KONSULTACIJE

Verujem da je sve što nam se dešava za života upisano u naše energetske tokove. Moj put ka spoznajama, razumevanju i upoznavanju sopstva odveo me je na različita putovanja i sproveo kroz inicijacije koje su od mene zahtevale da odbacim neke delove sebe. 

Sve što tražimo već je unutar nas.

Lepota isceljenja je u lepoti misli i dela koja potiču iz srca. 

Kako bismo spoznali koja je naša primarna svrha i na koji način uspostaviti ravnotežu, potrebno je da razumemo svoje misli i emocije. One su proizvođači energije i blokada koje prave zastoje u našem telu, životu i prosperitetu. Isceljenje koje svako od nas traži nalazi se u lepoti jednostavnosti, kreativnosti i mudrosti koji u kombinaciji sa istočnim znanjima čine ključeve za otključavanje moći zdravlja i psihe. 

Oslobađanje emocija oslobađa naše telo. 

Sve što je u nama zaključano čini neravnotežu koja prerasta u zdravstvene tegobe.

Odluka da radite na sebi je prilika za putovanje u središte duše kako biste spoznali sebe na većoj dubini. Kroz dublje poznavanje naših ukorenjenih sistema verovanja i načina na koji smo životom uslovljeni, počinjemo otkrivati nov način života sa nesputanim samopouzdanjem i osnaženim prisustvom. Moderna nauka psihologije podržava ono što su drevni jogini godinama znali – da meditacija, joga i promena misli oslobađaju unutrašnje resurse koji su nam dostupni u dubinama našeg bića. Nauka o umu, telu i srcu je snažna usklađenost istočne duhovne filozofije i zapadne nauke. Sve što znate dolazi iz vaših primarnih porodica, kulture i vaspitanja.

PODRUČJA NA KOJIMA MOŽEMO RADITI

♢SAMOREALIZACIJA

♢POSLOVNA ORIJENTACIJA

♢PARTNERSKI ODNOSI

♢LJUBAV PREMA SEBI

♢ZDRAVLJE I STIL ŽIVOTA

 

Radim sa ograničenim brojem klijenata mesečno. Prijavite se na listu čekanja u nastavku.

Maja Wu

powered by Typeform
(Visited 84 times, 1 visits today)