USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Dobrodošli na Maja Wu stranicu

Samim dolaskom na stranicu, smatra se da ste punoletna osoba i da ste u potpunosti upoznati sa uslovima korišćenja istog. Molimo da ne pristupate stranici i ne koristite njen sadržaj ukoliko niste saglasni sa politikom privatnosti. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uslove korišćenja, molimo da se obratite putem kontakt forme.

Izgled i sadržaj Maja Wu stranice, baš kao i uslove korišćenja možemo iz više razloga menjati, zato vas molimo da iste povremeno pročitate, kako biste bili upoznati sa mogućim promenama. Smatraćemo da vaše naknadno korišćenje stranice predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmene.

Maja Wu stranica omogućava vam korišćenje usluga i sadržaja koji su usklađenji sa uslovima korišćenja i regulisani zakonom u Nemačkoj. Uslovi korišćenja se primenjuju na sav sadržaj i usluge Maja Wu stranice.

Korišćenjem stranice korisnik prihvata sve uslove korišćenja kao i sve njegove izmene i dopune. Smatra se da su korisnici korišćenjem stranice ili bilo kog njenog dela / usluge, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih u potpunosti razumeli.

MAJA WU STRANICA

Ni jedan deo Maja Wu stranice ne sme biti korišćen u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih. Maja Wu stranica posetiocima osigurava korišćenje sadržaja i usluga. Maja Wu stranica koristi sopstveni sadržaj, sadržaj imenovanih učitelja / autora, mogućih partnera za saradnju, besplatnih sadržaja i linkova sa spoljnih stranica.

Maja Wu stranica može sadržati linkove stranica trećih osoba. Maja Wu stranica linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornom za sadržaje izvan Maja Wu stranice. Sav sadržaj izvan Maja Wu stranice koristite na sopstvenu odgovornost.

Sadržaj Maja Wu stranice je kreiran i objavljen u cilju dobre svrhe, ličnog rasta i razvoja grupe ili pojedinca i nema nikakvog štetnog efekta.

AUTORSKA PRAVA

Maja Wu stranica zadržava sva prava na sopstveni sadržaj (tekstove, knjige, vizuale, audio materijale, programe, pdf materijale i programerske kodove). Dokumenta, podaci i informacije objavljeni na Maja Wu stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštovanje svih autorskih prava i vlasničkih prava kao i prava trećih strana.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela stranice smatra se kršenjem autorskih prava Maja Wu stranice i podložno je tužbi. Maja Wu stranica se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz / ili je na bilo koji način vezana za korišćenje Maja Wu stranice za bilo koje radnje korisnika / posetioca upotrebom ili zloupotrebom sadržaja na Maja Wu stranici, kao i za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku / posetiocu ili bilo kojoj  trećoj strani u vezi sa upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja. Prenošenje bilo kog dela stranice Maja Wu, što uključuje tekstove i ostale materijale, bez saglasnosti i pismenog dopuštenja autora, smatra se kršenjem autorskog prava.

OGRANIČENJA U UPOTREBI MATERIJALA

Materijali na web stranici Maja Wu zaštićeni su autorskim pravom potpisanih autora. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo izdavača (npr. Theodor) ili drugih pravnih osoba (npr. Iksill crtež Ivana Bjelić) te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ukoliko želite materijale sa stranice Maja Wu da koristite u edukativne svrhe, pišite nam.

SADRŽAJ

Mišljenja objavljena u tekstovima i videima su isključivo mišljenja autora. Svi članci i video materijali su isključivo informativnog karaktera, preporuke kreirane sa najboljom namerom, stoga vas molimo da se pri čitanju i gledanju istih vodite sopstvenim nahođenjem. Sav materijal objavljen na ovim stranicama je edukativnog sadržaja i ne podleže zameni medicinskih sistema. Maja Wu stranica ne preuzima odgovornost vezano za podatke, mišljenja i opise navedene u tekstovima i videima. Svi objavljeni članci i videa su informativnog karaktera i primena preporuka objavljenih u člancima i videima je na vlastitu odgovornost. Maja Wu stranica ne može se smatrati odgovornim za eventualne neželjene efekte nastale pri korištenju preporuka opisanih u tekstovima i videima na blogu. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora ili imaju “free” licencu. Sadržaj koji je kreiran za rad sa klijentima, kreiran je na osnovu metoda istočne medicine, energetske psihologije, EFT-a, Deep Peat processinga, NLP  i ličnom iskustvu autora. Sadržaj radionica nije psihoterapija i ne zamenjuje istu, kao ni konsultacije. Psihološko savetovanje obavlja se u cilju unapređenja kvaliteta pojedinca i/ili grupe i ima za cilj opšte dobro. Psihološka savetovanja odnosno konsultacije su edukativnog karaktera i trening za lični rast.

