KONSULTACIJE

SPIRITUAL COACHING + MINDFUL MENTORING
https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/maja-vukovic-potpis-.png?w=150

- Član VFP -

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2021/05/vfp_logo2.gif?w=150

Glas moje intuicije bio je jači od svega ostalog. Kada sam je počela slediti nije bilo važno da li će se nešto slomiti, izgubiti, već koliko ću sebe spoznati.

Danas radim sa ženama kroz grupne radionice i individualne programe. Rad na sebi je za žene potraga za redefinisanjem kreativnog puta, izlaženje iz uloge žrtve i identifikacija sa svojim ženskim božanskim delovima.  Putovanje počinje kada odlučimo da smo sebi važni. Onda nas prigrli naša puna vrednost, osećamo se dobro, dovoljno, volimo svoje telo i preduzimamo najvažnije korake sledeći mapu duše.

Nauka o isceljenju uma, tela i duše predstavlja snažnu povezanost istočne duhovne filozofije i zapadne nauke. Sa mnom imate priliku da kroz online sesije radite na produbljivanju duhovne povezanosti, intuicije i svrhe. Pomoći ću vam da istražite sebe, svoje emocije, misli i ponašanja, a kroz vežbe energetske psihologije i prakse širenja duše naučićete kako da probudite bezgranični smisao, radost i svrhu.

OTKRIVANJE

U mnogim situacijama osećamo se usamljeno, uplašeno, zbunjeno. Na konsultaciji možete reći naglas ono što vas plaši, muči, možete istražiti lični prostor uz podršku i strpljenje. Nakon što osvestite misli, emocije i ponašanja koja vas koče, krenućemo na put razumevanja, kreiranja, planiranja, reprogramiranja i transformacije.

ENERGIJA

Niste slomljeni, a ja nisam ovde da bih vas „popravila“. Ovde sam da vas vodim do tačke gde počinjete vi i vaš život. Zajedno ćemo iskreirati osnažujuće alate koji će osloboditi urođenu snagu uma i tela sa ciljem ostvarenja željenih rezultata i uspeha u životu. Uostalom, sesije su zabavan način da spoznamo da nam je sve već poznato, samo smo zaboravili. Do sebe se stiže lakoćom i uz mnogo ljubavi.

TRANSFORMACIJA

Fokus je na promeni, ne na razlozima zašto ste se "zaglavili". Jasna, snažna odluka uvek vodi ka uspehu, a za nju je potrebno vreme. Kada započne transformacija, to je znak da smo izašli iz reaktivnosti i zbunjenosti. Nakon konsultacije imaćete jasniju sliku sebe i lako ćete stupati u komunikaciju sa svojim unutrašnjim mentorom. Dobićete i mnogo alata za realizaciju svojih ciljeva i zadataka.

Klijent i savetnik grade poseban odnos prepun poverenja kako bi stigli do željene transformacije, zato je kontakt najvažniji.

ZAKAŽITE TERMIN
https://i1.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/IMG_0329.jpg?w=2000

ako se prepoznajete u nekoj od sledećih izjava

  • Ljubav prema sebi nije ono što bi bilo lepo imati. Ljubav prema sebi je Must-Have.
  • Često nesvesno govorite DA svim onim stvarima koje ne rezonuju sa vašom vrednošću.
  • Imate osećaj stida i/ili se osećate neadekvatno.
  • Muči vas osećaj krivice ako sebe stavite na prvo mesto.
  • Plašite se da ćete razočarati druge.
  • Imate sjajnu ideju za posao ili hobi, ali su vam potrebni alati i podrška kako da steknete samopouzdanje i stignete do cilja.
  • Spremni ste da radite zajedno sa mnom kako biste otkrili zašto na papiru izgleda da imate sve - ali u životu i dalje postoji mučan osećaj da nešto nedostaje.
Zakažite konsultaciju

Perom do duše

NEMA VEĆE AGONIJE OD NOŠENJA NEISPRIČANE PRIČE U SEBI

Terapija pisanjem je kreativno izdražajno sredstvo i služi samoterapiji uz vođstvo terapeuta, razvijanju intuicije i učenju novih veština.

Ovo je vrsta edukacije koja nas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Rad perom nas baca u sam izvor nas samih i/ili problema i uči kako da na svakodnevnom nivou prepoznamo krizne situacije i rešavamo ih na što lakši način.

Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Na seansi otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo i tada najlakše kreiramo, stvaramo i svoj unutrašnji svet pretvaramo u konkretno delo.

Seansa počinje razgovorom, a odvija se u formi istraživanja, pitanja i pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Neke će vam se dopasti, neke možda neće. Zajedno ćemo otkriti kako dalje uz mnogo lakoće.

Duša uvek zna put.

VAŠ TERMIN
(Visited 943 times, 1 visits today)