• VREME JE

  ...da stara uverenja, blokade i obrasce prepoznaš i transformišeš razvijajući novu, pozitivnu sliku o sebi.

  ...da svoje želje neguješ, dopustiš im da porastu i usklade se sa tvojim srcem ne bi li ih počela živeti.

  ...da neguješ sebe tako što ćeš razbiti svoju zonu udobnosti i pustiti sve ono što ti ne služi, a koči te na putu slobode, lakoće, jasnoće.

  ...da kreiraš život i poslove prema meri svoje duše.

 • DOPUSTI SEBI

  ...da tvoja energija radi za tebe i da je podigneš na potpuno novi nivo.

  ...da budeš puna snage, radosti & ideja.

  ...da manifestuješ svoje ciljeve i namere sa jasnom mapom, uz mnogo samopouzdanja i da prerasteš postojeću sebe.

  ...vreme je da uradiš rebranding i otkriješ svoju autentičnost.

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/08/Ko-sam-ja.png?w=2000

Jednostavno rečeno, tvoja slika o tebi oblikuje ceo tvoj život.

Zbog toga možeš da pokušaš metodu „pozitivnih misli“, ali ćeš se i dalje osećati zaglavljeno ako sebe zaista ne vidiš kao dostojnom onoga što želiš. Zbog svih tih pokušaja da se „popraviš“ bićeš još više slomljena, jer deo tebe i dalje veruje da nisi dovoljno vredna, da je teško, dosadno, da nisi dovoljno lepa, pamenta ili kreativna i tako dalje.
Zajedno možemo da naučimo kako izgleda izgraditi sliku o sebi iznova, živeti i stvarati - tvoj izuzetan život koji treba da bude lak, zabavan i sa svrhom.

Unutrašnji rebranding® počinje
kada sebe staviš na prvo mesto

Upis nove grupe je otvoren do 25.12.2022.

Moja priča

Moja strast je pisanje i autor sam dva bestseler romana kao i nekoliko drugih knjiga koje ti mogu pomoći da otključaš svoje priče. Kada sam otkrila da je sloboda moj put do lakoće, odabrala sam edukacije iz integrativne terapije i psihološkog savetovanja, promenila koordinate življenja i danas svoj posao radim odakle god želim.

Neizmerno me raduje da upoznajem divne ljude koji su puni darova. Putujući učim o sebi kroz razmene sa drugima, pisanje i istraživanje. Obožavam da sam bosonoga, pa me mnogi moji prijatelji tako i zovu. Za mene je to ritual oslobođenja i podsetnik na dubine koje se bude svakim dodirom stopala o zemlju.

Cilj treninga je da okupim žene koje teže istim/sličnim vrednostima i da podelim što više svog iskustva, stečenog znanja i uvida koje im može pomoći da se pomere za mnogo koraka unapred birajući sebe. Volim da kombinujem energetsku psihologiju i biznis, pa je ovaj program objedinio sve moje strasti nudeći svakoj ženi priliku da izgradi sebe na nov i jedinstven način.

 

KONCEPT
https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/08/IMG_4695.png?w=250

Obećavam ti

podržanu atmosferu, posvećenost, mnogo metoda koje ćemo primenjivati na licu mesta, divnu i isceljujuću energiju, personalizovane smernice i pomoć na svakoj deonici puta.

4 MESECA

Svake nedelje preko Zoom-a, u trajanju od 90 minuta. Snimak svih susreta ostaje ti dostupan na tvojoj platformi kojoj imaš pristup za vreme trajanja programa. Ukoliko želiš da spoznaš sebe, otkriješ svoju svrhu, unaprediš sebe, da izgradiš svoj način življenja i/ili poslovanja sledeći intuiciju, Unutrašnji rebranding® ti daje i više od toga.

MODULI

Slika o sebi, emocije i mentalni paketi; lične granice; rad na traumi; sloboda stvaranja - rebranding

TI STVARAŠ SEBE

uz moju podršku, podržavajuću grupu i mnogo svesnih akcija koje budeš preduzela, izgradićeš fenomenalnu verziju sebe koja samopouzdano i uz mnogo ljubavi živi i stvara.
Informacije
https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/09/lakoća-žene.png?w=450

Kome je namenjen program?

Program je namenjen ženama koje žele da razumeju i upoznaju sebe, birajući i kreirajući ono što najviše rezonuje sa njihovim uverenjima i životom koji žele da žive. Idealan je za žene koje žele da rade na sebi, jačanju samopouzdanja, izgradnji slike o sebi, više ljubavi prema sebi,životne i poslovne slobode, finansijske sigurnosti, za žene koje žele da žive i rade ono što vole. Kroz program povezaćete se sa svojim unutrašnjim bićem, intuicijom i doći do jasne i nove vizije šta je to što želite.

Kako je nastao program?

