Vaši utisci i komentari

//majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/Foto-Ivan-Jankovic-61-scaled.jpg

Strong Testimonials form submission spinner.

Required

Unesite Vaše puno ime i prezime
Vaše mišljenje i komentar
rating fields
Želite li da uključite i zvezdice uz svoj komentar?

Tvoje reči će nekim novim ćerkama, majkama, bakama biti melemi baš kao i nama danas. Upisana si u knjigu večnosti. Izazovom si me izbacila totalno iz zone, ali u poslednje vreme sve mi se više dopada izlazak. Hvala na podršci i što jesi baš to što jesi, neponovljiva ostavljačica tragova na putu ka duši .

40i dan završen… ❤️
Danas sam deci čitala za laku noć neke molitve iz dečijeg molitvenika i čitali kako je nastao svet. I ja sam im rekla da je svet nastao kad je nastao život, a život je nastajao tako što je Bog svaki dan dodavao po kapljicu ljubavi… I onda su oni skupili ručice i napravili šoljicu ljubavi… Malo smo se igrali i presipali ljubav iz jedne u drugu šoljicu… Oni su otišli na spavanje, a ja sam skupila ručice i napravila punu šolju ljubavi.. Hajde, napravi i ti da ti prespem ljubav, molitvu i blagoslove, da te zagrlim jako I kažem da mi je lice vlažno, valjda od tih kapljica ljubavi i nove radosti života što si tu i što umeš da Budeš na najlepši mogući način, kao Ti koja sve pamti ljubavlju, kao sestra koju tražim ljubavlju, kao majka koja neguje gledajući očima ljubavi, kao ja koja širi ruke ljubavi, kao JEDNO ❤️
Razlila se neka sreća, ne znam bolje da ti kažem kakav mi je sada osećaj u srcu, telu…. Hvala ti zauvek ❤️❤️❤️

Moraću da više razmišljam o prvoj poruci ✨ zamisliš me!
Morala bih i neku novu reč za hvala da osmislim. Neku koja označava mnogo više hvala u jednom! Blagoslovena sam što me vodiš ti na taj put, ka sebi. Učiš da ne treba ruka. Da mogu sama. A ipak si tu! Volela bih da na tom putu vidim sebe tako kako me ti vidiš! Kako li si ti samo onda tek divna? Lako je meni onda da sanjam veliko.

Otkriti stranicu ,,Maja Wu”- čarobnice koja stvara usput i biti posuta tim prahom čarobnim kao jedan od najlepših darova koje dobih ove i prošle godine ✨
Grlim te! Hvala ti!

 

I kako smo krenule sa radionicama, u proispitivanju sam šta želim, kako to želim.. uopšte više nije pitanje, mogu li?
I baš ,,sasvim slučajno” dolaze mi situacije i ljudi koji me podsećaju da mogu da se stanem za sebe čvrsto. Mnogo ti hvala i na ovom vremenu i na svemu ostalom!

Koliko ti je samo bila lepa zamisao i emocija u vezi sa radionicom Ženska linija…. Sinoć sam bila najbliže ikada da ih/nas razumem sve uhvaćene za ruke i oprostim, krenem dalje, dam dozvolu svom dahu i budem zahvalna na svakom njihovom… Hvala ti, Majo punooo! ❤️

Hvala ti na sinoćnoj radionici i na svemu što si ti. Amerikanci imaju lepu frazu “You make me more” – Boljom, ja bih rekla da me činiš istinitijom… Ja volim da lepršam I jeste to deo moje prirode, ali ti činiš da ja još više poletim spuštajući me na zemlju na pauzu, uz malo čaja, meda i blagoslova. Tu sam, grlim te. I nadam da mogu dalje da uvećam to tvoje drago kamenje sa početka priče prelivajući ljubav i zahvalnost dalje…. Jer ti zaslužuješ MNOOOOOOOOOGO! POSEBAN SI ČOVEK, MAJO! 

