KLJUČEVI GOSPOĐICE PSIHOLOGIJE

Unutrašnji svet u kom žive strahovi, usudi, uverenja, mogućnosti, bajke, svest, zabava, proces kreiranja i mape je svet koji se sakrio u stari šifonjer gospođice Psihologije. Jednom kad se usudimo da kroz rad na sebi spoznamo da je lični rast i duhovno putovanje najbolja avantura koja nam se može dogoditi, biće lako da svoje spoznaje podelimo sa drugima. Predstoji nam otključavanje.

Svakog prvog ponedeljka u mesecu kreće nova grupa. Prijave su otvorene u svakom trenutku.

NAJVAŽNIJA EKSPEDICIJA

PUT KA SAMOM SEBI

POZIV

Da li ste spremni da prepoznate zov svoje duše i naučite više o sebi? Fenomenalno putovanje počinje kad odaberemo sebe. Ne postoji ništa važnije od razumevanja mape duše i osluškivanja koje će nam otvoriti svet za koji nismo znali da postoji. Svet koji će nam pomoći da uskladimo svoj lični i profesionalni život. Za koga je kurs? Za one koji žele da žive zdravije, žele život usredsređen na uživanje u značajnim aktivnostima i razumevanje sebe. Za one koji žele da svoj život okrenu u novom smeru radeći na njemu spolja i iznutra. Za one koji teže praktičnoj lakoći i jednostavnosti koja dolazi stvaranjem i samootkrivanjem. Za one koji žele da iscele ranjene delove sebe, svoju prošlost i pripreme se za budućnost. Za one koji žele da uživaju u sadašnjem trenutku, da praštaju i dopuštaju. Za one koji žele da razviju svoj posao i da rade sa klijentima širom sveta. Na kursu ću vas naučiti kako da kroz sve metode prvo razumete sebe, iskreirate svoju mapu i spoznate svoju pravu istinu.

ISTAŽIVANJE

Najvažnije expedicije u sebi kriju neizvesnosti i avanture. U toku istraživanja daćete prioritet svom mentalnom i fizičkom zdravlju, zauzetost i nedostatak vremena pretvorićete u vreme za vas i jednostavnost, uz pomoć samopouzdanja postavljaćete jasne granice i donositi ispravne odluke, a uz duhovnost i smirenost izgradićete život kakav želite. Naučićete da slušate, razumete i kreirate misli, emocije i svoje akcije. Koji su vaši putevi i koliko ste na njih spremni otkrićete kroz energetsku psihologiju, mudrost istoka, svitak koji krije tajne alhemičara, pisanje i na čajanci sa gospođicom Psihologijom. Istaživanje je zajedničko putovanje i sastoji se od 12 inicijacija, 12 ključeva smeštenih u 12 nedelja. Na samom početku stići će vam knjiga koju sam napisala za vas. Kurs se odvija online, a predavanja su uživo i u vidu snimljenih bonus materijala.

KLJUČ ZA SVE

Otkrićete ključ, onaj koji otključava najdublje i najtiše odaje. Onaj koji nemoguće pretvara u moguće. Onaj koji anksiozni poremećaj pretvara u nove pobede. Onaj koji otključava samo vas i vaše spoznaje. Ključ je Ljubavi, Intuicije i Vizije. Kad expedicija jednom završi dobićete međunarodni sertifikat za Praktičara Pozitivne psihologije i jedno divno iznenađenje, jer zapravo, tada sve počinje.
PRIDRUŽITE SE KURSU

Prijavite se na newsletter

među prvima dobijaćete vesti, popuste i najave dešavanja
(Visited 90 times, 1 visits today)