KONSULTACIJE

sa Majom

Transformacija dolazi kroz ljubav prema sebi

Rad na sebi je za žene potraga za redefinisanjem kreativnog puta, izlaženje iz uloge žrtve i identifikacija sa svojim ženskim božanskim delovima.  Putovanje počinje kada odlučimo da smo sebi važni. Onda nas prigrli naša puna vrednost, osećamo se dobro, dovoljno, volimo svoje telo i preduzimamo najvažnije korake sledeći mapu duše.

OTKRIVANJE

U mnogim situacijama osećamo se usamljeno, uplašeno, zbunjeno. Na konsultaciji možete reći naglas ono što vas plaši, muči, možete istražiti lični prostor uz podršku i strpljenje. Nakon što osvestite misli, emocije i ponašanja koja vas koče, krenućemo na put razumevanja, kreiranja, planiranja, reprogramiranja i transformacije.

ENERGIJA

Niste slomljeni, a ja nisam ovde da bih vas „popravila“. Ovde sam da vas vodim do tačke gde počinjete vi i vaš život. Zajedno ćemo iskreirati osnažujuće alate koji će osloboditi urođenu snagu uma i tela sa ciljem ostvarenja željenih rezultata i uspeha u životu. Uostalom, sesije su zabavan način da spoznamo da nam je sve već poznato, samo smo zaboravili. Do sebe se stiže lakoćom i uz mnogo ljubavi.

TRANSFORMACIJA

Fokus je na promeni / transformaciji, ne na razlozima zašto ste se "zaglavili". Jasna, snažna odluka uvek vodi ka uspehu, a za nju je potrebno vreme. Kada započne transformacija, to je znak da smo izašli iz reaktivnosti i zbunjenosti. Nakon konsultacije imaćete jasniju sliku sebe i lako ćete stupati u komunikaciju sa svojim unutrašnjim mentorom. Dobićete i mnogo alata za realizaciju svojih ciljeva i zadataka.

Klijent i savetnik grade poseban odnos prepun poverenja kako bi stigli do željene transformacije, zato je kontakt najvažniji.

ZAKAŽITE TERMIN
https://i1.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/IMG_0329.jpg?w=2000

ako se prepoznajete u nekoj od sledećih izjava

  • Ljubav prema sebi nije ono što bi bilo lepo imati. Ljubav prema sebi je Must-Have.
  • Često nesvesno govorite DA svim onim stvarima koje ne rezonuju sa vašom vrednošću.
  • Imate osećaj stida i/ili se osećate neadekvatno.
  • Muči vas osećaj krivice ako sebe stavite na prvo mesto.
  • Plašite se da ćete razočarati druge.
  • Imate sjajnu ideju za posao ili hobi, ali su vam potrebni alati i podrška kako da steknete samopouzdanje i stignete do cilja.
  • Spremni ste da radite zajedno sa mnom kako biste otkrili zašto na papiru izgleda da imate sve - ali u životu i dalje postoji mučan osećaj da nešto nedostaje.
Zakažite konsultaciju

U senkama neistraženih predela Duše, čekaju nas mape spoznaja, usuda i lakoće.

Maja Wu

Perom do duše

NEMA VEĆE AGONIJE OD NOŠENJA NEISPRIČANE PRIČE U SEBI

Terapija pisanjem je drugi vid konsultacije i služi samoterapiji uz vođstvo terapeuta, razvijanju intuicije i učenju novih veština.

Ovo je vrsta edukacije koja nas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Rad perom nas baca u sam izvor nas samih i/ili problema i uči kako da na svakodnevnom nivou prepoznamo krizne situacije i rešavamo ih na što lakši način.

Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Na seansi otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo i tada najlakše kreiramo, stvaramo i svoj unutrašnji svet pretvaramo u konkretno delo.

Seansa počinje razgovorom, a odvija se u formi istraživanja, pitanja i pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Neke će vam se dopasti, neke možda neće. Zajedno ćemo otkriti kako dalje uz mnogo lakoće.

Duša uvek zna put.

PRVI KORAK DO JASNOĆE I LAKOĆE
(Visited 656 times, 1 visits today)