Hvala ti od srca što si proučila ono što sam do sada napisala. Nisam mislila da će od jednog teksta nastati mnogo drugih djelova koji će na kraju postati roman. Želim ti još jednom zahvaliti što si mi napisala savjete i smjernice, hvala ti od srca što si odvojila svoje vrijeme. Svaki savjet cijenim i drago mi je da sam našla nekoga tko mi je vjetar u leđa. Sama poisao da netko čita to što sam napisala je za mene jedan veliki plus. Sve što radim, radim s’ ljubavlju bilo to kad pišem ili kad oslikavam svijet kretivnim bojama. Dajem 100 % sebe u svom radu.
Naučila sam mnogo toga, a što ću još sve naučiti to ću tek sama vidjeti s vremenom. Godina 2020/2021 je izazov za mene bila. Prvo taj famozni virus koji nije nimalo prijatan, ali ima i ona druga strana. Uvijek je tu. Meni su skoro ove dvije godine puno toga donijele. Nakon tvog kursa ključeva upisala sam studij za psihoterapiju, toliko si mi pomogla da sebe pronađem, da naučim da pustim. Sve ostale radionice i mentorski programi su isto to napravili, ali svaki kurs drugačije na svoj način. Hvala ti na mentorstvu, prijateljstvu i na svemu ostalome.
Raduje me 2022. i program koji nastavljam sa tobom. Lijepo je znati da snovi mogu postati stvarnost samo ako vjeruješ i ne bojiš se. Ja sam se puno bojala, prije nego što sam tebe upoznala, bojala sam se i strah se znao zavući pod kožu, ali nakon Otključaj svoj priču, prvi strahovi su nestali.

Naše online druženje mi je baš prijalo. Tako sam sretna što ćemo magiju novoga početka baš ovim mentorskim programom započeti. Još jednom ću reći da me je svaki kurs koji sam prošla, radionice i sve ostalo i što me odvelo na različite obale… Što sam sve u sebi otključala, a čemu će me sve ovo odvesti samo ću reći da ću uživati i  prepustiti se. Jer je to sve po mjeri moje duše i onoga svega za čim sam godinama tragala. Ne  mogu ti riječima opisati koliko sam sretna zbog svega…

Jako sam sretna zbog mentorskog programa. I neopisivo mi je drago što ćemo zajedno pisati knjigu… Ovaj roman će biti poseban ja to jednostavno znam. Bit će to jedan wow jer upravo sa takvim emocijama ga pišem. Tako sam sretna što sam te upoznala i što sam toliko puno kroz radionice, kurseve naučila i što ću puno toga naučiti.

Meditacija je nešto što svaki dan provodim. Priručnik je divan. Ovaj kurs radim pomalo, kroz njega polako prolazim. Ljetnji mentorski program je isto poseban i uživam u njemu… Roman koji pišem i zbog kojeg sam se odlučila na mentorski program pišem iz dana u dan. Nekad stranica, nekad samo ideja a nekad par rečenica. Uživam u tome i u ostalim tekstovima. Uz to isprobavam i nove tehnike slikanja i kreiranja. Tako sam sretna što sam pronašla put prema sebi i što iz dana u dan radim na sebi…. Hvala ti što si moja mentorica, prijateljica i neko kome se uvijek mogu obratiti. Hvala ti na svoj podršci, iz domaćih radova rodio se Blog.

Praktikujem meditaciju već neko vrijeme i mogu ti reći da se dosta toga promjenilo i da se događa nešto što momentalno ne mogu opisati riječima. Osjećaji su postali izražajniji, od promjena raspoloženja, naleta energije. Mogu reći da je zelena boja pri meditaciji još uvijek dominantna. Rodile su se mnoge ideje kroz meditaciju i kroz sam program. Hvala ti mnogo
Mentorski dio kojeg smo odradile 1 na 1 prije par mjeseci mogu reći da me baš prodrmao i iz mene se rodilo i napreduje iz dana u dan mnogo toga, na što sam jako ponosna. Samo ću reći da prvi dio “Obećaj mi” dobiva svoj nastavak i da mi je ta ideja sve ovo vrijeme na srcu ležala i da mi je mentorski program dao snagu u pero da prenesem na papir riječi. I sve to zahvaljujući tebi. Pokazala si mi da leptiri mogu imati najljepšu paletu boja na svojim krilima i bila si mi vjetar u leđa, pokazala si mi da kad zagrebem po površini,  jer tek tada čarolija dobiva na intenzitetu.

