Biznis mentoring

Strategija 1 na 1 sa Majom

Za pametne, ambiciozne, uspešne žene koje biraju sebe.

Za preduzetnice, umetnice, blogerke, terapeutkinje koje grade karijeru i koje ne žele da izgube još jedan dan zadovoljavajući potrebe sistema.

Ovo je moj do sada najveći program osmišljen da transformiše SVAKU oblast tvog rada i života. Nakon mnogo godina odlučila sam da bez uvijanja govorim o lakoći, slobodi i načinima kako do njih.

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2022/08/business-mentoring-1.png?w=2000

CENA: 2222 €

PROGRAM

6 MESECI POSVEĆENOSTI I KREIRANJA
  • Zoom 1 na 1 jednom mesečno
  • Moduli za samostalan rad dostupni dok traje program

  • Biznis predavanja, radne sveske, alati za vođenje poslovanja i domaći zadaci

  • Praktičan rad

  • Mogućnost da radiš i učiš na Akademiji ostvarujući profit od prvog dana

PRIJAVI SE NA PROGRAM

Žena koje je izuzetna, pametna, dostojna, sebi vredna, je najmoćnija sila koja stvara luksuz, bira slobodu, neguje se i zna da je njen HIGH LEVEL odraz njene slike o sebi.

Maja Wu

KONCEPT

Najvažniji koraci koje ćeš napraviti

SVE POČINJE U TEBI

I od tvoje slike o sebi koja te vodi u NEPOLJULJANO SAMOPOUZDANJE. To znači da ćeš učiti kako da se odučiš od naučenih sumnji, kako da ukloniš nepoverenje u svoje sposobnosti, kako da pobediš strahove i zakoračiš u svoje najautentičnije, osnaženo JA. MINDSENSE Otkrićemo šta je to što te drži u mestu i izgraditi jasan temelj tvoje vizije sa konkretnim koracima akcije.

MOĆNE VEŠTINE LIDERSTVA

Naučićeš kako da stvoriš novi identitet kao liderka (i nov način razmišljanja) koji je potreban za stvaranje izvanrednih REZULTATA. Kao poslovni expert pomoći ću ti da izgradiš svoju strategiju uspeha i otkriću ti tajne mog uspešnog poslovanja. Otkrićeš svoj autentični metod kreiranja moćnih akcija koje te vode ka ciljevima. Neko želi svoj biznis, neko želi bolju poziciju, više novca ili slobode. Sve je moguće, bez sagorevanja energije i vremena! Prolazićeš konkretne akcije uz moju podršku i korak po korak gradićemo tvoj put.

SUCCESS

Uspeh ne dolazi preko noći, ali dolazi nakon disciplinovanog rada i mnogo ulaganja u rad na sebi. Naučićeš kako se kreira, pozicionira i uspeva u svakoj sferi, kroz tehnike koje lideri koriste i premašuju svoje karijerne i lične ciljeve. Naučićeš kako efikasno poslovati u ekstremnoj neizvesnosti i ostvariti više prihoda, više slobode i konačno postati žena koja živi umetnost življenja. Biću tvoj mentor i klijent! Nakon šest meseci ukoliko odabereš sebe, imaćeš jasnu platformu za rad i mogućnost da kreneš u svakom pravcu koji odabereš za svoj.
BIZNIS MENTORING
STRATEGIJA 1 NA 1

POSTANI AMBASADOR I SARADNIK AKADEMIJE

Biznis mentoring ti nudi priliku da od prvog dana vratiš uloženo! Na kojoj akademiji ti poklanjaju puno poverenje od samog starta? Upisom na biznis mentoring dobijaš priliku da svoj ulog vratiš neverovatnom brzinom i služeći se novostečenim znanjem. Pored jasne biznis strategije i individualnog rada sa mnom, imaš priliku i da zarađuješ. Koliko ti je dovoljno? Šta je još moguće za tebe? Ti odlučuješ!

UPITNIK ZA TEBE
(Visited 90 times, 1 visits today)