Radionice

Master The Art Of Therapy Writing

Šta da očekujete?

Cilj psiholoških radionica je da učimo o sebi, odučavamo se od naučenog, otkrivamo lepotu svesnog kreiranja i bivanja, a usput kroz upitanost na neverovatne načine stignemo gde nam valja biti. Posle više od 10 godina povezivanja pisanja, svesnosti, meditacije i duhovnog isceljenja sa različitim metodologijama integrativnog savetovanja, osetila sam da je vreme da stvorim svoj način kako da i drugi pristupe transformacionim učenjima što lakše. Moj način podrazumeva mnogo osluškivanja, razgovora, pisanja i ogledanja.

Uronjeni u sve(t) vidimo malo. Uranjajući u sebe, biramo da se prostori u nama šire.

 • želite dozu kreativnosti, akcije, pisanja i otključavanja
 • želite više mira i ravnoteže u životu
 • treba vam održiv način uspešnog upravljanja stresom i teskobom
 • želite da produbite vezu sa vašim autentičnim JA
 • želite da naučite kako da upravljate svojim mislima, emocijama i energijom, u procesu ste tranzicije na određenim životnim poljima
 • borite se sa anksioznošću
 • spremni ste da postanete gospodar svoje stvarnosti
 • probali biste terapijsko pisanje ili neke druge vežbe koje primenjujem u radu

Zamislite da vam neko ponudi da krenete na najvažniju ekspediciju istraživanja svojih misli, emocija i ponašanja. Sve što znate, potiče iz vaše porodice, samo vam to niko nije rekao. Onog trenutka kad prihvatite izazov, avantura zaista i počinje. Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Na radionici otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo i tada najlakše kreiramo, stvaramo i svoj unutrašnji svet pretvaramo u konkretno delo.

Ja kao savetnik ne znam vaše priče, odgovore i šta je dobro za vas; ali nakon deceniju edukacija i iskustva kroz rad sa klijentima znam kako da vas povedem na najvažnije putovanje da sami otkrijete svoje darove i znanja.

 • Ponedeljkom u 20h
 • 4 RADIONICE U MESECU
 • Materijali za rad
 • Sigurna platforma

ZOOM SUSRETI

Svakog  ponedeljka obrađujemo razne teme na Zoom susretu uživo. U integrativnom duhu, radionicu počinjemo vežbom koja će vam pomoći da povežete vaša iskustva sa teorijom i kroz rad sa pitanjima dođete do novih uvida. Snimak će biti dostupan narednih sedam dana, za sve koji ne mogu biti prisutni.

Ukupno 4 radionice svakog meseca. Možete se prijaviti na jednu ili na sve.

Materijali

Materijali koji prate svaku radionicu sastoje se iz domaćih zadataka u vidu terapijskog pisanja i pitanja. Pitanja su specijalno osmišljena da vas vode kroz sopstvena iskustva kako biste na najbolji način mogli da primenite naučeno i odaberete alate koji vam najviše odgovaraju. Dostupni su vam na platformi Academy Maja Wu.

ETIKA, PRAVILA PONAŠANJA, SIGURNOST I PODRŽANA ATMOSFERA TOKOM PROGRAMA

Kao terapeutu veoma mi je važna etika, sigurna i podržana atmosfera za svakog polaznika. Iako su psihološke radionice edukativnog karaktera i nisu zamena za psihoterapiju, zbog ličnih i profesionalnih pitanja svačija privatnost će biti zaštićena. Radionice se snimaju za arhivu stranice Maja Wu. Ni jedan deo radionice (usmeno, pismeno, fotografijom i videom) nije dozvoljeno koristiti izvan platforme programa. Sadržaj radionica podleže zaštiti autorskih prava. Na radionicama učesnici se uključuju uživo (video, audio) samo ukoliko žele da podele svoje iskustvo, da učestvuju u analizi zadatka i steknu nove uvide. Niste u obavezi da istupate javno ukoliko se ne osećate prijatno, a pitanja možete postaviti i putem chat opcije koja vam omogućava direktnu komunikaciju sa mnom na kraju radionice.

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/05/IMG_7093-scaled.jpg?w=2000

Ja sam pisac i integrativni terapeut. Moja strast su sloboda, filozofija, mogućnost da putujem svetom i upoznajem ljude koji slede sebe, istinu i intuiciju. Nemojte se iznenaditi ako me ugledate negde kraj mora, čupavu i bosonogu kako likove novog romana kreiram baš po vama. Napisala sam dva romana, nekoliko zbirki priča i priručnik terapijskog pisanja "Otključaj svoju priču"  za one koji biraju sebe.

Kada sam shvatila da je prikupljanje znanja lepo, ali da je deljenje istog pravi izvor radosti i da obostrano isceljuje, pokrenula sam Academy Maja Wu gde kroz edukacije iz oblasti ličnog i poslovnog rasta i radionice Psihološke čajanke ® sa sjajnim ženama putujem kroz predele sebstva. Kroz pisanje, putovanja, individualne sesije i edukativne programe ja živim svoj poziv i podržavam sjajna bića u otključavanju priča i darova koje se nalaze u njima.  Svaka duša nosi svoju priču. Treba samo malo ljubavi da bismo je oslobodili i razumeli.

"Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi."

NOVA SEZONA POČINJE U SEPTEMBRU

 • Upis na radionice Psihološke Čajanke je otvoren
 • Program se svakog meseca sastoji iz 4  radionice!
 • Možete se prijaviti na jednu radionicu ili na ceo mesec.
 • Broj mesta je ograničen!
 • Više informacija dobićete putem e-pošte

(Visited 741 times, 1 visits today)