OTKLJUČAJ SVOJU PRIČU je kurs za cijeli život tako sam ga nazvala. Prekrasna avantura koja mi je pomogla da otključam neke djelove sebe. Sretna sam, zadovoljna i ponosna na sebe što sam se na taj korak odlučila… Uz ovaj kurs sam pronašla sebe.

Vielen  Dank liebe Maja! Ja das war echt sehr intensiv. Ich bin echt froh dich gefunden zu haben…den das erste mal in meinem  Leben, habe ich das Gefühl auf dem richtigen Weg zu sein. Ich habe gemerk das ich alles unterdrücke und jetzt heile ich es endlich.

Hi liebe Maja, das war heute echt mega intensiv! Bin gespannt  auf die nächsten Tag. Schön das ich dich gibt! Du bist sehr inspirierend und wirklich my cup of energy!

Das was du machsts  ist wirklich  mega für mich und für viele andere! Ich hab zur Zeit das Gefühl dass ich mit EFT ein neues Kapitel angefangen hab! Vielen Dank!

Du hast eine wunderbare Art, Menschen ernst zu nehmen, ihnen volle Aufmerksamkeit zu schenken und ihnen das Gefühl zu geben, dass sie und ihre Träume wichtig und richtig sind – und natürlich wahr werden. Ich hatte ein unglaublich gutes und ermächtigtes Gefühl, als ich das tat. Ich habe den Anruf aufgegeben und es geht immer noch stark!!!

Dafür wollte ich einfach danke sagen.

Tapping and acupuncture has been a HUGE opener-to my thoughts, identifying emotions, releasing negative energy and has already changed my life!!!!!

I cannot thank you enough!!!

Zahvalnost je u mom životu najlepše osećanje i danas ga osećam po drugi put. Čitajući tvoju današnju kolumnu osetila sam tvoju dušu kao veoma blisku i tvoj put veoma sličan mom. I ne samo zato, sam ti neizmerno zahvalna što velikodušno deliš sa nama koji to čitamo sva tvoja spoznanja i duboki osećaj zahvalnosti, da si sve to umela proživeti i ostati pritom verna sebi i svojoj istini. Odavno nisam čitala tako blizak tekst, pun topline i ljubavi. Najlepše ti hvala!

Razmišljala sam puno o tvom odgovoru na moje pitanje, nekako imam osjećaj da sam sve to već znala samo što nisam sebi smjela da priznam. Jako mi je drago što imam svog učitelja, tj. tebe da mi kažeš ono što sama sebi ne smijem, pa šta god ja odlučila na kraju.

Odvažila sam se na veliki iskorak. Upisala sam školu u 37. godini, sa dvoje male djece uz posao i promijenila skroz svoj profesionalni put. Ti si pozitivno uticala na tu odluku. Hvala ti!

Želim ti se zahvaliti i reći koliko je divan program! Knjiga nije knjiga. To je nešto posebno a sve one detalje i ilustracije sa vežbama su me bacile u nesvest. Podcast još nisam ni načela a ima ga toliko da mi se čini da nikad neću stići sve odslušati. Želim da znaš da si mi mnogo toga dala i da si ti jedna divna duša. Mnogo te volim!

Posle svega što sam radila za druge ovo je prvo što radim za sebe. Radionice sa tobom su strava ali knjiga Otključaj svoju priču je izvan svih mojih očekivanja. Svaka žena bez obzira na profesiju treba da se pozabavi radom na sebi i da se neguje kroz tvoje lepe priče, blagoslove i vodiče.

Hvala Vam puno na fantastičnom programu i novim saznanjima i perspektivi do koje sam došla čitajući ih. Rado čitam Vaše tekstove i gledam Vaša videa.

Krenem ja sinoć na Put u središte duše, znatiželjna da otkrijem kuda vodi. Ni slutila nisam da ću malo po malo stići do samog kraja. Zahvalna sam (nekako mi je preslaba reč da izrazim svoju emociju, a opet ne nalazim neku jaču i adekvatniju), dakle, zahvalna sam što si učinila da mi duša zavibrira nekim drugačijim notama, pa umivena čarobnom tečnošću od jutros sija posebno.

