TERAPIJA PISANJEM

NEMA VEĆE AGONIJE OD NOŠENJA NEISPRIČANE PRIČE U SEBI

Putovanje perom. Kada sam počela rad sa klijentima, shvatila sam da najbolje rezultate postižemo tek kad se sami odvažimo na promenu. U radu se kroz procese ličnog razvoja uče razne tehnike i pisanjem zalazi u dubine po odgovore. Terapijsko pisanje služi samoterapiji i učenju novih veština.

Ovo je vrsta edukacije koja nas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Rad perom nas baca u sam izvor kreativnosti i uči kako da na svakodnevnom nivou prepoznamo krizne situacije i rešavamo ih na što lakši način.

Zamislite da vam neko ponudi da krenete na najvažniju ekspediciju istraživanja svojih misli, emocija i ponašanja. Sve što znate, potiče iz vaše porodice, samo vam to niko nije rekao. Onog trenutka kad prihvatite izazov, avantura zaista i počinje. Na radionici terapijom pisanja vas vodim kroz (ne)moguće do prepoznavanja emocionalnih problema, prevazilaženja stresa, strahova. Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Na radionici otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo.

Terapija pisanjem počinje razgovorom, a odvija se u formi istraživanja, pitanja i pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Neke će vam se dopasti, neke možda neće. Vi ste kreatori. Duša uvek zna put.

  • Upoznavanje
  • Emocije, misli i akcije
  • Šta nosimo u koferima?
  • Šta se krije između redova?
  • Pronalaženje rešenja
  • Predlog za samostalan rad i smernice

Koliko dugo traje?

Individualna terapija pisanjem traje 60 minuta.

Koja je cena?

Cena individualne seanse je 60 eura.

Šta vam je potrebno?

Potrebno je da imate dobru internet konekciju, notes, olovke i da se prepustite otključavanju.

 

Zakažite termin

Online, Pon - Pet, 9 - 16h

(Visited 500 times, 1 visits today)