Individualni rad

Konsultacije & MINDFUL MENTORING

- Član VFP -

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2021/05/vfp_logo2.gif?w=150
https://i1.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/IMG_0329.jpg?w=2000

ako se prepoznate u narednim redovima, vreme je za promenu:

  1. ljubav prema sebi nije ono što bi bilo lepo osećati - ljubav prema sebi je Must-Have
  2. često nesvesno govorite DA svim onim stvarima koje ne rezonuju sa vašom vrednošću
  3. imate osećaj stida i/ili se osećate neadekvatno
  4. muči vas osećaj krivice ako sebe stavite na prvo mesto
  5. plašite se da ćete razočarati drugi
  6. imate sjajnu ideju za posao ili hobi, ali su vam potrebni alati i podrška kako da steknete samopouzdanje i stignete do cilja
  7. spremni ste da radite zajedno sa mnom kako biste otkrili zašto na papiru izgleda da imate sve - ali u životu i dalje postoji mučan osećaj da nešto nedostaje

Razgovorom & perom do duše

NEMA VEĆE AGONIJE OD NOŠENJA NEISPRIČANE PRIČE U SEBI

OTKRIVANJE

Putovanje počinje kada odlučimo da smo sebi važni. Onda nas prigrli naša puna vrednost, osećamo se dobro, dovoljno, volimo svoje telo i preduzimamo najvažnije korake sledeći mapu duše.

SMER

Postoji mnogo različitih puteva koji nas pozivaju, a svaki od njih može biti pravi ukoliko mu se posvetimo i disciplinovano radimo na njemu. Neko želi da se oslobodi, nauči više o sebi, probudi kreativnost, ohrabri, izgradi biznis, nauči da ideje pretvori u realnost, dok neko želi da napiše knjigu. Odabrati put - je odluka koju nosite u sebi.

ENERGIJA

Plan, način rada i dužina individualnog rada prilagođava se klijentu na osnovu željenog cilja. Niste slomljeni, a ja nisam ovde da bih vas „popravila“. Ovde sam da vas vodim do tačke gde počinjete Vi i Vaš život. Zajedno ćemo iskreirati osnažujuće alate koji će osloboditi urođenu snagu uma i tela sa ciljem ostvarenja željenih rezultata i uspeha u životu. Uostalom, sesije su zabavan način da spoznamo da nam je sve već poznato, samo smo zaboravili. Do sebe se stiže lakoćom i uz mnogo ljubavi.

TRANSFORMACIJA

Fokus je na promeni, ne na razlozima zašto ste se "zaglavili". Jasna, snažna odluka uvek vodi ka uspehu, a za nju je potrebno vreme. Kada započne transformacija, to je znak da smo izašli iz reaktivnosti i zbunjenosti. Nakon programa imaćete jasniju sliku sebe i lako ćete stupati u komunikaciju sa svojim unutrašnjim mentorom. Dobićete i mnogo alata za realizaciju svojih ciljeva i zadataka u vidu terapijskog pisanja.

Terapija pisanjem je kreativno izdražajno sredstvo i služi samoterapiji uz vođstvo terapeuta, razvijanju intuicije i učenju novih veština.

Ovo je vrsta edukacije koja nas vodi na put spoznaje, jasnoće, razumevanja emocija i misli. Rad perom nas baca u sam izvor nas samih i/ili problema i uči kako da na svakodnevnom nivou prepoznamo krizne situacije i rešavamo ih na što lakši način.

Naučićete da tumačite mape koje su duboko u vama sakrivene. Na seansi otkrivate koliko smo slobodniji kada se ne bojimo da pokažemo ko smo i tada najlakše kreiramo, stvaramo i svoj unutrašnji svet pretvaramo u konkretno delo.

Seansa počinje razgovorom, a odvija se u formi istraživanja, pitanja i pisanja. Može vam se desiti da se dobro nasmejete, da pustite koju suzu i da upoznate nove strane sebe. Neke će vam se dopasti, neke možda neće. Zajedno ćemo otkriti kako dalje uz mnogo lakoće.

Duša uvek zna put.

ZAKAŽITE KONSULTACIJU
(Visited 1,153 times, 1 visits today)