SEMINAR

Divine Healing Master KEY – 3, 10, 17 JUN

Online
03 June 7:00 am - 03 June 8:00 am

Additional Information

 • Cena 333 eura

Dobijaš priliku da zastaneš,  duboko udahneš, otkriješ nove i divne dimenzije sebe. Pri susretu sa svojim unutrašnjim bićem biću kraj tebe uz svu ljubav, znanje i iskustvo kako bi što lakše iskusila isceljenje na mentalnom, emocionalnom i duhovnom nivou.

Dobrodošla na master seminar

Želim da rastemo zajedno, razmenjujemo iskustva i raširenih ruku dočekamo lakoću mogućnosti. Razmena kroz predavanja, meditaciju i energetske sesije igra presudnu ulogu. Na seminaru ćemo ući u proces pričanja priča predaka, odabrati entuzijazam, intimnost i u lični prostor pustiti druge ljude. Ti mene, ja tebe. Disaćemo zajedno, svesno, povezane sa prirodom i kroz svaki korak Divine Healing Master Key proširićemo granice otkrivajući nova znanja.

Sve što na seminaru otkriješ nećeš otkriti u knjigama i snimljenim lekcijama. Iskusićeš novu dimenziju svesti, učenja, intuitivne procese, sesije energetskog isceljenja, kakao ceremoniju buđenja ženstvenosti i mnogo više.

Na kraju seminara, shvatićeš da si stupila u kontakt sa najlepšim delovima sebe, naučila nešto novo, odmorila se i napunila divnom energijom, a bogatija za nova znanja.

Šta ovaj seminar čini tako posebnim?

Naš život oblikuju uverenja, negativne misli, odgovornost i stvari zbog kojih se fokusiramo na sve – samo ne na svoju unutrašnju suštinu. Koračamo kroz vreme u kom je sve više ljudi distancirano od svog svesnog Ja, a da toga nije ni svesno. Možda i ti duboko u sebi osećaš i žudiš za odgovorima? Možda i ti učiš u nedogled i na kraju iz procesa učenja ne prelaziš u praktikovanje znanja.

Koliko bismo bile srećnije ako bismo više vremena provodile  radeći ono što volimo i duboko svesne sebe? Koliko bismo bile zdravije kada bismo izgovarale sve što se ne usuđujemo reći? Možda u svojim snovima kreiraš divne haljine? Možda pišeš knjigu? Možda ostavljaš sve iza sebe i krećeš na put ka samoj sebi? Šta ako bismo se više fokusirale na osećaj radosti, ispunjenosti, na ples, smeh, gledanje ptica i cveća, razgovore do duboko u noć, slušanje mesečevih tajni, buđenje seksualnosti umesto da se samo borimo i pružamo otpor? Šta ako bismo razumele i ljude oko sebe oslobođajući intuitivnu isceliteljku u sebi?

Vreme je da priznamo sebi da naša ženska snaga ima mnogo divnih strana koje još uvek nismo otključale i da je mnogo jača od našeg uma i naučenih obrazaca.

Da li osećaš poziv duboko u sebi?

Hiljade i hiljade godina ranije mudraci i vidovnjaci su koristili svoju svest kao alat za istraživanje unutrašnjeg sveta, a samim tim i svesti. Upravo to ćeš i ti naučiti. Naučićeš kako da pronađeš odgovore u svojoj najtišoj i najdubljoj suštini.

Razvoj svesti kroz duhovne ceremonije, meditaciju, rad na energiji i konkretnim pitanjima. Intenzivna predavanja otkrićeš kao podršku za otkrivanje božanskog u samoj sebi. Sve ono što poseduješ i što je duboko u tebi, ne vidiš od svojih ustaljenih obrazaca, preuzetih uverenja, strahova i nedostatka poverenja. Biću tvoj vodič u procesu i moja uloga je da ti ponudim orijentaciju u džungli iz koje naizgled nema izlaza. Otkrićeš da je naša avantura vrlo stvarna i da putovanje počinje onog momenta kada prepoznaš glas u sebi koji te poziva da ga slediš puna samopouzdanja.

Ono što te očekuje u potpunosti je u tvojim rukama. Čim se otvoriš i otkriješ svoju pravu prirodu, imaćeš priliku da manifestuješ stvari u svom životu koje te čine srećnom.

Promena, suočavanje, rast i stvaranje biće tvoji domaćini na ovom master seminaru.

Baš kao i ja.

“Jednom davno, bila je zatvorena. Bila je ona koja sve svoji nosi u sebi. Bila je tiha, nenametljiva i možda uplašena. Ne znam. Nisam je nikad pitala, a mogla sam. Živela je u meni. Od ćutanja je prošla kroz traume, suze, čekanja i slušala netražene savete. Neko drugi je dobio sve ono što je ona želela. Nije ćutanje krivo. Nije njena zatvorenost svestan izbor. Ona se dobija u amanet od predaka pa je vucaraš svetom dok ne posustaneš od sebe same ili ne procvetaš. Procvetala je. Okrenula se ka suncu i vrisnula sve neizgovorenosti ujedno puštajući sve one koje je nosila. Neka se nose… na dobrim željama. Budi i ti cvet koji bira sunce. Ljude sunce. Dušu punu sunca. Procvetaj i kupaj se u životu!”

 

Šta master seminar obuhvata? 

 • 3 live predavanja čiji sadržaj će ti biti dostupan još dve nedelje nakon održavanja istog
 • 3 live meditacije
 • materijal sa domaćim zadacima između predavanja (energetske vežbe, detox, mindset rad itd.)
 • članstvo u zatvorenoj FB grupi gde ćeš uvek imati podršku na sva pitanja
 • individualan pristup

Koncept predavanja 

3. jun 2021.

 • Meditacija – Blue therapy koja ti ostaje zauvek i možeš je praktikovati svakodnevno 7 – 8 h
 • Find your wild, hold it tight 20 h
 • Uvod u buđenje divlje žene 21 h

10. jun 2021.

 • Intuicija i emocije 7 – 8 h
 • Spoznavanje sebe, otkrivanje autentičnog bića 20h
 • Intuitive & energy healing seansa 21h

17. jun 2021.

 • Povezivanje uma duše i tela  7 – 8 h
 • Prepuštanje – flow 20 – 22.30 h

 

 


 

Seminar je dostupan samo jednom godišnje i broj mesta je ograničen.

Zbog pandemije seminar nije moguće održati u šumskoj idili kao prethodnih godina, pa je koncipiran da bude online.

Cena seminara je 333 eura.

Za uplate do 15. maja cena je 288 eura.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)