Svakog dana te sve bolje razumem i sve više osećam važnost poruka koje tkaš u svoje romane. Hvala ti.

Ti.Šina. Voz koji te stigne i pokupi ti kufere, šaltere, puteve i sve ono što jesi i nisi, i sve živote i one ne, prodrma te ko zemljotres najjači po nekoj njegovoj skali, a drži te na peronu, čvršće od svega i svih, a da nisi pitao, on je samo osetio, po zakonu prirode…

Ti.Šina…

Ona koja ti obeleži život! A da je nisi nikad sreo! To mogu samo posebni ljudi!

Maja!

Draga moja Majo, hvala ti za ovu današnju priču. Da li znaš koliko mi je bilo baš potrebno naročito danas podsećanje da je kraj novi početak? I kada si ti u pitanju, sada sam već sigurna da ništa nije slučajno. Mogu samo da te podsetim da te volim i grlim jaaaaaako. Pravi si melem kad počne da bocka i steže jako u grudima.

Kao neko ko ima strah od javnog nastupa moram da ti kažem da sam pokušala da ispratim još jednu sličnu radionicu i da sam primetila da je tvoj pristup preko mreža drugačiji, ma sjajan! Svaka čast na nastupu i prilagođavanju. Sjajan si primer!

Tvoje Psihološke čajanke su ono što želiš da potraje! Mogla bih cijelu noć ovako! I možda najvažnije, podrška koja mi je stigla nevjerojatno, a trebala mi je. Predivno predivno! Odmorimo se, znam da je svašta iščačkano!

Srce mi se posle psiholoških čajanki osjeća kao da je bilo na velikoj terapiji. A doktorica kritičarka mi je poznata. Šaljem ju na dugi odmor. Hvala ti!

Maja Wu čudo bez uputstva! Kad se zamislim nad svojom vizijom, budem nešto sebi baš preozbiljna, a ja volim da se igram. Hvala Ti što me paziš i držiš podržavajući prostor i kad pomešam dane u nedelji.

Draga Majo,

bilo mi je stvarno predivno na čajanci, jako je podržavajuća energija i divno smo radile. Sviđa mi se kako držiš prostor podrške za sve prisutne i hvala ti na tome.

Hvala ti punooooooo za radionice! Meni je bilo prelepo, mirisno i uzbudljivo. Pa još i čokolada. Ali ne čudi me to, jer ništa nije slučajno. Volim jako tvoju magiju.

Samo da te podsetim da ti srce preliva od ljubavi, a od kapljica sa strane nastaje divlje sirovo kamenje… Promenićeš izgled zemlje, javlja Tanjug… Amazonke vladaju…

Hvala ti! Da znaš da učim da uživam, a da me ne grize savest! Namestila sam sebi da uživam učeći pa taman “ubijam dve muve” kako ti reče… I tako mi je lepo i mekano da čitam sve što pišeš. Mogu skroz da se ušuškam i znam da sam prihvaćena. Sad tek spoznajem šta znači kada je neko prisutan i tu za mene i čuva mi prostor! (za sve moje slojeve)

Imam samo jednu rečenicu za tebe: HOĆU JOŠ!

Progutala sam ti knjigu u dan i po i to sve sa probama između. Sinoć sam je završila na putu do kuće! Fantastična je! Svaka ti čast! Čestitam! Imaš sve elemente u njoj.

Svi komplimenti sa moje strane. Sve tvoje što pročitam ispuni mi dušu i pronađem se u svakoj reči. Krenem po blogu, tekst po tekst, i ne znam više šta da mislim… Kako je moguće da neko piše moje misli, moja osećanja, moja gledanja… I shvatiš da nisi SAM. Nikada! Da ima nas retkih koji vidimo drugačije. Samo nastavi i hrani nam dušu

Volim te ženo! Svaki tvoj tekst, što ovde, što na Instagramu. Sve me ubije u sto pojmova.

