u tebi, priča je predaka i tvoje suštine.

Kroz program naučićeš mnogo o sebi, razumeti svoje misli, emocije i ponašanja. Dobićeš mogućnost da otkriješ svoju pravu istinu i da je predstaviš svetu.

 


Individualne konsultacije su takođe dostupne. Termini se zakazuju, a više detalja možeš pogledati ovde. 

1 Love
(Visited 40 times, 1 visits today)

Recent Comments

Leave a Comment