KONSULTACIJE

WORK WITH ME

SELFLOVE & CONFIDENCE

ZA ŽENE KOJE ŽELE DUBOKU TRANSFORMACIJU I SPOZNAJU LJUBAVI PREMA SEBI 
Od našeg samopouzdanja zavisi koliko uspešno ćemo živeti, kreirati, misliti, voleti i dostići svoj maksimum. Ukoliko si i ti neko ko želi da spozna svoju punu vrednost, oseća se dovoljno dobro, voli svoje telo i preduzima prve korake svoje snažne vizije srca – onda si na pravom mestu! 

Verujem da je sve što nam se dešava za života upisano u naše energetske tokove.

LJUBAV prema sebi nije ono što bi bilo lepo imati

Mnoge žene sa kojima radim muči osećaj krivice kada je potrebno da sebe stave na prvo mesto. Misli koje im se javljaju su “Sebična sam.”, “Razočaraću porodicu.”, “Šta ako me napuste nakon što odaberem sebe?” govore o tome da dajući sebe drugima bez mere, svoju energiju troše dok na kraju ne izgube snagu i volju za sebe.

Mnogi moji klijenti često nesvesno govore DA svim onim stvarima koje ne rezonuju sa njihovim vrednostima. To čine samo iz jednog razloga, jer se plaše da će biti odbačeni ili da će razočarati druge.

LJUBAV prema sebi je Must-Have

Za tvoje fizičko, mentalno, emocionalno zdravlje je od izuzetne važnosti da sebe postaviš na prvo mesto. Ako to prepoznaješ i osećaš, spremna si za promenu. 

Pre sedam godina i ja sam bila na putu koji je inicirao velike promene. Nisam dovoljno volela sebe, svi drugi su bili na prvom mestu i živela sam priču koja nije bila moja. Put je bio težak, ali me je odveo dalje da upoznam sebe. Odlučila sam da studiram psihologiju i istočnu medicinu i otkrila sam koliko je lako i važno voleti sebe. Od tada ne samo da profesionalno učim druge kako da unaprede svoje zdravlje i zavole se, nego živim ljubav prema sebi. Svaki dan! 

Zato želim da te podržim u ovom transformativnom putovanju i da ti otkrijem koliko si jaka, puna samopouzdanja i poverenja dok slediš put ljubavi prema sebi.

Lepota isceljenja je u lepoti misli i dela koja potiču iz srca. 

KAKO TI MOGU POMOĆI?

OSNOVNE SESIJE

EMOTIONAL FREEDOM

intenzivan trening za emocionalnu slobodu zasnovan na učenju i tehnikama EFT programa u kombinaciji sa Koreanskom medicinom

Trajanje sesije: 75 minuta

Cena jedne sesije 150 € sa PDV-om

Cena programa od 4 nedelje 1422 € sa PDV-om

TRANSFORMATIONAL HEALING

intenzivan trening za duboku transformaciju i emocionalno isceljenje

Trajanje sesije: 75 minuta

Cena jedne sesije 150 € sa PDV-om

Cena programa od 12 nedelje 2222 € sa PDV-om

EMOTIONAL CLEARING

intenzivan program energetske psihologije i/ili akupunkture za čišćenje blokada i uverenja, nov početak i jasnoću u donošenju izbora i odluka. 

Primena tehnika: EFT, Deep PEAT, Energetska psihologija

Trajanje programa dve sesije po 75 minuta

Cena programa 333 € sa PDV-om

BLUE THERAPY

Blue therapy se izvodi u ranim jutarnjim satima i za njega nisu potrebni preduslovi. Primenjiv je u rešavanju svakog problema i u svim situacijama. 

Sastoji se iz frekvencije, rada na uklanjanju dubokih polariteta i energetskim procesima koji deluju kao akupunktura dajući stimulans našem umu putem meridijana i tajnih kodova koji su sakriveni u nama. Možemo reći da se u toku rada sve negativnosti u nama neutralizuju, da se naša uverenja otpuštaju, a imunitet koji je do sada za nas bio nešto posve drugo dobija novu formu i procesima koje sebi dopuštamo mi ga činimo jačim. Ne pružamo otpor životu, već postaje otporne!

  • 4 dana x 4 sesije 
  • posebno kodiran program koji dobijaš nakon sesija
  • uputstvo/saveti za dalje

432 € sa PDV-om

REZERVIŠI TERMIN

(Visited 306 times, 2 visits today)