Ako osećate da lutate i uvek ponavljate iste obrasce

Ne možete da ostvarite zdrave odnose i brzo "gubite sebe"

Često se osećate nesigurno i inferirorno u odnosu na druge ljude

Teško vam je da verujete drugim ljudima

Usamljeni ste i patite od socijalne anksioznosti

Držite se pogrešnih partnera

Teško vam je da ostanete pri svojim odlukama

Voleli biste da probudite kreativnost i intuiciju

Rado biste se ostvarili na drugim poljima, ali se plašite

onlajn kursevi su onda pravi izbor za vas.
Budite in Poise = u balansu!
Usmereni su na upoznavanje sebe, sticanje unutrašnje podrške, psihičke zrelosti i ostvarenju vizija. Izaberite odgovarajući kurs sa temom koja je vama posebno važna. U pojedinačnim modulima otkrićete objašnjenja za praktične metode pomoću kojih učite da se nosite sa životom, kako da se povežete sa sobom i ostvarite svoje ciljeve.

VAŠE VREME ZA LIČNI RAZVOJ


Šta dobijate sa svakim kursom?

Ekskluzivne lekcije sa odgovarajućom fokusnom temom, koje se nadovezuju jedna na drugu hronološki i tako vas vode kroz program i vaš lični napredak.

Digitalne radne sveske sa uputstvima za vežbanje i testovima samorefleksije.

Fleksibilno učešće na kursevima pruža vam mogućnost da radite kada želite i koliko želite, bez obzira gde se nalazili.

Dobijate pristup zajednici akademije i time imate opciono mogućnost razmene sa ljudima koji razmišljaju na sličan način i/ili se bave sličnim temama kao i vi.

Kursevi se održavaju na Telegramu. Aplikacija je besplatna i možete je koristiti na mobilnom telefonu i računaru. Nakon kupovine kursa dobijate pristup kanalu akademije na kom se nalaze predavanja, audio/video, terapijske vežbe, radne sveske i susreti uživo.  Moderan format nudi vam da se sadržajem služite i kada ste izvan mreže.

Verujte svom unutrašnjem kompasu.

Maja

kursevi


 

//majawu.eu/wp-content/uploads/2023/07/biznis-program-1.png

I VI MOŽETE ŽIVETI SVOJE IDEJE

Pretvori ideju u biznis®


Imate sjajnu ideju, voleli biste da je pretvorite u realnost i živite oslobođeni okova sistema?
Da li vam se čini da jurcate bez prestanka, dok vaše ideje živi neko drugi?
Ako je odgovor DA pravo je vreme da ideje pustite na slobodu!
 
Onog trenutka kada sam se usudila da živim svoje snove nije bilo lako, ali je bilo fenomenalno i otvorilo mi je mogućnosti za koje nisam ni sanjala da postoje. Ako ne znate odakle da krenete, onda je ovaj kurs za vas. Stvorićete jasne temelje, bazu za svoj biznis i razumeti šta je doslednost prema samom sebi dok ostvarujete svoje ciljeve.
 

VIŠE O KURSU

 

//majawu.eu/wp-content/uploads/2023/07/emocionnalni-stres.png

može biti zastrašujući i umarati nas

Emocionalni stres®


Želim da znate da sada činite neverovatan korak za sebe. Odluka da se pozabavite svojim emocijama i suočite se sa bolom koji ste pokušali da izbegnete može biti zastrašujuća, ali je ujedno i prolaz koji vodi u isceljenje.
Normalno je da se osećate iscrpljeno, možda postiđeno, zbunjeno i uplašeno. Takođe je normalno da imate trenutke u kojima želite da odustanete. 

To ne znači da ste slabi. 

 

VIŠE O KURSU

 
//majawu.eu/wp-content/uploads/2023/07/sound-healing.png

otkrijte svoju frekvenciju blagostanja

Sound healing®


Isceljivanje zvukom je bilo važan deo svakodnevnog ljudskog života pre više hiljada godina i polako ponovo pronalazi mesto u društvu u našim zapadnim krajevima. Mogući isceljujući efekti zvukom na naše telo su mnogostruki i pomažu kod mnogih problema:

 • stres u svakodnevnom životu
 • napetost
 • glavobolja
 • bolovi u telu
 • depresije
 • traume
 • smetnje u razvoju
 • teškoće u učenju
 • anksiozna stanja
 • problemi sa pamćenjem
 • problemi sa spavanjem
 • slab imuni sistem
 • partnerski odnosi / libido
  Ovaj metodi doprinosi poboljšanju blagostanja i na taj način jača isceliteljske moći tela.

VIŠE O KURSU

 

FAQ

Kako da učestvujem na kursu?

Odaberite temu na kojoj biste želeli da radite i kliknite na željeni kurs. Nakon toga odaberite opciju plaćanja i sledite uputstvo.

Da li mi je potrebno prethodno znanje i/ili priprema za kurs?

Ne brinite, vaše učešće ne zahteva nikakvu tematsku pripremu. U svakoj lekciji ćete biti vođeni kroz teme korak po korak. Sav sadržaj je detaljno i jasno objašnjen. Kako biste sa koncentracijom pratili kurs i ne biste propustili nijedan detalj, preporučujemo vam mirno mesto gde možete neometano slušati lekcije i osluškivati sebe. Takođe će vam pomoći ako direktno pratite digitalnu radnu svesku sa vežbama i uvek je imate pri ruci.

Koje su prednosti online kursa?

Kad god želite ili se osećate spremni, možete se baviti temom na kojoj biste želeli raditi. Sve to je moguće u vašem omiljenom, privatnom okruženju. Jednostavno sedite i opustite se. Ne morate da idete ni na kakva putovanja ili da čekate zakazivanje. Takođe možete završiti kurs sopstvenim tempom i praviti fleksibilne pauze. Nemate nikakav pritisak. Dobićete i radne sveske koje će vas odvesti na vaše unutrašnje putovanje sa raznim testovima samorefleksije. Pošto je to vaš privatni onlajn kurs, moći ćete da se potpuno prepustite bez ikakvih prepreka. Zahvaljujući audio/video snimcima, možete čak i da ponesete svoj kurs sa sobom i da ga vrlo fleksibilno integrišete u svoj svakodnevni život, na primer da ga slušate dok šetate, kuvate, odmarate se na nekom lepom ostrvu ili idete na posao.

Da li su kursevi zamena za psihoterapiju?

Online kursevi na ovoj akademiji nude vam vodič za rad na vašim ličnim temama i ostvarenju ciljeva, ali nisu zamena za individualne terapijske sesije sa stručnjakom za mentalno zdravlje. Mentalne probleme treba rešavati u društvu psihoterapeuta koji može individualno da vam odgovori na vaše potrebe i zahteve.

Mogu li da pohađam kurs uporedo sa psihoterapijom?

Tekuća psihoterapija sama po sebi ne može štetiti i biti prepreka učešću na kursevima. Međutim, ako prepoznate da ćete raditi na sličnim temama i osećate da bi to za vas moglo predstavljati problem, preporučljivo je da prethodno razgovarate sa svojim terapeutom.

(Visited 259 times, 3 visits today)