RADIONICA

KONTROLA JE KAVEZ ZA DUŠU

Online
25 January 7:00 pm

Additional Information

Divna je godina!

Lepša ne može biti. Toliko sam u prošloj naučila, uradila, do sebe stigla, da se zahvaljujem iz dana u dan na svemu i svima što me je obogatilo.

Moja najlepša lekcija je da sve što želimo da spoznamo o životu doći će nam kroz spoznaje o samima sebi. Umeće slušanja je umeće učenja i rada na sebi. Onaj ko se nije pronašao na putu nedoumica, klackalica upitanosti i straha od neizvenosti, nije uronio u sebe.

Gledajući druge možemo naučiti mnogo, ali gledajući sebe naučićemo najviše. Budni ćemo sanjati koračajući po ivici razuma, straha i snova.

Na žalost, ljudi koje srećem i koji do mene dolaze sa problemom da se oslobode svojih strahova, robovi su kontrole u koju veruju da su stavili sve ono što bih ih moglo ugroziti a život kao čarapu naopačke okrenuti.

Kontrola je kavez za dušu.

Svaki upakovan strah u maničnu potrebu da kontrolišemo ono što dolazi, dešava se ili će se desiti, kao i partnere koje bismo voleli da uz sebe zadržimo, prvi je pokazatelj da se najviše onog najlepšeg bojimo. Bojimo se života! U izvornom i najlepšem obliku, onako kako nam dolazi.

Na radionici ćemo raditi na spoznajama i stepenu kontrole koja je deo nas. Naučićemo da ih prepoznamo, na određenim situacijama ćemo zastati i u njih dublje ući, a na kraju će nam gospođica Analiza pokazati kako samouvereno i hrabro možemo i dalje sebe birati, a da ne padamo u očaj jer ne znamo šta nam dolazi.

Radionica je za sve koji bi voleli da malo više nauče o sebi. Za sve vas koji se borite da pustite stvari da teku svojim tokom. Za uplašene od …ishoda, emocija, poslova, ljudi, misli, života itd. Za one koji dobiju napad panike kad shvate da se “stvar izmakla kontroli”. Radionica je i za one koji bi voleli da se zabave i upoznaju nove ljude.

Oslobođeni potrebe za kontrolom otključaćemo mogućnosti. Život je avantura, prepun iznenađenja i nepredviđenosti kojima se takođe možemo radovati.

Radionica u trajanju od 90 minuta održaće se online, 25. januara u 19h.

Broj mesta je ograničen.

 

 

(Visited 94 times, 1 visits today)