Tvoji snovi su mogući!

Svi smo ovde da bismo se probudili iz iluzije naše odvojenosti, a ono što mene najviše inspiriše je rad sa bićima koja su ovde da na snažan način služe čovečanstvu i Zemlji - da žive svoju svrhu, slobodu, lakoću i svoje darove! Da krenu na put u središte duše!

Sve što tražite je život u vama. Prisustvo i svest je najveći poklon koji možete dati sebi i svetu. Kada se vratimo kući - sebi, transformišemo se.
Kroz prvi nivo intenzivnog rada, negovaćete sopstvenu meditacionu i energetsku praksu kroz vodič koji sam vam kreirala. Početak je uvek pakovanje kofera i polazak na put, a nastavak raspakivanje istih i otpuštanje svega što nam ne služi. Kad iskopate svoje svete namere za život, pretvarajući ih u konkretne ideje i akcije, probudićete život bezgraničnog smisla, radosti i svrhe! Tad ste uveliko u najboljoj avanturi svog života!

Radujem vam se!

S ljubavlju,

Maja

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2021/06/tvoj-najveći-potencijal-maja-wu.png?w=2000

LEVEL 1

DOSTUPAN PO CENI OD 350 EUR I U OVOM FORMATU DO 15.07.2021.!
https://i1.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2021/06/lični-program-upoznaj-sebe-.png?w=2000
 • PUT KA SEBI

  vodiće te kroz 12 nedelja samostalnog rada, kako bi u narednom periodu stekla slobodu da uživaš u svojim ličnim i profesionalnim uspesima. Kroz program naučićeš mnogo o sebi, razumeti svoje misli, emocije i ponašanja. Dobićeš mogućnost da otkriješ svoju pravu istinu/svrhu i da je predstaviš svetu.

 • Ako prepoznaješ da je došlo vreme da:
   • drugi ljudi ne mogu imati bolje mišljenje o tebi nego ti sama o sebi
   • spoznaš svoje talente
   • od mogla bih jednog dana... pređeš na hoću, sad i odmah
   • svoje potrebe staviš ispred ispunjavanja tuđih
   • razumeš svoju životnu svrhu
   • poradiš na dubokim uverenjima
   • prestaneš da se plašiš i previše analiziraš
   • razumeš emocije, misli i ponašanja
   • ne čekaš tuđe odobravanje i potvrdu da vrediš
 • KADA ODLUČIŠ DA SI SPREMNA, KRENI! PUTOVANJE TRAJE KOLIKO TI JE POTREBNO!

  Dostupan u ovoj formi i po nižoj ceni do 15.07.2021.!

KUPI PROGRAM

LEVEL 2 - LIVE TRAINING

preduslov je završen prvi nivo
 • LIČNA I PROFESIONALNA SLOBODA

  su nam svima dostupne. Ključ je u tome šta biramo za sebe. Intenzivni Mindset key trening te vodi dublje kroz unutrašnji vid i buđenje čula, do uranjanja u jasnu sliku o sebi. Tvoj unutrašnji vid je tvoj unutrašnji identitet od kog zavisi spoljašnji i kako će svet oko tebe izgledati.

 • ZA TEBE JE AKO:
  • se pitaš gde sam sada, a gde bih želela da budem?
  • kako da krenem sa transformacijom i akcijom?
  • ko su moji idealni klijenti?
  • kako da organizujem energiju, vreme i poslove?
  • kako da postavim jasnu granicu u odnosu sa klijentima?
  • kako da izgradim svoj brend, marketing plan i odakle da krenem?
  • moja vrednost, kreiranje cena, disciplina i sloboda.
  • kako da kreiram radionice, programe i/ili proizvod?
  • moj ključ/biznis/knjiga/ideja/praksa - moja transformacija.
 • 6 NEDELJA INTENZIVNOG TRENINGA DO TRANSFORMACIJE
https://i2.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2021/06/mindsetkey-2-nivo.png?w=2000

PROGRAM POČINJE 04. OKTOBRA 2021.

Koncept coaching programa

Rad na sebi

Kroz prvi nivo prolazićeš etape putovanja perom, mišlju i svojim unutrašnjim vidom. Ne možemo preskočiti putovanje kako bismo stigli i uživali u konačnici. Moj cilj je da zajedno otkrivamo tvoje jake strane, osobine i talente, kako bi što lakše prepoznala u čemu si zaista dobra. Svi mi u sebi nosimo neispričane priče.

LIVE TRAINING

Ovaj program ti omogućava da nakon što si prošla prvi nivo, uz vođstvo i podršku razumeš prepoznato i iskreiraš jasno korake ka ličnom i profesionalnom uspehu. Naučićeš da je tvoja vrednost najjača komponenta svih budućih akcija. Radićemo na tvojoj snazi, nežnosti, transformaciji, upustiti se u konkretne akcije i stići do željene promene.

RAŠIRI SVOJA KRILA

Ako si spremna da pokažeš svetu svoje boje, naučiš više o sebi i lansiraš svoje ideje, čekam te! Svet je pozornica na kojoj najbolje uloge igraju najhrabriji! U nastavku se možeš prijaviti za više informacija o programu i cenama.