PRENOŠENJE SADRŽAJA

Materijali sa stranice Maja Wu, takođe ne smeju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se ne navodi izvor (uključujući link prema izvornom članku ili naslovnoj stranici Maja Wu), pre toga je potrebno kontaktirati autora kako bi se tražilo dopuštenje.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Maja Wu stranica garantuje sigurnost i privatnost svih podataka svojih korisnika. Zato se strogo pridržavamo zakonskih propisa prilikom prikupljanja i obrade osobnih podataka. To konkretno uključuje Zakon EU za zaštitu podataka (GDPR), kao i zakon o telekomunikacijama. Ova izjava o zaštiti privatnosti obaveštava vas kako Maja WU stranica prikuplja i koristi vaše lične podatke.

KUPOVINA USLUGA ODNOSNO PROIZVODA 

Kupovinom bilo kog proizvoda / usluge (knjige, kursevi, treninzi, savetovanja) sa Maja Wu stranice, neophodno je uneti lične podatke koji podležu zaštiti podataka. Na Maja Wu stranici nema direktnog plaćanja i svaka transakcija se preusmerava na plaćanje putem treće stranice PayPal, što znači da nakon poručenog proizvoda / usluge, poručilac dobija u vidu elektronske pošte detalje tražene usluge / proizvoda i ima nekoliko mogućnosti plaćanja. U slučaju da poručilac ne izmiri svoju obavezu, nakon 7 dana se ona automatski briše. Maja Wu stranica ne isporučuje proizvode / usluge ukoliko nisu izmireni u celosti.

Treninzi i rad uživo sa autorom Maja Wu stranice zakazuju se putem kontact forme. Svaki trening koji se zakaže neophodno je izmiriti najkasnije 7 dana od dana odobrene prijave. U slučaju da se zakazan termin otkazuje, poručilac usluge je dužan da na vreme obavesti autora Maja Wu stranice. Ukoliko termin nije otkazan najmanje 48h do planiranog, autor Maja Wu stranice nije u obavezi da vrati uplaćen iznos jer je poručilac zauzeo vreme koje je drugi klijent mogao iskoristiti.

Koje podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Stranica Maja Wu se obavezuje poštovati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posetioca pa će prikupljati lične podatke korisnika/posetioca samo uz odgovarajuću saglasnost, odnosno u skladu sa važećim propisima. Navedeni podaci će se zavisno od saglasnosti korisnika/posetioca stranice Maja Wu koristiti npr. u svrhu informisanja korisnika o uslugama i sadržajima stranice Maja Wu, boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga stranice Maja Wu.

Stranica Maja Wu koristi podatke korisnika koji se prijave na newsletter preuzimanjem besplatnog PDF sadržaja kako bi mogao slati dnevna, nedeljna i mesečna obaveštenja pretplatnicima newsletter baze koji su dali saglasnost prilikom pristupanja istoj. Polja koja je potrebno ispuniti su Ime, Email i za Instagram grupu Psihološke čajanke korisničko ime Instagram profila. Stranica Maja Wu koristi ove informacije kako bi mogla nastaviti dijalog i razgovor sa osobom koja je izrazila želju da bude deo zajednice.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na web stranici prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata korisnika koji pomažu u otkrivanju neželjenih poruka. (Spam)

Anonimni niz stvoren na vašoj adresi e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti Gravatar servisu da biste videli koristite li ga. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Podaci sa drugih izvora i ugrađen sadržaj

Članci na ovim stranicama mogu sadržati ugrađen sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađen sadržaj sa drugih web stranica ponaša se na isti način kao da je posetioc posetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate korisnički nalog i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Kontakt forme

Ukoliko korisnik pošalje upit preko korisničke forme, obavezna polja koja je potrebno ispuniti su Ime i Email. Stranica Maja Wu koristi ove informacije kako bi mogla nastaviti dijalog i razgovor prema osobi koja je taj upit uputila.

