KNJIGE

Knjige su dostupne za sve zemlje i mogu se kupiti u sledećim online prodavnicama: 

Amazon, Barnes & Noble, Lulu, Thalia, Hugen Dubel

PUT U SREDIŠTE DUŠE

Roman “Put u središte duše” je misteriozna priča o dve žene, antikvitetima, porodičnim tajnama koje povezuju prošlost i budućnost. Nekima će biti sjajan nastavak romana “Maslačak nošen vetrom”, a većini avantura na duhovnom putovanju koju će želeti poklanjati svojim prijateljima. 

Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi!

“Put u središte duše” je pomirio dve Maje, jednu koja je spremna na sve, koja bi bezglavo jurišala napred i jednu koja gleda u prošlost i čuva. 

“Knjiga je kao i Maja – moderna, uzbudljiva, svoja, puna strasti i slobode, bez dlake na jeziku. Odvešće vas začas kao u najboljem trileru u Italiju, Lisabon, na egzotična grčka ostrva i u Beograd 2039. godine. A da – da ne zaboravim… Ti – čitaoče, koji držiš ovu knjigu, ako nisi sačuvao dete u sebi i ako ne veruješ u bajke – ne gubi vreme i ostavi je. Ali jedno zapamti – BAJKE POSTOJE. U tebi su. Živi ih.” – Aleksandar Sascha Jovanović

Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi. Ko se na tom putu nije našao nikada nije iskusio patnju razdvajanja sopstvenog mesa od kostiju, bol i strast, suze i smeh, radost i patnje, gubitke i nove početke.

A ŠTA KAD ZVERI ŠAPUĆU

“A šta kad zveri šapuću” nastajao je u etapama kroz kolumne za Wannabe magazin i neka sretanja na putu lomljenja duša pojedinih žena koje sam upoznavala. Možda najviše kroz putovanje sopstvene duše.

Sve što ste mislili da je skriveno, saznaćete da je vidno otkriveno, svima.

Usudite se da zagrebete po površini svojih tragova…

Roman ili zbirka priča, kako god vam je drago,  će vam doneti odgovor, ali vas i protresti pitanjima.

Neki su knjigu nazvali ženskim vodičem, neki usudima. Svako vidi ono što nosi u sebi.

RADIONICA NESPUTANA DUŠA

Spakuj kofere svojih sumnji!

Vreme je da odlučiš. Dosta je bilo čekanja. Kočijaš si kočija svog života i svih avantura koje te čekaju. I nemoj misliti da će biti lako. Neće! Obećavam ti! Najteže je biti iskren prema sebi.

Ko si zaista ti?

Otkrij putujući putem potrage svoje Anime.

I ukoliko još uvek nisi posetio neki od seminara u prelepim predelima Nemačke, možeš to učiniti, čekam te. 

MASLAČAK NOŠEN VETROM

Roman o buđenju i spoznajama žene. 

“…Opredeljujući se za ljubav, autorka bitno određuje svoj život, ogoljujući pred čitaocima sve obrise svoje duše, gde ju je jedino i mogla udomiti i utopliti.” – Lidija N. Čanda

“Njene reči su jake kao podrška, istinske kao ljubav i odvažne kao želje.” – Wannabe Magazine

“Maslačak nošen vetrom” nastao je kao potreba autorke da objasni sebe. Samoj sebi pre svega. Vođena mišlju da kada stavimo sve na papir – jasnije vidimo!

ANIMA HEALING GUIDE

NEW JOURNEY! NEW BOOK!
Clear away all the blocks to your attracting power
Retrain your thoughts and energy to attract exactly what you want into your life
Become a magnet for magic
Start new journey
Restart your Anima

I started this journey when I could no longer enter and exit my own body, as from an empty room. The energy I had drawn from the land of my ancestors was being extinguished by the discord of my thoughts and body, overloaded by too much information. On this journey, I started barefoot, with an empty heart and a wounded Anima.

JEDNOM KAD OPET BUDEMO PECALI

Ako ste se pitali kako izgleda kaleidoskop uspomena, sreće i tuge, zaigranosti, umotanih u ljubav – onda je ovo knjiga koja vam to može otkriti. Ljubav je jedino što nam svima valja spoznati, zbog koje se valja usuditi, odvažiti, poleteti, pokajati, osvrnuti, zastati, živeti.

Niz priča koje će vas raznežiti, možda vam oko zasuziti, ali jedno je sigurno, navešće vas da mislite o radosti življenja i mogućnostima koje ste propustili ili tek trebate živeti.

Zbirka priča govori o porodičnim vrednostima, uspomenama koje ne blede ma koliko daleko otišao, a ujedno razbija predrasude da se sa bivšim partnerima ne može biti najbolji prijatelj. Može! Ko vas bolje poznaje od onih sa kojima vam je valjalo biti, voleti, plakati, izgubiti, na kraju ljubav ubiti, ali čovek ostati?

Veličina čoveka drema u njegovoj sposobnosti da prašta i pamti lepo.

ISPRIČAJ MI PRIČU

ANTOLOGIJA PRIČA IZ ŽIVOTA

U zbirci možete zalutati pričama predaka, tužnim sudbinama onih koji su nam ostavili tragove da po njima slutimo, verujemo, volimo, putujemo; sunčevih podanika, graditelja sveta koji veruju u dobro, pesnika, umetnika, upitanih, izgubljenih, voljenih i podržanih, vojnika, vitezova, pekara, lovaca, graditelja životnih mostova.

Njihovi su tragovi i vaši.

Prihod od knjige je ulog u novi projekat kako bi i priče drugih autora uskoro bile dostupne svetu, čitaocima, tebi.

(Visited 130 times, 1 visits today)