Velika pohvala autorici na romanu Put u središte duše! Odvela si me na prekrasna putovanja. Divna knjiga!

Anima healing seminar…mesto, inspiracija, lepota, radost… i ono što se rečima ne može opisati. Hvala ti Majo za predivne trenutke – dane provedene sa tobom.

Upravo sam pročitala Put u središte duše! Rasplakala si me, ne stajem. Svaka ti čast! Nemam riječi!

Koliko si spreman da daš, toliko budi spreman da dobiješ. Hvala ti divna Maja Wu, hvala na poklonjenoj knjizi, mojoj predivnoj Sofija Hodak i meni. Hvala ti što si platila i poštarinu iz inostranstva, koja znam da nije mala. Hvala ti što činiš život lepim.

Danas je izdaleka na moju adresu dolepršao roman Maslačak nošen vetrom. Stigao mi je neprocenjivi poklon ovog  tmurnog dana i odmah mi popravio raspoloženje. Zahvaljujem ti se Majo od sveg srca, ti si žena velike duše i sjajnog oka! Zahvaljujem se na svim rečima koje pišeš, a nama omogućavaš da ih sa uživanjem čitamo… na svim slovima koje slažeš u kaleidoskop dobrih želja, vibracija i podrške.

Svaka ti čast na svemu što jesi. Izašla si snažnija iz svojih priča i pomažeš drugima, a pomogla si i meni. Danas ja pomažem drugima zahvaljujući tebi.

Neverovatno mi je koliko ti nesebično daješ i stvaraš! Razmišljam o tebi i divim ti se. Svaka ti čast Majo!

Maja Wu vrhunskim umećem opisuje ljudsku dušu, koja je preširoka i prebogata, samo ako je spoznamo! Bravo! Uživam u svemu što stvaraš!

Šta reći o Maji Wu, njenim tekstovima, pozitivi i svemu ostalom. Obožavam je! Čudo od žene!

O Majo, terapeutu naših života, želja, htenja, misli naših života… čitam, čitam ko zna koji put. Oduševljena sam, jer ja živim baš u drugoj dimenziji od pre 5 godina… Tako sam i nazvala svoj životni prostor, put, cilj… kao da si pisala za mene i moje putovanje kroz vreme bez obzira na što je bila moja prethodna priča… Hvala ti

Slušam ovaj tvoj podcast i shvatim JEBOTE KAKO SAM JA POVLAŠĆENA ŠTO SAM KOD TEBE NA KURSU! Sad kad čujem ovaj delić vidim koliko sam ja dobila u svih onih milion sati lekcija. I zato ti jedno ogromno HVALA!

Znaš li ti kakav je meni osmijeh na licu kad te čitam? Znam da znaš. 🙂 Ja to ne zaboravljam. Putujem noćnim vlakom u Alpe i ostat ću tamo neko vrijeme. Baš sam ti se mislila javit, jer bit ću blizu… granice. Oprosti što sam ti ipak javila, a htjela sam otkriti da svakom rečenicom čitaš moje tajne misli i poslaguješ ih u svoje tekstove. Uživaj u neistraženim lokacijama….

Šta ti čitaš ovih dana?

Reći ću samo ovo “Put u središte duše” čitam drugi put ovog leta. Nemojte ništa očekivati, očekivanja nas ponekad sputavaju i navode na pogrešne puteve… Moj savet je da se prepustite i uživate. Pratite znakove, pamtite poruke, upijajte boje, zvukove, ukuse i mirise… Na svakoj stanici iznenadićete se i zahvaliti Maji na ovom romanu. Ja već jesam!

Probudila si u meni želju i motivisala me da napišem bar za moje bližnje, ponešto iz mog veoma raznolikog i obimnog životnog iskustva. Tvoje metafore i način izlaganja su u meni probudile sećanja na mladost i polet, koji su me, kao i tebe povukli u svet sa željom da ga upoznam, da spoznam ko sam i šta su u stvari moje duboko skrivene sposobnosti i želje… Bilo je to davne 1966. godine… još uvek tragam, sad malo i sa pogledom u prošlost, jer iz nje crpimo saznanja za budućnost. Posebno ti se zahvaljujem na svemu!

