Za mene je radionica putovanje koje započinje perom. Neko oslobađa svoje emocije bojama na platnu, neko kuva, a ja pišem. Kada sam započela rad sa klijentima u svojoj praksi, shvatila sam da najbolje rezultate postižemo kada se sami odvažimo na promenu. Na radionicama se kroz procese ličnog razvoja uče razne tehnike.

Radionice ne zamenjuju psihoterapiju i one su vrsta edukacije koja klijenta vodi na putovanje spoznaja, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Radionice se održavaju u grupi od 5 do 100 polaznika. Ukoliko si više za individualan rad, pređi na stranu za konsultacije.

Zbog trenutne situacije u svetu, radionice su dostupne samo online. 

KAKO IZGLEDA RADIONICA?

Zamisli da ti neko ponudi da kreneš u najvažniju ekspediciju –  istraživanja svojih misli, emocija i ponašanja. Sve što znaš, potiče iz tvoje porodice, samo ti to niko nije rekao. Onog trenutka kada prihvatiš izazov, avantura počinje. 

Na radionici se uz pomoć terapeuta edukuješ da prepoznaš emocionalne probleme, da prevaziđeš stres, strahove, naučiš da tumačiš mape koje su duboko u tebi sakrivene. Radionica uvek započinje razgovorom, a odvija se u formi predavanja, istraživanja, analiziranja i pisanja. Može ti se desiti da se dobro nasmeješ, da pustiš koju suzu i da upoznaš više strana sebe. Neke će ti se dopasti, neke neće. I to je u redu. Ti si kreator. 

Tehnike koje ćeš da naučiš na radionici su kombinacija moderne psihologije, kineske medicine i primera iz života. Nakon radionice dobijaš i domaći zadatak koji će ti služiti na putu ličnog rasta i pri donošenju novih, jasnih odluka. 

Radionica traje 90 minuta.

PRIJAVI SE NA LISTU ČEKANJA

(Visited 73 times, 1 visits today)