Program je namenjen ženama koje žele da unaprede kvalitet svog života. Ponekad sledimo putanje koje nisu naše, a toliko divnih i neistraženih mogućnosti živi u nama. Onog trenutka kada se usudimo da ih prepoznamo, prihvatimo i sebi dopustimo, moći ćemo ih i živeti.

Program je nastao kroz moje iskustvo rada sa klijentima i mentorima u poslovnom i individualnom kontaktu. Kombinacijama tehnika koje su na mene ostavile najsnažniji utisak, došla sam do rezultata na ličnom i poslovnom planu mnogo brže i želim da ih podelim sa ženama koje su spremne da žive svoju svrhu.

Program omogućava bolje razumevanje našeg sopstva i svrhe. Kroz program se dobija podrška za lični rast i razvoj, a na putu spoznaja jednom aktivirane vredosti, intuicija, snaga, talenti i ideje materijalizuju se lakše. Svaka žena ima individualan pristup, uz maksimalnu posvećenost ne bismo li što lakše skinuli veo sumnje, strahova i nejasnoće. Želim da bez obzira da li je u pitanju lični program ili profesionalni (oba koraka), svaka žena stekne samopouzdanje i otkrije koliko je lepa i posebna. Najveći uspeh su mi polaznice koje su se odlučile da upišu studije, otvore privatne prakse, pokrenu svoje poslove i dopuste sebi da žive svoju istinu.

 1. nivo je samostalno putovanje. Nakon prijave, na kućnu adresu stiže knjiga sa alatima, vežbama i vodičima koji vode kroz rad sa unutrašnjim detetom, na uverenjima, ciljevima, upoznaju sa divljom ženom u tebi, vode te kroz intuiciju, emocije, odnose, ljubav prema sebi itd. Uz knjigu se dobija i audio/video materijal.
 2. nivo je za žene koje žele da rade sa mnom kroz live sesije. Učimo kako da ojačamo mentalnu kondiciju, razvijemo zdrave sisteme kreiranja i upravljanja svojim životom i konkretizujemo naše vizije odnosno ciljeve. Svaka sesija uključuje meditacije, energetski rad, predavanja, podršku kroz konkretne akcije, mnogo domaćih zadataka i materijala. Predstavljamo svoju platformu vizije i usavršavamo je. Svako predavanje se može pogledati na stranici sa ostalim materijalima ukoliko niste u prilici da prisustvujete uživo.

Svi koji su završili program Ključevi gospođice psihologije u periodu 01.2019 - 05.2021. prošli su prvi nivo programa. Nakon završenog drugog nivoa dobijaju još jedan sertifikat + overenu potvrdu o završenom programu.

Svi polaznici programa od 1.06.2021. dobijaju sertifikat Mindset key coach nakon završena oba nivoa!

Nakon što popunite upit u nastavku stranice, dobićete detaljne informacije na email. 

Plaćanje na rate je moguće.

hvala ti na savjetima i na odgovorima. Jako sam sretna i ponosna na sve što sam naučila i što ću tijekom života učiti. Ključevi su bili avantura koja se nastavlja i dalje iz koje sam naučila puno toga, iz kojih sam sebe počela upoznavati, prebrodila strahove, puno stvari naučila gledati iz drugih uglova. Ključevi gospođice psihologije prvi korak za cijeli život, divan si Mentor, osoba i svoj posao radiš stručno kvalitetno s ljubavlju i dušom.
Hvala ti na tome! Manuela B.


Uživala sam svim delovima svoje duše! Iskreno sam ti zahvalna na svemu što sam naučila o sebi i jer napokon imam hrabrosti da živim svoje snove. Moja uverenja su bila kočnica. Divna si i mnogo te volim!


Odgovor koji sam dobila je da sam promašila profesiju, psihologijom bi trebala da se bavim. Kako se profesijom svojom ne bavim, nego sebe i dalje istražujem i pomeram granice svoje, nikad se ne zna šta će to mene sledeće zainteresovati. Do tada mi pisanje i te kako prija. Tako da, sa nestrpljenjem čekam sve nove programe. Vanja R.


Hvala ti na potstreku da istrajem. Trebalo mi je vremena da se naviknem na tempo i melodiju jezika kojim ti govoriš, što je samo znak mog izvesnog "otuđenja" i godina (80). Svaki dan sam pokušavala i evo danas mogu potpuno da pratim i da razumem, jer i mom sluhu treba "vežba". Hvala ti. Nada R.


hvala ti za svako tvoje predavanje i za nadahnuće koje nam velikodušno poklanjaš! Otkrivam sebe u tvojim rečima, osećam se ostvarenom u tvom delovanju.
Za svako jutro posle umivanja lica, umijem i dušu jednom tvojom pričom! Želim ti lep dan i puno snage da istraješ na tvom putu! Anka P.


Kurs za cijeli život tako sam ga nazvala. Prekrasna avantura koja mi je pomogla da otključam neke djelove sebe. Sretna sam, zadovoljna i ponosna na sebe što sam se na taj korak odlučila....
Uz ovaj kurs sam pronašla sebe
Avantura se nastavlja, istražujem sebe i budim se ja, i moji pisani tragovi i kreativnost..... osjećaj je fantastičan... Manuela


 

(Visited 372 times, 1 visits today)