POLITIKA PRIVATNOSTI

USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Dobrodošli na MajaWu blog

Samim dolaskom na stranicu bloga, smatra se da ste punoletna osoba i da ste u potpunosti upoznati sa uslovima korišćenja istog. Molimo da ne pristupate blogu i ne koristite njegov sadržaj ukoliko niste saglasni sa politikom privatnosti. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uslove korišćenja, molimo da se obratite putem kontakt forme.

Izgled i sadržaj Maja Wu bloga, baš kao i uslove korišćenja možemo iz više razloga menjati, zato vas molimo da iste povremeno pročitate, kako biste bili upoznati sa mogućim promenama. Smatraćemo da vaše naknadno korišćenje bloga predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmene.

Maja Wu blog omogućava vam korišćenje usluga i sadržaja koje su usklađenje sa uslovima korišćenja i regulisane zakonom u Nemačkoj. Uslovi korišćenja se primenjuju na sav sadržaj i usluge Maja Wu bloga.

Korišćenjem bloga korisnik prihvata sve uslove korišćenja kao i sve njegove izmene i dopune. Smatra se da su korisnici korišćenjem bloga ili bilo kog njegovog dela / usluge, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih u potpunosti razumeli.

MAJA WU BLOG

Ni jedan deo Maja Wu bloga ne sme biti korišćen u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih. Maja Wu blog posetiocima osigurava korišćenje sadržaja i usluga. Maja Wu blog koristi sopstveni sadržaj, sadržaj imenovanih učitelja / autora, mogućih partnera za saradnju, besplatnih sadržaja i linkova sa spoljnih stranica.

Maja Wu blog može sadržati linkove stranica trećih osoba. Maja Wu blog linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Maja Wu bloga. Sav sadržaj izvan Maja Wu bloga koristite na sopstvenu odgovornost.

Sadržaj Maja Wu bloga je kreiran i objavljen u cilju dobre svrhe, ličnog rasta i razvoja grupe ili pojedinca i nema nikakvog štetnog efekta.

AUTORSKA PRAVA

Maja Wu blog zadržava sva prava na sopstveni sadržaj (tekstove, knjige, vizuale, audio materijale, programe, pdf materijale i programerske kodove). Dokumenta, podaci i informacije objavljeni na Maja Wu blogu mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštovanje svih autorskih prava i vlasničkih prava kao i prava trećih strana.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela bloga smatra se kršenjem autorskih prava Maja Wu bloga i podložno je tužbi. Maja Wu blog se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz / ili je na bilo koji način vezana za korišćenje Maja Wu bloga za bilo koje radnje korisnika / posetioca upotrebom ili zloupotrebom sadržaja na Maja Wu blogu, kao i za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku / posetiocu ili bilo kojoj  trećoj strani u vezi sa upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja. Prenošenje bilo kog dela bloga Maja Wu, što uključuje tekstove i ostale materijale, bez saglasnosti i pismenog dopuštenja autora, smatra se kršenjem autorskog prava.

OGRANIČENJA U UPOTREBI MATERIJALA

Materijali na web stranici bloga Maja Wu zaštićeni su autorskim pravom potpisanih autora. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo izdavača ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ukoliko želite materijale sa bloga Maja Wu da koristite u edukativne svrhe, pišite mi.  

SADRŽAJ

Mišljenja objavljena u tekstovima i videima su isključivo mišljenja autora. Svi članci i video materijali su isključivo informativnog karaktera, preporuke kreirane sa najboljom namerom, stoga vas molimo da se pri čitanju i gledanju istih vodite sopstvenim nahođenjem. Sav materijal objavljen na ovim stranicama je edukativnog sadržaja i ne podleže zameni medicinskih sistema. Maja Wu blog ne preuzima odgovornost vezano za podatke, mišljenja i opise navedene u tekstovima i videima. Svi objavljeni članci i videi su informativnog karaktera i primena preporuka objavljenih u člancima i videima je na vlastitu odgovornost. Maja Wu blog ne može se smatrati odgovornim za eventualne neželjene efekte nastale pri korištenju preporuka opisanih u tekstovima i videima na blogu. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora ili imaju “free” licencu. Sadržaj koji je kreiran za rad sa klijentima, kreiran je na osnovu metoda istočne medicine, energetske psihologije, EFT metode i ličnim iskustvima autora.