Tako polako mi ide čitanje, no ti ćeš to shvatiti. Takvi su mi dani. Danas sam uzela Maslačak nošen vetrom. Zapravo mi je sve toliko poznato i smijem se u nevjerici jer do sada mi se čini kao da je u tvojim romanima opisan dio mog života, sva moja razmišljanja, osjećanja, strahovi, događaji, postupci, skoro do najsitnijih detalja (uz neke razlike). Doslovno su neke scene identično opisane. Bizarno. Trenutno čitam kako šećeš Firencom i razmišljaš o tome, o čemu sam ja razmišljala šećući se Firencom. Smijem se.

Rasplaka me ovaj tekst, a šta će tek uraditi knjiga? Ponekad mi se čini da živim 100 života odjednom – pitam se kako je to moguće da čovek proživi toliko toga, sada već ravnog “nemogućem” u samo jednom životu? Divim ti se i zahvalna sam ti što pišeš, jer tu su poruke i otkrovenja svima nama.

Jedva čekam knjigu – “miriše” mi na nešto veliko!

Želim da se zahvalim Vašem divnom Biću i pojavi koja neverovatno lepo zrači… Ima već čini mi se pola godine, da mi je najbolja prijateljica, Vaša sugrađanka, preporučila jednu od Vaših knjiga za čitanje, kao i Instagram profil da ispratim čime se bavite, malo je reći da je oduševljena Vama. Ja sam počela da pratim Vaš rad, a knjige su čekale na red, pa ću se sada posvetiti Vašem peru i vrlo se radujem tome. Hvala Vam mnogo!

Da li si realna? Malo je reći da me je knjiga oduševila. Još malo i na kraju sam, a žao mi je. Kao da će se jedno divno putovanje završiti. Iako nema sličnosti asocira me na Alhemičara. I mislim da bi me svaki put kada bi je pročitala odvela do drugačijeg zaključka i osjećaja kao što su i Alhemičar i Mali princ. Nikad ih na isti način nisam doživjela. Hvala ti za ovo putovanje!

Čekajuci idealan trenutak za pisanje, neću ga dočekati. Kao što znamo, najbolji trenutak je ovaj trenutak sada. lako rastrojena, što od potresa u Zagrebu, što od snova, što od događanja ove godine koja mi naviru sad u velikim valovima u misli, u dubini sebe znam da sam najbolje ikad. Tvoja radionica mi je pala s neba, kao i ti. Bilo je korisno, zanimljivo i predivno i jedva čekam novu. Ono kad zaboraviš i na vrijeme i na probleme i jednostavno uroniš. Kad se nešto pokrene i znaš da više neće stati. Ova godina je pokušala skinut osmijeh s’ lica brojnima, no on je ipak tu, usprkos svemu. Baš zbog takvih ljudi poput tebe, koji nas podsjećaju na našu istinsku prirodu kad možda malo posumnjamo u sebe. Biram svoj put, najbolji je, ipak. Hvala ti od srca.

Šuldiguz, sinoć sam iza mašte prisustvovala stvaranju romana, ono nije bila radionica.

Cedimo stare oblake za par dobrih viceva, odzvanja mi zvuk megafona iz nekog tvog romana pre 137 godina… Mnogo je lepo…

Ja ću dopisati, da mi nedostaješ. Ne knjiga, ne online, ne poruke. Nego ležaljka na obali kanala, miris mulja, povetarac, sunčevi zraci što se igraju u krošnjama, cipele pored nas, bose, neke priče koje teško krenu, ali se tako lako nastave…Možda bude nekad opet, možda i ne.. Ali lepo znati da ih bilo kad su potrebne bile…

Kazao gospodin Jerotić da tako onda pravimo krug dobrote, lanac koji može da se protegne mnogo dalje nego ako samo jedan drugome dajemo… baš ste divno oboje to rekli…

Draga Majo,

od jučer si mi u mislima, kao da smo se i fizički upoznale, takav osjećaj imam. Pitala sam se kako se sigurno, ponosno i dobro osjećaš, jer si stvorila NEŠTO, nešto što nam svima služi. A taj osjećaj ponosa, osjećam da kreiram i ja svaki dan, dušom, preneseš svakim svojom postom i rečenicom i na mene. Hvala ti na tom osjećaju, na romanu Put u središte duše koji si sinoć predstavljala u svom rodnom gradu. Hvala ti za sve i želim ti zdravlje, ljubav i uspjeh od srca.

Teško mi pada sto sam propustila ovu partiju – radionicu. Kao ono malo dete koje neće da ide spava mora da zna šta se dešava! Hvala ti☀️ Ljubim te ❤️

Zahvalna sam što sam došla do tebe. Tvojih kreacija. Zahvalna tebi. Bogu. Sebi.
Volim što si ti jedna od osoba kojima sam okružena i od koje učim.
Hvala za vođstvo.
Ono što sam uradila više nego juče je što sam uradila za sebe prvo ono što bih drugima savetovala da rade.
Utisak je da se zaista ogledamo i da mi je bilo presimptično da to sinoć posmatram i da slušam druge devojke i njihove sjajne ideje! I da verujem da će svaka stići tamo gde je pošla! Želim ti divan vikend. ❤️

Mislila sam celo jutro na tebe i to kako kreiraš pravu čaroliju i na to kako si čajanke stvorila, razmišljajući o tome na kakve radionice bi ti sama pošla. Prelepo nešto ❤️ Svaka čast!!!

Zahvalna sam što sam ovoliko podržana. Baš sam Uzbuđena, najviše zbog toga što ću usput da učim, nema veći profit od lekcija savladanih 🥰

Imam screenshotove tvojih poruka u telefonu da im se povremeno vraćam i ova ide u tu kutijicu ❤️

Hvala ti ! 🍀

Uz zagrljaj leptira zagrlila sam sebe

Ljetna radionica LJUBAV PREMA SEBI je posebno putovanje na kojem sam mnogo toga naučila. Kroz podcaste, video zapise, vjezbe i pitanja produbila sam upoznavanje sa samom sobom i potvrdila sebi da sam na pravom putu. Same pohvale i mnogo sjajnih zvjezdica udjeljujem dizajnu, konceptu, mentorici i cijeloj radionici. Radujem se radu, kreacijama i rastu Academy Maja Wu. Sretna sam što svako jutro ustajem zahvalna što sam pronašla smisao i suštinu svoga puta, što kreiram, stvaram, učim i rastem. Blagoslov…

Майя, я сегодня послушала твоё выступление в рамках клуба. И скажу тебе, что ждала его. У меня текли слёзы, когда ты говорила, даже до визуализации. Я выросла рядом с лесом, но всегда боялась его. Сейчас недалеко от моего дома шикарный большой парк в лесополосе. Я ходила туда каждый свой выходной летом, слушала аудиокнигу “Выбор” и другие. Но именно там, именно слушая книгу после одной фразы героя я сделала свой выбор – идти учиться, который не могла сделать много лет, получив 2 ненужных мне образования. Именно в этом парке я сбрасываю своё напряжение. И когда ты говорила, я вспомнила свои фантазии, которые были еще до того, как я пришла сюда учиться. Я представляла, как что-то провожу для людей на выезде. Не знаю, почему, это всплывало, тогда я еще не собиралась учиться.

Я хочу поблагодарить тебя, за то, что рядом с тобой я смогла погреться. Ты как костер, возле которого хочется греться и молчать.

Еще я почему-то обрадовалась, что ты пишешь. Возможно, потому что я тоже пишу иногда стихи и небольшие рассказы (просто “в стол”), не на проф.уровне. Читаю своим близким.

Еще раз спасибо тебе ❤

Маја, слушао сам твој наступ данас у клубу. И рећи ћу вам да сам га чекала. Имала сам сузе када сте говорили, чак и пре визуализације. Одрастала сам у близини шуме, али сам је се увек плашила. Сада недалеко од моје куће је шик велики парк у шумском појасу. Ишала сам тамо сваког викенда лети, слушала аудио-књигу „Избор” и друге. Али управо сам тамо, само слушајући књигу након једне фразе хероја, направила свој избор – да идем да учим, што нисам могла учинити дуги низ година, пошто сам добила 2 образовања која ми нису била потребна. Управо у овом парку ослобађам се од стреса. И када сте проговорили, сетила сам се својих фантазија, које су биле и пре него што сам дошла овде да учим. Замишљала сам како радим нешто за људе на путу. Не знам зашто, појавило се, онда још нисам ишла да учим.
Желим да ти се захвалим што сам могла да се загрејем поред тебе. Ти си као ватра, крај које желиш да се купаш и да ћутиш.
Ипак, из неког разлога ми је било драго што пишете. Можда зато што и ја понекад пишем поезију и кратке приче (само „на столу“), не на професионалном нивоу. Читам својим најмилијима.
Хвала вам још једном ❤

Спасибо, Майя. Моя душа радуется, а из глаз снова текут слезы) Ты пробуждаешь природу в самом человеке, его уникальную природу. И сразу понимаешь, что всё, что тебя беспокоит – суета сует, и не имеет значения.

Я рада знакомству с тобой. И загадаю увидеться лично.

Хвала Маја. Радује се душа моја, а из очију ми опет сузе теку) Ти будиш природу у самој личности, његову јединствену природу. И одмах схватите да је све што вас брине сујета сујета, и није важно.
Драго ми је да смо се упознали. И волео бих да те видим лично.

Благодарю за встречу, Майя. Практика очень откликается, так как практикую подобное, это напоминает практику из ландшафтной арт-терапии)) Очень ценен ваш опыт работы и погружение в природную среду в рамках ретрита для исцеления тишиной при работе с подавленными эмоциями (это очень актуально), благодарю, что поделились и подарили возможность прожить этот опыт вместе с вами 🙏🏼❤️   Сердечно благодарю, Майя!

Хвала што сте упознали Маиу. Пракса је веома осетљива, јер ја ово практикујем, подсећа ме на праксу из терапије пејзажне уметности)) Ваше искуство и урањање у природно окружење као део одмора за лечење тишином када радите са потиснутим емоцијама је веома драгоцено (ово је веома важно), хвала што сте поделили и пружили прилику да проживите ово искуство са вама 🙏🏼❤ Хвала вам пуно, Маја!

Это очень ценно и мудро то, что вы говорите: мы, как лес, действительно, проживаем и претерпеваем те же изменения. Я работаю с пережившими насилие, ваш опыт и слова вдохновили меня на использование этой метафоры в своей работе. Это так сакрально и трогательно, что мурашки бегут)) Благодарю, Майя, вы, как глоток свежего воздуха. Как я рада, что пришла на эфир, соприкоснулась с вами и вашим опытом. Книгу обязательно посмотрю и ознакомлюсь! Благодарю вас за вашу энергетику и мудрость 🙏🏼

Веома је вредно и мудро то што кажете: ми, као шума, заиста живимо и пролазимо кроз исте промене. Радим са жртвама насиља и ваше искуство и речи су ме инспирисали да користим ову метафору у свом раду. То је тако свето и дирљиво да се најежиш)) Хвала ти, Маја, ти си као дашак свежег ваздуха. Како ми је драго што сам изашао у ваздух, дошао у контакт са вама и вашим искуством. Дефинитивно ћу погледати књигу и погледати је! Хвала вам на енергији и мудрости 🙏🏼

@wumaja Майя и коллеги, ещё раз благодарю за встречу. Хочу поделиться отсроченным эффектом после медитации. У нас сейчас 20.00, и я ещё на работе. Но организму кажется, что день в самом разгаре, и как будто за окном солнышко. После практики ощущение лëгкости, состояние как после крепкого и долгого сна 🙏💙

А ещё провела свой эфир уже как эксперт для коллег-преподавателей, сразу после нашего с Майей эфира, и так вдохновенно и легко всë прошло! На одном дыхании и ни капли волнения и суеты, что мне местами свойственно 😊

Звука на видео не было, и я это заметила, но не стала прерывать процесс как ведущая, так как каждый, как мне показалось, продолжал находиться в своём личном глубинном контакте с собой и возможно услышал свои, важные ему одному звуки 🙏☺

(Visited 99 times, 1 visits today)