Volite pisati?

Čini vam se da ne znate odakle biste počeli i na koji način svoje pero oslobodili?

Na pravom ste mestu! Autorski program je kreativno mentorsko putovanje koje se pre deceniju rodilo na jednoj radionici u prepunoj sali somborske gimnazije. Nisam imala pojma da otvaram nove puteve. Danas autorski program živi u novom ruhu, putujući svetom, sledeći mene i sve vas koji se prepoznate u njemu.

Ako nešto znam, pisati znam.

Iza sebe imam više od 25 godina staža u pisanju. Otkriću vam, jednog dana moji naslovi su osvanuli na najvećem sajmu knjiga u svetu i mislila sam da nema dalje. Ono što sam tog dana shvatila je da nema tog sajma na kom će se desiti čudo. Ti moraš sam da budeš čudo koje juriša po svoje snove! Kao terapeut, iskusila sam koliko je slobode i lakoće skriveno u dubinama nas samih i sa svojim klijentima i studentima svedočim divnim transformacijama. Zato uvek biram slobodu i znam, nije veliko ono što nam kažu da jeste, nego ono što sami iskusimo i što je naše. Biti autentičan i svoj, nema cenu.

Moja strast su sloboda, filozofija, mogućnost da putujem svetom i upoznajem ljude koji slede sebe, istinu i intuiciju. Nemojte se iznenaditi ako me ugledate negde kraj mora, čupavu i bosonogu kako likove novog romana kreiram baš po vama. Napisala sam dva romana, nekoliko zbirki priča i program terapijskog pisanja Otključaj svoju priču”  za one koji biraju sebe.

https://i0.wp.com/majawu.eu/wp-content/uploads/2020/12/Foto-Ivan-Jankovic-118-scaled.jpg?w=2000

Ako ste se odlučili da pišete i naučite nešto novo, zašto se ne biste upustili u avanturu pisanja sopstvene knjige?

Potrebno vam je samo malo vetra u leđa, vere, pravih znakova na putu, kreiranja koje će postati uživanje, a ja sam tu da vam otkrijem na koji način ja stvaram, postavljam ciljeve i koračam ka njima. Nekad ćete me psovati, nekad ćete me voleti, ali na kraju svega zajedno ćemo mnogo otključati i stvoriti.

Ja živim svoje priče. Možete i vi.

Na kraju putovanja može da počne jedno posve novo... ali do toga nam valja putovati perom…

KONCEPT 

Nema predavanja! Srećemo se jednom mesečno online. Naša čajanka sastoji se iz mnogo kreativnog promišljanja i razgovora. Autorski program traje 6 meseci. Svake nedelje putem mejla dostupna sam za zajednički rad, reviziju, ideje i sva pitanja. Dakle, koncept glasi – družićemo se često i stvarati novi svet. 

Radujem vam se!

…umočena u mastilo duše ostavljam tragove… krala sam dedine olovke, šarala po tapetama i knjigama iz kućne biblioteke, sve dok prvi put nisam ugledala svoja slova i junake u novinama. Verujem, živim i pišem divne, divlje, nekad i nerešene priče… i rado pelcere stvaranja delim sa onima koji su spremni da ih neguju.

Maja Wu

KAKO IZGLEDA RADITI SA MNOM

Najvažniji koraci koje ćemo zajedno napraviti

PUNO PISANJA

Zamišljeno je kao druženje u kom vas uvodim u posve novi svet pisanja, življenja i stvaranja, a nudi vam mnogo: ključeve da olovkom stignete do svih skrivenih delova sebe (provereno najbolja terapija, ako vam je to potrebno, potražite i moj program Otključaj svoju priču ili individualne psihološke seanse) mogućnost da otkrijete svoje potencijale koji dugo čekaju na vas i iskreirate novi početak, reset, oslobođenje od raznih blokada, knjigu, blog, novi posao itd. začine koji će vašu kreativnost probuditi, vidna polja proširiti i otkriti vam da mapu života kreirate sami i da se do duše najlakše stiže perom predstoji vam mnogo pisanja, promišljanja i druženja sa mnom

REVIZIJE I ČITANJE

Sve što vam je potrebno jeste odluka da pišete, bacite se u avanturu, nabavite debeo i lep notes ili svoje zapise prenosite u računar. Svako vreme je idealno vreme za kreiranje, isceljenje, za nove uvide i prilike da uronimo u sebe onoliko puta koliko nam je potrebno, sve dok ne dosegnemo svoje najlepše dubine, reči, vizije… Pero ima istu moć, ako znamo kako da ga koristimo. Autorski program je namenjen svima koji žele da spoznaju sebe, da nauče kako se piše lična priča ili knjiga/blog. Idealan je za one koji osećaju da je vreme za buđenje i spremni su da oslobode sve(t) u sebi. Potrebno je samo da u sebi prepoznate želju i seme koje ćete negovati dok ne proklija.

IDEJE KOJE ŽIVE

Veliki su snovi koje sanjaju hrabri. Da bi hrabrost dostigla svoju materiju potrebno je putovati i na putovanju učiti o sebi i drugima. Pisanje je putovanje, istraživanje, avantura, odrastanje i sazrevanje na nov način. Autorski program služi da prođete kroz nove predele pisanja i sebe same. Ukazaću vam na divne znakove, navešću vas da skočite preko litice strahova i krenete po svoje snove. Pričaću vam i svoje priče na konsultacijama uz čaj, kroz revizorne mejlove u kojima ćete svake nedelje dobijati moje sugestije, odgovore, kritike, predloge, uvide iz drugog ugla…

Ako i vi sanjate da pisanjem stignete do središta duše i da naučite nešto novo, dovoljno je da mi izložite u jednom lepom pismu svoju viziju. Nije važno da li poznajete pravopis, gramatiku, kojim se jezicima služite, koju titulu (ne)nosite, koliko ste knjiga pročitali i da li ste do sada imali iskustva kroz pisanje. Važno je da želite i da ste spremni umočiti pero u dubinu svoje duše!

NAPIŠITE MI PISMO
(Visited 137 times, 1 visits today)