RADIONICE

Ekspedicija koja nosi neizvesnost, spoznaje i jasnoću

ŠTA SU RADIONICE?

Za mene je radionica putovanje koje započinje perom. Neko svoje emocije oslobađa bojama na platnu, neko kuva, a ja pišem. Kad sam u praksi započela rad sa klijentima, shvatila sam da najbolje rezultate postižemo tek kad se sami odvažimo na promenu. Na radionicama se kroz procese ličnog razvoja uče razne tehnike.

Radionice ne zamenjuju psihoterapiju i one su vrsta edukacije koja vas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Radionice se održavaju u grupama od minimum 5 učesnika.

Zamislite da vam neko ponudi da krenete u najvažniju ekspediciju istraživanja svojih misli, emocija i ponašanja. Sve što znate, potiče iz vaše porodice, samo vam to niko nije rekao. Onog trenutka kad prihvatite izazov, avantura zaista i počinje. Na radionici se uz pomoć terapeuta edukujete da prepoznate emocionalne probleme, da prevaziđete stres, strahove, naučite da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene.

Radionica uvek započinje razgovorom, a odvija se u formi predavanja, istraživanja, analiziranja i pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Neke će vam se dopasti, neke možda neće. To je takođe u redu.

Vi ste kreatori.

Tehnike koje ćemo da naučimo na radionici su kombinacija moderne psihologije, istoka i primera iz života. Kopaćemo, boriti se, prepuštati, slušati, ogledati se i prave mape kreirati. Svaka mapa može vas nekuda odvesti. Vi birate...

Duša uvek zna put.

  • Upoznavanje
  • Emocije, misli i akcije
  • Šta nosimo u koferima?
  • Terapeutsko pisanje
  • Gospođica Analiza
  • Q&A

Koliko dugo traje radionica?

Radionica traje 90 minuta i održava se online.

Za koga je radionica?

Radionica je za sve one koji bi želeli da rade na sebi. Nakon radionice dobijate i domaći zadatak koji će vam služiti na putu ličnog rasta i pri donošenju novih, jasnijih odluka.

Šta vam je potrebno?

Za radionicu vam je potrebno da imate dobru internet konekciju, jedan notes, olovku i da se dopustite sebi (i meni) da otključamo nove daljine i dubine.

KALENDAR RADIONICA

(Visited 217 times, 1 visits today)