Program je nastao nakon intenzivnog dvogodišnjeg rada sa ženama na projektu radionica Psihološke čajanke i na promeni njihovih unutrašnjih slika kako bi se i život oko njih prilagodio istima. Želja mi je da kroz program i edukaciju pokažem što većem broju žena kako integrativna terapija, energetska psihologija i naša volja mogu da igraju za nas kada odaberemo sebe.

Šta mogu da dobijem na programu?

Svaka žena na programu može da dobije sebe na dar i da spozna koliko je povratak sebi jedino što nas može učiniti zdravima, mentalno snažnima i spremnima na akcije. Kroz program radimo na uklanjanju uverenja, stupamo u kontakt sa intuicijom, svrhom i komuniciramo kroz želje i potrebe obraćajući mnogo pažnje na telo, misli, emocije i naše ponašanje.

Na koji način se radi na programu Unutrašnji rebranding®?

Preferiram različite integrativne metode rada jer svaka žena zahteva poseban osvrt i individualan pristup. Uprkos tome što je program grupni, svaka žena kroz rad dobija sa moje strane maksimalnu posvećenost u radu i jasne smernice, a sama metodologija rada zasniva se na pristupu našoj energiji, tehnikama koje nas uče kako da bolje razumemo svoje unutrašnje dete, svoje potrebe, zatim na terapiji pisanjem, intuitivnim procesima razumevanja i prepoznavanja našeg unutrašnjeg glasa, meditacijama, vežbama samopoštovanja i ljubavi prema sebi.

Da li je program online?

Ceo program je koncipiran tako da vam je dostupan gde god da se nalazite. Naši susreti odvijaju se preko Zoom aplikacije, a snimci ukoliko niste u prilici da prisustvujete su vam dostupni na Akademiji gde imate pristup svim materijalima za vreme trajanja programa.

Da li je program snimljen ili uživo?

Svaka seansa je uživo, kako biste na licu mesta osetili energiju i primenili sve metode. Integracija, kreacija, uklanjanje blokada i menjanje slike o sebi najbolje se sprovodi kontaktom uživo. Q&A na Akademiji.

Da li moram biti prisutna uživo?

Nije neophodno. Ukoliko nisi u prilici snimci će ti biti dostupni nekoliko sati nakon seanse uživo, kao i materijali za rad.

Da li je potrebno predznanje?

Nije potrebno nikakvo predznanje. Program je posve nov i na temelju prethodnog pokazanog dostignuća iskreiran za one žene koje zaista žele da rade na sebi.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Plaćanje je moguće na 2 ili 4 mesečne rate.

PRIJAVA NA PROGRAM

UPIS OTVOREN DO 25.12.2022.

Upitnik

Saglasnost

ETIKA, PRAVILA PONAŠANJA, SIGURNOST I PODRŽANA ATMOSFERA TOKOM PROGRAMA Kao terapeutu veoma mi je važna etika, sigurna i podržana atmosfera za svakog polaznika. Iako su programi edukativnog karaktera i nisu zamena za psihoterapiju, zbog ličnih i profesionalnih pitanja svačija privatnost je zaštićena. Edukacije se snimaju za moju službenu arhivu i niko osim mene i Vas ne može da vidi snimak. Ni jedan deo edukacije (usmeno, pismeno, fotografijom i/ili videom) nije dozvoljeno koristiti izvan platforme programa i ZOOM susreta, niti u profesionalne svrhe bez pismene dozvole. Sadržaj edukacija podleže zaštiti autorskih prava i intelektualne svojine. Na edukacijama učesnici se uključuju uživo (video, audio) samo ukoliko žele da podele svoje iskustvo, da učestvuju u analizi zadatka i steknu nove uvide. Niste u obavezi da istupate javno ukoliko se ne osećate prijatno. Pitanja mi možete postavljati u toku trajanja edukacije. Chat je podešen da vaša pitanja vidim samo ja. Edukacije se održavaju u zakazano vreme. U slučaju da niste u prilici da nam se pridružite biće vam dostupan svaki snimak u vreme trajanja edukacije na Akademiji. Odnos sa polaznicima programa je prijateljski, podržavajući i otvoren, i iako često među polaznicima mogu da se nađu i moji prijatelji, granica našeg odnosa je jasno definisana. Vi kao klijent i ja kao psihološki savetnik u toku edukacije ne izlazimo iz okvira istog. Na edukacijama nije dozvoljeno vređanje na bilo kom osnovu, obraćanje neprimerenim imenima/nadimcima niti upućivanje neumesnih šala na svoj i tuđi račun. Svako nepoštovanje biće bez upozorenja sankcionisano izbacivanjem iz grupe, dok će se povredom autorskih prava i intelektualne svojine baviti nadležni organi R Nemačke. Povrat novca nije moguć. Fokus edukacija je na grupnom radu.

(Visited 229 times, 1 visits today)