Books

ALL BOOKS ARE
AVAILABLE FOR
PURCHASE INTERNATIONALLY

ANIMA HEALING GUIDE

NEW JOURNEY! NEW BOOK!
Clear away all the blocks to your attracting power
Retrain your thoughts and energy to attract exactly what you want into your life
Become a magnet for magic
Start new journey
Restart your Anima

I started this journey when I could no longer enter and exit my own body, as from an empty room. The energy I had drawn from the land of my ancestors was being extinguished by the discord of my thoughts and body, overloaded by too much information. On this journey, I started barefoot, with an empty heart and a wounded Anima.

PUT U SREDIŠTE DUŠE

Roman “Put u središte duše” je misteriozna priča o dve žene, antikvitetima, porodičnim tajnama koje povezuju prošlost i budućnost. Nekima će biti sjajan nastavak romana “Maslačak nošen vetrom”, a većini avantura na duhovnom putovanju koju će želeti poklanjati svojim prijateljima. 

Jedini put na koji nam valja poći, put je ka samom sebi!

“Put u središte duše” je pomirio dve Maje, jednu koja je spremna na sve, koja bi bezglavo jurišala napred i jednu koja gleda u prošlost i čuva. 

Serbian

 

MASLAČAK NOŠEN VETROM

Roman o buđenju i spoznajama žene. 

“…Opredeljujući se za ljubav, autorka bitno određuje svoj život, ogoljujući pred čitaocima sve obrise svoje duše, gde ju je jedino i mogla udomiti i utopliti.” – Lidija N. Čanda

“Njene reči su jake kao podrška, istinske kao ljubav i odvažne kao želje.” – Wannabe Magazine

Serbian

A ŠTA KAD ZVERI ŠAPUĆU

“A šta kad zveri šapuću” nastajao je u etapama kroz kolumne za Wannabe magazin i neka sretanja na putu lomljenja duša pojedinih žena koje sam upoznavala. Možda najviše kroz putovanje sopstvene duše.

Sve što ste mislili da je skriveno, saznaćete da je vidno otkriveno, svima.

Usudite se da zagrebete po površini svojih tragova…

Neki su knjigu nazvali ženskim vodičem, neki usudima. Svako vidi ono što nosi u sebi.

Serbian

ANIMA HEALING DNEVNIK – RADIONICA NESPUTANOG ZNANJA

Spakuj kofere svojih sumnji!

Vreme je da odlučiš. Dosta je bilo čekanja. Kočijaš si kočija svog života i svih avantura koje te čekaju. I nemoj misliti da će biti lako. Neće! Obećavam ti! Najteže je biti iskren prema sebi.

Ko si zaista ti?

Otkrij putujući putem potrage svoje Anime. I ukoliko još uvek nisi posetio neki od seminara u prelepim predelima Nemačke, možeš to učiniti, čekam te. 

Serbian

(Visited 56 times, 1 visits today)