Na bazaru ljubavi

Na stambolskom bazaru ukrali mi pogled dok sam se cenjkala za sestrinu pašminu. Dugo sam se otimala, dok nisam shvatila da baš u mom pogledu zmajevi bljuju vatru nežnosti,  poraza i pobeda. Svakome po nahođenju i mapi duše.

U međuvremenu se otključaše neki novi uvidi, do mene dođoše mnogi sjajni ljudi, a ja se ne stigoh ni okrenuti sve već razgrabiše. Pristavih čaj i pomirih se sa novonastalim okolnostima. Nema više mesta za individualne čajanke. Ove godine na bazaru razgrabiše i sve ključeve pa krenuše u pohod ka sebi dok im na olovkama piše #otkljucajsvojupricu

Nego, pišem ti jer želim da se ne brineš mnogo. Ponekad su samostalna putovanja unapred predodređena, a nekako verujem da su i najhrabrijima dodeljena. Dok ti misliš o tome, ja ću ti reći da sam kupila novi čajnik na tom istom mestu, a kod šoljica se uvek zabrojim i jednu više natočim, pa ti ako ti se ne žuri, navrati, radujemo ti se. U februaru se otvaraju putevi ljubavi, kažu biće nekih novih znakova na putu i grliće se i oni koji se nikad nisu grlili.

Psihološke čajanke otvaraju vrata za februar. Četiri strane sveta staće u četiri susreta, (7.,14.,21. i 28. februara), a prijave su otvorene do 6.02. na kraju ovog pisma.

Ne smem ti ni reći da mi ruka podrhtava, ali da se šeretski u meni srce namešta i jedva čekam!

 

PSIHOLOŠKE ČAJANKE 3
(Visited 17 times, 1 visits today)

Ostavite komentar

POSETI PRODAVNICU

ŽELIŠ SAVET VIŠE? Prijavi se na moj nedeljni newsletter.

NAJČITANIJI ROMAN!!!