Kolačići

Stranica Maja Wu koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi bila u mogućnosti besplatno pružiti uslugu korisnicima sa potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generiše poslužitelj web stranica i koje web pregledač sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računar korisnika usluge stranice Maja Wu samo za vreme trajanja njegove posete te mu omogućuje da se lakše služi stranicom Maja Wu i on automatski prestaje kada korisnik zatvori svoj pretraživač. Stranica Maja Wu takođe koristi kolačiće u svrhu oglašavanja sopstvenih usluga i proizvoda te usluga i proizvoda svojih partnera koji bi korisnika usluge stranice Maja Wu mogli zanimati.

Prikazivanje obaveštenja i oglasa koje korisniku usluge stranice Maja Wu dostavlja stranica Maja Wu omogućava se putem kolačića koje stranica Maja Wu može postaviti u web-pretraživač korisnika.

Prilikom korištenja sadržaja stranica Maja Wu bićete upitani da li želite primati obaveštenja sa korisnim sadržajem direktno u web pretraživaču, koje možete odbiti ili prihvatiti. Ova usluga funkcioniše pomoću korištenja kolačića. Ako prihvatite, u svakom trenutku možete otkazati pristanak za ova obaveštenja u svom web pretraživaču u postavkama Settings > Site settings > Notifications > Off, nakon čega ih više nećete primati.

Analitike

Stranica Maja Wu prati statističku posećenost svojih stranica isključivo radi dobijanja neophodnih informacija o privlačnosti i uspešnosti svojih stranica na tržištu i pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika usluge stranice Maja Wu u vezi sa regulisanjem kolačića koji su za isto neophodni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Sa kim delimo vaše podatke?

Osim kolačića koji se dele servisima navedenim u sekciji Kolačići i Analitika, stranica Maja Wu prikuplja sve mailove kroz MailChimp servis za upravljanje email kampanja. Komentari posetioca mogu se proveriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte (spama).

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Sve navedene podatke koje prikupljamo (email, upiti preko kontakt forme) zadržavamo na neodređeno vreme.

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi meta-podaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je zbog toga da možemo automatski prepoznati i odobriti komentare koji slede, umesto da ih zadržimo zbog moderisanja.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), mi takođe pohranjujemo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim ako ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice takođe mogu videti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate nalog na stranici Maja Wu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje  datoteke ličnih podataka koje držimo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. U bilo kom trenutku možete zatražiti brisanje bilo kakvih ličnih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo u obavezi čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.

Korištenjem stranice Maja Wu smatra se da su korisnici i/ili posetioci u svakom trenutku upoznati i saglasni sa svim uslovima korištenja, uključujući odredbe o obradi podataka u vezi sa kolačićima.

Kontakt informacije

Za bilo kakva pitanja vezano za privatnost podataka, možete nam se obratiti ovde.

Kako čuvamo sigurnost vaših podataka?

Svi podaci koji se šalju preko domena https://majawu.eu enkriptovani su SSL-om. Stranica Maja Wu se ažurira uredno sa zadnjih sistemima i nadogradnjama WordPress platforme na kojoj je postavljen od strane Strato provajdera.

PROMENE PRAVILA

Maja Wu stranica zadržava pravo da bez prethodne najave promeni ili modifikuje uslove korišćenja i politiku privatnosti stranice. Svaka promena biće objavljena na adresi stranice Maja Wu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na stranici Maja Wu, smatra se da ste upoznati i saglasni sa najnovijim pravilima.

Maja Wu

Osnivač: Maja Vuković

Mainz Kastel, Nemačka

Ažurirano, 04.02.2021.

(Visited 9 times, 1 visits today)