PRENOŠENJE SADRŽAJA

Materijali sa bloga Maja Wu, takođe ne smeju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se ne navodi izvor (uključujući link prema izvornom članku ili naslovnoj stranici bloga Maja Wu), pre toga je potrebno kontaktirati autora kako bi se tražilo dopuštenje.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Maja Wu blog garantuje sigurnost i privatnost svih podataka svojih korisnika. Zato se strogo pridržavamo zakonskih propisa prilikom prikupljanja i obrade osobnih podataka. To konkretno uključuje Zakon EU za zaštitu podataka (GDPR), kao i zakon o telekomunikacijama. Ova izjava o zaštiti privatnosti obaveštava vas kako Maja WU blog prikuplja i koristi vaše lične podatke.

KUPOVINA USLUGA ODNOSNO PROIZVODA 

Kupovinom bilo kog proizvoda / usluge (knjige, kursevi, treninzi, membership) sa Maja Wu bloga, neophodno je uneti lične podatke koji podležu zaštiti podataka. Na Maja Wu blogu nema direktnog plaćanja i svaka transakcija se obavlja off-line, što znači da nakon poručenog proizvoda / usluge, poručilac dobija u vidu elektronske pošte detalje tražene usluge / proizvoda te je u obavezi da izmiri potraživanja u narednih 7 dana od dana primljenog upita. U slučaju da poručilac ne izmiri svoju obavezu, nakon 7 dana se ona automatski briše. Maja Wu blog ne isporučuje proizvode / usluge ukoliko nisu izmireni u celosti. 

Treninzi i rad uživo sa autorom Maja Wu bloga zakazuju se putem TypeForm obrasca. Svaki trening koji se zakaže neophodno je izmiriti najkasnije 7 dana od dana odobrene prijave. U slučaju da se zakazan termin otkazuje, poručilac usluge je dužan da na vreme obavesti autora Maja Wu bloga. Ukoliko termin nije otkazan najmanje 48h do planiranog, autor Maja Wu bloga nije u obavezi da vrati uplaćen iznos jer je poručilac zauzeo vreme koje je drugi klijent mogao iskoristiti.  

Koje podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Blog Maja Wu se obavezuje poštovati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posetioca pa će prikupljati lične podatke korisnika/posetioca samo uz odgovarajuću saglasnost, odnosno u skladu sa važećim propisima. Navedeni podaci će se zavisno od saglasnosti korisnika/posetioca bloga Maja Wu koristiti npr. u svrhu informisanja korisnika o uslugama i sadržajima bloga Maja Wu, boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga bloga Maja Wu.

Blog Maja Wu koristi podatke korisnika koji se prijave za newsletter preuzimanjem besplatnog PDF sadržaja kako bi mogao slati dnevna, nedeljna i mesečna obaveštenja pretplatnicima newsletter baze koji su dali saglasnost prilikom pristupanja istoj. Polja koja je potrebno ispuniti su Ime, Email i za grupu Energy Psychology korisničko ime Instagram profila. Blog Maja Wu koristi ove informacije kako bi mogao nastaviti dijalog i razgovor sa osobom koja je izrazila želju da bude deo zajednice.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na web stranici prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata korisnika koji pomažu u otkrivanju neželjenih poruka. (Spam)

Anonimni niz stvoren na vašoj adresi e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti Gravatar servisu da biste videli koristite li ga. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Podaci sa drugih izvora i ugrađen sadržaj

Članci na ovim stranicama mogu sadržavati ugrađen sadržaj (npr. Video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađen sadržaj sa drugih web stranica ponaša se na isti način kao da je posetioc posetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate korisnički nalog i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Kontakt forme

Ukoliko korisnik pošalje upit preko korisničke forme, obavezna polja koja je potrebno ispuniti su Ime i Email. Blog Maja Wu koristi ove informacije kako bi mogao nastaviti dijalog i razgovor prema osobi koja je taj upit uputila.

Kolačići

Blog Maja Wu koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi bio u mogućnosti besplatno pružiti uslugu korisnicima sa potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generiše poslužitelj web stranica i koje web pregledač sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računar korisnika usluge bloga Maja Wu samo za vreme trajanja njegove posete te mu omogućuje da se lakše služi blogom Maja Wu i on automatski prestaje kada korisnik zatvori svoj pretraživač. Blog Maja Wu takođe koristi kolačiće u svrhu oglašavanja sopstvenih usluga i proizvoda te usluga i proizvoda svojih partnera koji bi korisnika usluge bloga Maja Wu mogli zanimati.

Prikazivanje obaveštenja i oglasa koje korisniku usluge bloga Maja Wu dostavlja blog Maja Wu omogućava se putem kolačića koje blog Maja Wu može postaviti u web-pretraživač korisnika.

Prilikom korištenja sadržaja bloga Maja Wu bićete upitani da li želite primati obaveštenja sa korisnim sadržajem direktno u web pretraživaču, koje možete odbiti ili prihvatiti. Ova usluga funkcioniše pomoću korištenja kolačića. Ako prihvatite, u svakom trenutku možete otkazati pristanak za ova obaveštenja u svom web pretraživaču u postavkama Settings > Site settings > Notifications > Off, nakon čega ih više nećete primati. 

Analitike

Blog Maja Wu prati statističku posećenost svojih stranica isključivo radi dobijanja neophodnih informacija o privlačnosti i uspešnosti svojih stranica na tržištu i pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika usluge Bloga Maja Wu u vezi sa regulisanjem kolačića koji su za isto neophodni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Sa kim delimo vaše podatke?

Osim kolačića koji se dele servisima navedenim u sekciji Kolačići i Analitika, blog Maja Wu prikuplja sve mailove kroz MailChimp servis za upravljanje email kampanja. Komentari posetioca mogu se proveriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte (spama).

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Sve navedene podatke koje prikupljamo (email, upiti preko kontakt forme) zadržavamo na neodređeno vreme.

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi meta-podaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je zbog toga da možemo automatski prepoznati i odobriti komentare koji slede, umesto da ih zadržimo zbog moderisanja.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), mi takođe pohranjujemo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim ako ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice takođe mogu videti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate nalog na blogu Maja Wu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje  datoteke ličnih podataka koje držimo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. U bilo kom trenutku možete zatražiti brisanje bilo kakvih ličnih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo u obavezi čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.

Korištenjem bloga Maja Wu smatra se da su korisnici i/ili posetioci u svakom trenutku upoznati i saglasni sa svim uslovima korištenja, uključujući odredbe o obradi podataka u vezi sa kolačićima.

Kontakt informacije

Za bilo kakva pitanja vezano za privatnost podataka, možete nam se obratiti na majawu@icloud.com

Kako čuvamo sigurnost vaših podataka?

Svi podaci koji se šalju preko domena https://majawu.eu enkriptovani su SSL-om. Blog Maja Wu se ažurira uredno sa zadnjih sistemima i nadogradnjama WordPress platforme na kojoj je postavljen od strane Strato provajdera.

PROMENE PRAVILA

Maja Wu blog zadržava pravo da bez prethodne najave promeni ili modifikuje uslove korišćenja i politiku privatnosti bloga. Svaka promena biće objavljena na adresi bloga Maja Wu. 

Korišćenjem bilo kog sadržaja na blogu Maja Wu, smatra se da ste upoznati i saglasni sa najnovijim pravilima.

Maja Wu

Frankfurter str. 6

Mainz Kastel, Nemačka

Tel. +381655714727

Email: majawu@icloud.com

Ažurirano, 01.09.2020. 

(Visited 24 times, 1 visits today)