WORK WITH ME

KONSULTACIJE

TRANSFORMACIJA DOLAZI KROZ LJUBAV PREMA SEBI

 
Kako živeti, misliti, kreirati i voleti? Sledimo li uverenja ili slušamo svoj glas?

Putovanje počinje kada odlučimo da smo sebi važni. Onda nas prigrli naša puna vrednost, osećamo se dobro, dovoljno, volimo svoje telo i preduzimamo najvažnije korake sledeći mapu duše.

  • Ljubav prema sebi nije ono što bi bilo lepo imati

    Mnoge klijente sa kojima radim muči osećaj krivice kada je potrebno sebe staviti na prvo mesto. Misli koje im se javljaju su “Sebičan sam.”, “Razočaraću porodicu.”, “Šta ako me napuste nakon što odaberem sebe?” govore o tome da sebe daju bez mere, troše energiju i upetljani u strahove i svoja uverenja ne preduzimaju ništa. Gube snagu za promenom. Mnogi moji klijenti često nesvesno govore DA svim onim stvarima koje ne rezonuju sa njihovim vrednostima. To čine samo iz jednog razloga, jer se plaše da će biti odbačeni ili da će razočarati druge.

  • Ljubav prema sebi je Must-Have

    Za fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje je od izuzetne važnosti da sebe postavimo na prvo mesto. Želim da vas podržim na transformativnom putovanju i da vam otkrijem koliko se snage, samopouzdanja i poverenja krije u vama. Slediti sebe, raditi na sebi, izaći iz začaranog kruga i rešiti se straha nije loše. To jeste ljubav prema sebi. Lepota isceljenja je u lepoti misli i dela koja potiču iz srca.

Moj put

U senkama neistraženih predela Duše, čekaju nas mape spoznaja, usuda i lakoće.

Maja Wu

Kako mogu da vam pomognem?

Najvažniji koraci koje možemo preduzeti

OTKRIJMO ZAJEDNO

U mnogim situacijama osećamo se usamljeno, uplašeno, zbunjeno i mislimo da ne postoji izlaz iz date situacije. Na konsultaciji možete reći naglas ono što vas plaši, muči, možete istražiti lični prostor uz podršku i strpljenje. Nakon što osvestite najdublja uverenja, obrasce, misli, emocije i ponašanja koja vas koče, krenućemo na put razumevanja, reprogramiranja i transformacije.

KAKO SE KREIRA

Zajedno ćemo iskreirati osnažujuće alate koji će osloboditi urođenu snagu uma i tela sa ciljem ostvarenja željenih rezultata i uspeha u životu. Uostalom, sesije su zabavan način da spoznamo da nam je sve već poznato, samo smo zaboravili. Metode koje primenjujem kombinuju najefikasnije elemente iz integrativno-sistemske psihoterapije, energetske psihologije, istočne medicine, hipnoterapije, kognitivno bihevioralne terapije (CBT), Deep Peat Processing kao i terapijsko pisanje.
ZAKAŽITE KONSULTACIJU

PUT PROMENE

Kada dešifrovano pretvorimo u izbore, mogućnosti i dostignemo stepen isceljenja koji nas oslobađa, imaćemo u rukama mapu po kojoj nam valja putovati. U daljine, dubine i visine stiže se lakoćom i uz mnogo ljubavi prema sebi.
(Visited 194 times, 1 visits today)