Spiritualni Advent Kalendar 2023

Ovogodišnji spiritualni kalendar ima za cilj da vas prati kroz posebno ispunjeno adventsko doba i da vas iz dana u dan podržava u povezivanju sa željama vašeg srca i da vaše lično čudo postane stvarnost.

Šta vas čeka u spiritualnom kalendaru?

🎧 24 inspirativne glasovne poruke koje vas svakodnevno povezuju sa sobom.

🎁 Magična adventska iznenađenja i lepe nagradne igre.

❤ Divna zajednica sa puno istomišljenika.

Ove godine, spiritualni kalendar preuzeće glavnu ulogu na svim kanalima! Viber, Telegram, Whats App, ko gde više voli! 😋🎄

1. Ne propustite da otvorite vratanca: Omogućite obaveštenja kako biste bili sigurni da nećete propustiti novu poruku. 🔔
2. Pozovite svoje najmilije: Ako znate nekoga kome bi se takođe mogao svideti ovaj kalendar, slobodno ga pozovite pomoću ovih linkova

🎁 Maja Wu channel na WhatsApp

Telegram

Viber

3. Pratite me na Instagramu: takmičenja u adventskom kalendaru se održavaju na mom Instagram kanalu @wumaja. Zato me slobodno zapratite da ništa ne propustite. 🎁

 

USLOVI UČEŠĆA

1. Opšta

Učešće u takmičenju Spiritualni Kalendar Maja Wu 2023 na Instagram nalogu @wumaja moguće je samo ako se sledeći uslovi učešća uzmu u obzir. Konkurs nije podržan od strane Meta i nije povezan sa Meta, Whatsapp, Facebook ili Instagram. Organizator je Maja Vuković.

2. Uslovi za učešće

Učestvovati mogu sva fizička i pravno sposobna lica sa minimalno 16 godina starosti. Za učesnike od 18 i više godina, ovo će biti posebno proveravano u odgovarajućem takmičenju. Učešćem, učesnik je saglasan da će u slučaju pobede biti kontaktiran direktnom porukom putem Instagrama. Učešće je moguće do 24.12.2023. u 23:59h.

3. Nagrade

Nagrade će biti podeljene među svim učesnicima koji budu poštovali uslove konkursa.

Da biste učestvovali u takmičenju, potrebno je da kreirate objavu, story ili reels na Instagramu sa haštagom #spiritualnikalendar i oznakom @wumaja. Profil koji se koristi za učešće mora biti javno vidljiv. U slučaju višestrukih prijava, odluka će biti doneta žrebom, isključujući pravna sredstva. Promene ili gotovinske isplate nagrade su isključene. Pobednika ćemo obavestiti putem Instagram direktne poruke. Ako pobednik ne odgovori u roku od 7 dana, nagrada ističe bez zamene.

Nagrade i broj pobednika biće objavljeni 25.12.2023.

4. Odgovornost

Zahtevi za naknadu štete protiv organizatora u vezi sa takmičenjem su isključeni – u okviru onoga što je zakonom dozvoljeno – bez obzira na pravni osnov, osim ako je organizator namerno ili grubo nepažnjom prekršio zakonske obaveze. Pored toga, organizator nije odgovoran za štetu nastalu zbog narušavanja dostupnosti Instagram aplikacije u slučaju tehničkih smetnji i događaja više sile na koje se ne može uticati, kao i napada trećih lica na platformu takmičenja. Međutim, organizator će učiniti sve da obezbedi pouzdanost i funkcionalnost takmičenja. Pored toga, organizator ne garantuje da platforma takmičenja ispravno funkcioniše na računaru dotičnog učesnika.

5. Zaštita podataka

U okviru takmičenja, organizator garantuje najviše moguće standarde zaštite podataka i poštuje sve relevantne zakonske propise. Organizator neće prosleđivati lične podatke trećim licima niti prodavati podatke o adresi. Organizator čuva lične podatke dotičnog učesnika isključivo za potrebe takmičenja. Učesnik ovime izričito izjavljuje svoju saglasnost za čuvanje i korišćenje ličnih podataka datih u gore navedenu svrhu.

6. Klauzula o razdvajanju

Ako su pojedine odredbe ovih uslova učešća neefikasne ili postoji praznina u propisima, to neće uticati na efikasnost preostalih odredbi. Neefikasne ili nedostajuće odredbe biće zamenjene odredbom koja je najbliža svrsi ugovora i zakonskim odredbama.

7. Mesto jurisdikcije/merodavno pravo

U slučaju sporova primenjuje se isključivo nemačko pravo. Mesto nadležnosti je, u meri u kojoj je to zakonom dozvoljeno, sedište organizatora. Ukoliko učesnik nema opštu nadležnost u Nemačkoj ili se nakon učešća preseli u inostranstvo, kao mesto nadležnosti je ugovoreno i sedište organizatora.

8. Proces selekcije

Pobednik će biti izabran pomoću generatora slučajnog izbora. Pravna pomoć je isključena. Sve dalje informacije o podeli nagrada biće poslate putem Instagram direktne poruke.

9. Kontakt
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa sprovođenjem ovog konkursa i obradom i korišćenjem ličnih podataka, obratite se:

 

Ova objava i nagradna igra važeće su do 25.12.2023.

 

2
(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment