Healing Depths® Program

Istraži i isceli svoje najdublje, generacijske priče

U nama živi nepresušna glad za čistom i dubokom mudrošću.

Kao žena sa Balkana, iskusila sam šta znači živeti u okovima priča koje nisu moje. Znam koliko je teško pogledati u oči svoj stid, strahove, traume i koliko je snage potrebno da se zacele rane iz detinjstva, odnosa koji su imali za cilj da prenesu poruku - ne i da potraju; kako bismo gradili zdrav odnos sa sobom i sa drugima. Trebalo mi je nekoliko godina da kroz rad sa klijentima osmislim online intenzivni Healing Depths program koji je pred tobom.

Otkrij snagu svojih dubina 

DUŠA OSEĆA I ZNA


Ovo je jedinstveni program namenjen ženama koje žele da iscele transgeneracijske priče, da uđu u svaku odaju svoje duše, i da prihvate, razumeju i integrišu boli koje nisu njihove, ali ih žive kao da jesu.

U današnjem društvu može biti teško ostati veran onome ko smo u suštini u našoj čistoj prirodi i biti u potpunosti viđen u sopstvenoj autentičnoj lepoti i prirodno rođenoj inteligenciji. Naše živote oblikuju odgovornost i stvari koje nas teraju da se fokusiramo na bilo šta osim na našu unutrašnju suštinu. Nalazimo se u vremenu kada se većina žena udaljila od sebe, a da toga nije ni svesna. Možda i ti to osećaš u sebi i žudiš da se povežeš sa svojom istinom. Hiljadama godina unazad, mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao oruđe za istraživanje svojih unutrašnjih svetova, a povezivanje sa drugim ljudima bio je jedan od moćnih alata isceljenja. Naučićeš kako da pronađeš odgovore u najdubljoj suštini sebe i da pristupiš izvoru ljubavi. Počećeš da ceniš ono što tvoje telo radi za tebe dok osluškuješ svoje predačke priče, opipavaš puls u sebi i oko sebe, dišući duboko i često u procesu buđenja. Na taj način razvićeš i somatsku inteligenciju. Moja misija je da odgovorimo na unutrašnji poziv, zacelimo ranjenu Ženu u sebi i da izgradimo mostove između Drevnog znanja, različitih kultura i Univerzalnog jezika Žene.

//majawu.eu/wp-content/uploads/2024/04/Home-1-e1714126526333.png
//majawu.eu/wp-content/uploads/2024/05/hd-program-online.png
//majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/Foto-Ivan-Jankovic-136-1-scaled.jpg

Svet u kom živimo ne prašta, ne olakšava i steže obruč oko mentalnog zdravlja i traženja pomoći. Na radionicama, promocijama i kroz život srećem mnogo žena koje je sramota da potraže pomoć kada im je potrebna. Razumem odakle dolazi nemanje vremena, postavljanje prioriteta koji isključuju nas same, držanje za duboko ukorenjena uverenja, finansijske brige i pet poslova koje radimo samo da ne bismo srele sebe, a  znam da je teško verovati nekome koga vidimo prvi put, posebno ako smo već doživeli izdaju i nosimo priču u sebi koja boli. 

Moj put isceljenja, rada na sebi i ulaganja u znanje otkrio mi je koliko su bile duboke moje rane i koliko nas geografija porekla ume onesposobiti da vidimo širu sliku. Ja osećam svoj poziv i misiju. U meni pulsiraju svetovi koje sam spremna da istražim sa tobom, pružajući ti podršku, razumevanje, ljubav, nove uglove posmatranja, alate i priliku da vidiš sebe.

Spremna sam
//majawu.eu/wp-content/uploads/2024/05/Healing-D.-program-1.png

program traje 4 meseca


8 individualnih seansi

Seanse u trajanju od 60 minuta, na svake dve nedelje će se održavati istog dana u isto vreme kako bismo izgradili disciplinu, doslednost i ritam kretanja kroz procese.

8 grupnih poziva

Pozivi u trajanju od 90 minuta održavaju se u nedeljama između tvojih individualnih seansi.

4 predavanja

Vodiće te kroz gore izdvojene teme: Destress, Achieve, Recenter, Renew kako bi svoje individualne procese upotpunila novim uvidima i strategijama.

materijali za samostalan rad 

Radne sveske, audio smernice i vežbe će ti pomoći da svoje kretanje kroz isceljivanje dubokih priča razumeš na više nivoa i otkrivajući način koji ti je najprijatniji.

podržavajuća zajednica

Grupa maksimalno broji 15 žena u jednom ciklusu. Često nam upravo razmena sa drugim ženama može doneti novi ugao posmatranja, razumevanje i prijateljstva za ceo život.

1200 €

U programu ozbiljno pristupam svakoj ženi i njenim potrebama. Za svaku ženu procesi su drugačiji i zato je ovo jedinstveni program u kom UŽIVO radimo i gde te duboko osluškujem, upoznajem i osećam kroz naše pozive kako bih ti najbolje pomogla.

gde ćeš biti posle 4 meseca rada sa mnom

 • bolja veza sa sobom
 • naučićeš kako da se suočiš sa ranama od majke/oca/roditelja i isceliš ih
 • bolji odnosi sa drugima
 • razvićeš saosećajnost prema svom unutrašnjem detetu
 • smanjena anskioznost
 • razumećeš agresivne impulse i kako sa njima
 • postavljaćeš jasne granice
 • izgradićeš poverenje u sebe i život
 • naučićeš tehnike kao što su svesno disanje, pokret i mindfulness za povezivanje uma i tela
 • naučićeš kako da se nosiš sa stresnim situacijama
 • adresiraćeš tuđe priče i početi živeti svoje
 • naučićeš praktične tehnike za regulisanje svog nervnog sistema

Ceo program je smešten na sjajnu aplikaciju koja ti je dostupna sa bilo kog pametnog telefona, tableta ili računara.

prijave na program otvorene za:

septembar


ukoliko želite da se pridružite i pripremite za program, ispunite anketu ispod

Spremna sam

Često postavljana pitanja

Šta je tačno Healing Depths program?

Program Healing Depths se razvio iz retreat programa koji sprovodim sa klijentima u prirodi. Koncept je onlajn i namenjen je ženama koje žele da razumeju svoje generacijske priče, raspakuju svoja uverenja sa razumevanjem i kroz ljubav stignu do sebe. Program se sprovodi u formatu rada 1 na 1, grupnih predavanja i ciljanih vežbi i materijala za rad na temama koje u tekućem mesecu obrađujemo.

Za koga nije Healing Depths program?

Program nije za one žene koje nisu spremne da rade na sebi i uđu u dubinske procese, kao ni za žene koje traže instant rešenja i očekuju da će ih ovde dočekati brdo snimljenih lekcija - prioritet je na individualnom radu uživo.

Kako pristupam programu i da li mi je nešto potrebno?

Program je u celosti onlajn. Individualne seanse i grupni susreti odvijaju tako što primiš link, sve što ti je potrebno je računar ili mobilni telefon, dok se svi materijali za rad, zajednica i pripremljene lekcije nalaze na jednom mestu. Svi uređaji Apple i Android pružaju ti mogućnost da pristupiš Telegram grupi i da se materijalom služiš i kada si na mreži i izvan nje.

Koliko dugo traje program?

Program traje tačno 4  meseca.

Koliko vremena je potrebno da posvetim programu?

Vreme koje ćeš uložiti u program zavisi isključivo od tebe.

Seanse sa mnom traju 60 minuta i održavaju se na svake dve nedelje istim danom, u isto vreme.

Grupni pozivi održavaju se u nedeljama između individualnih seansi i traju 90 minuta.

Za samostalan rad i prolazak kroz materijale dovoljno je 2, 3  sata nedeljno, ali nije obavezno.

Koja vrsta podrške mi je dostupna?

Postoji čitav niz podrške u toku programa:

 • uživo individualne seanse
 • grupni pozivi
 • privatna online zajednica gde se povezuješ sa ostalim učesnicama

Kako se vrši plaćanje i da li postoji opcija plaćanja na rate?

Plaćanje je dostupno:

 • direktnom uplatom na račun
 • karticama

Plaćanje je moguće:

 • u celosti pre početka programa
 • na 4 jednake mesečne rate, rata dospeva najkasnije 5. u mesecu

Da li postoji garancija za povrat novca?

Da. Važno mi je da žene sa kojima radim postignu rezultate, da se osećaju podržano, viđeno i da dobiju jednaku pažnju i znanje sa moje strane.

U slučaju da iz nekog razloga nisi zadovoljna mojim uslugama, povrat novca je moguć u roku od 14 dana od dana kupovine programa.

Na programu od mene možeš da očekuješ:

 • siguran prostor koji ti pruža podršku za istraživanje dubokih priča, bez osude i/ili srama.
 • vođstvo seansi od strane kvalifikovanog stručnjaka za mentalno zdravlje sa iskustvom rada individualno i sa grupama.
 • mnogo korisnih znanja, strategija i alata koja će ti pomoći da se lakše razumeš svoje misli, emocije i ponašanja, kao i da razviješ zdrave mehanizme suočavanja postižući opšte blagostanje.
 • zajednicu žena koje sa tobom razmenjuju svoje iskustvo i lične priče, u kojoj te čeka mnogo ljubavi i razumevanja.
 • zauvek obezbeđen pristup materijalima sa programa.

U slučaju da iz bilo kog razloga nisi zadovoljna programom, piši mi na info@majawu.eu

Povrat novca je moguć samo u roku od 14 dana od kupovine.

Da li je ovo isti program koji se radi na retreatu u Rodalbenu i na Majorci?

Program je isto koncipiran, ali nije isti. Na retreat programima radim i sa muškarcima, kao i sa parovima, pa je sam program prilagođen temi koju klijenti donesu.

Ovo je program posvećen radu isključivo sa ženama.

(Visited 76 times, 5 visits today)