ZDRAVO!

Hajde da napravimo jedan mali test. Pročitaj navedene izjave i ne razmišljaj, sledi osećaj duše i sa da ili ne odgovori da li želiš:

                       

 • da otkriješ koja je tvoja životna svrha
 • da naučiš kako da postaviš jasnu viziju i ostvariš je
 • dobra si u savetovanju drugih i želiš time da se baviš profesionalno
 • želiš da naučiš kako da promeniš stara uverenja u nove mogućnosti
 • kako da naučiš da koristiš svoju intuiciju 
 • volela bi da otkriješ moć reči i njihovu ulogu
 • da izgradiš mentalnu kondiciju
 • želiš da tvoj posao bude sloboda
 • želiš finansijsku slobodu 

Ako si samo na jedno odgovorila sa DA, imaš razlog da sebi pokloniš moj kurs i intenzivni rad na sebi.  

Sve je jednostavno.

Niko me tome nikada nije učio. Nisam jedina. Možda sam samo među retkima koja je pola života provela svesna da se nalazi na mestu na kom ne želi biti. Nemoj da misliš da je lako. Nije, ali u tome je čar svakog putovanja. Znaš li šta nije lako? Pomeriti se sa mesta. Usuditi se, biti svoj, odustati od ideje da se uklopiš u svet, prestati slušati druge i usuditi se živeti svoju istinu. 

Kako drugačije sanjati? Kako drugačije upregnuti konje života i poterati ih u kas, ako mislimo samo posmatrati i sanjati iza kulisa?

Iza kulisa se ne dešava ništa. Iza kulisa se spremaju hrabri da izjure na scenu, neko se šminka, neko neprimeto prolazi pored onih što će svakog časa jurnuti napolje. Ne znam gde si ti u celoj priči, ali gde god da si, ako sam te zainteresovala – nastavi da čitaš.

                  Život se ne dešava kada si spremna. 

On se živi sada i kreira, spontano i sa jasnim slikama sebe. Nije važno znamo li sve korake ili ih učimo u hodu. Nije toliko bitno ni koje boje su ti oči, koje diplome skupljaju prašinu u tvojoj sobi, kao ni imaš li euro ili nekoliko miliona eura na računu. Život se jednostavno dešava, uprkos svemu i svima. SADA! Ako si pametna, a znam da jesi, poslušaćeš me. Baci se u njega, ne posmatraj, ne čekaj. Baci se kao luda. Glasno, srcem, dušom, celim bićem. Baci se da svi čuju, vide i sklone se pred tobom. Ma baci se da sva vrata i brave sama popuste i otvore se.

Kakve god planove da si imala, zaboravi ih. Istražuj, osluškuj, prepusti se. Struja života uvek vodi tamo gde nam valja biti. I ako misliš da ti treba još malo znanja, još koji korak da se opremiš za pokret i uspehe, za život, proveri još jednom. Treba samo da kreneš. Život zna da si spremna.

Ako još uvek misliš da nisi, vreme je da pogledaš i kako se otključavaju odaje života, kreiraju vizije, žive snovi, ruše strahovi, preokreću tuge u sreću i prave sjajni tragovi u životu. Vreme je da otkriješ moj kurs otključaj svoj život. Gde? U virtuelnom ateljeu 12 radionica. Zašto u ateljeu? Zato što se u ateljeu uvek nešto kreativno, lepo i sjajno dešava. 

12 radionica kriju u sebi sve što ti je potrebno. I ne moraš čekati da ih proputuješ kako bi nešto počela. U tome je prednost! Dok putuješ, ti stvaraj i živi. 

 

Svaka radionica krije vrata kroz koja treba proći.

85 eura

je cena jedne radionice

Želiš da uštediš?

Za uplatu u celosti, cena svih 12 radionica je 888 eura.
Može li bolje od toga? 🙂

Verujem da je sve što nam se dešava za života upisano u naše energetske tokove. Moj put ka spoznajama, razumevanju i upoznavanju sopstva odveo me je na putovanje koje traje deceniju i sproveo me kroz inicijacije koje su zahtevale da odbacim neke delove sebe. Putovanja kroz rad na sebi, SU-JOk akupunkturu, energetsku psihologiju, yogu, božansko žensko ostvarenje samo su deo duhovnih zadataka koji su mi doneli nova znanja. Sve zajedno otključalo je u meni mogućnosti života koji biram.

Onog dana kada sam office zamenila za plažu, nove destinacije i učenja, shvatila sam da je moj jedini posao da budem srećna, zdrava i slobodna. 

Danas radim sa klijentima iz celog sveta i svoj posao mogu da spakujem u kofer. Ako misliš da bi ti više odgovaralo da radiš sa mnom 1 na 1 onda je

prava stvar za tebe! 

12 RADIONICA

SLIKA O SEBI

Uz pomoć ovog ključa zaplovićeš od detinjstva do današnjice. 

BUĐENJE SVESTI I MEDITACIJA

Rad na sebi zahteva disciplinu i neke nove metode. 

ALATI SREĆE

Svaki majstor svog života treba set alata koji će u svakoj situaciji podesiti sreću.

INTUITIVNI VOĐA

Najvažniji mozak, naš drugi mozak je intuicija. Kako biti u skladu sa sobom, biti intuitivni vođa na svom putovanju?

ISCELITELJ

Sve je energija. Ti si energija. Da bi razumela ono što se dešava oko tebe i u tebi, potrebno je da naučiš jezik iste. 

MUZA MOG ŽIVOTA

Svako pravo umetničko delo inspirisano je nekim ili nečim. Muze su svuda oko nas, ali je najvažnija u nama. 

PUT KREATIVNOSTI

Stvaranje je življenje. Kreativnost u sebi krije najvažnije odgovore od kojih zavisi sve u našem životu. 

MAGIJA NOVCA

Finansijska sloboda ne dolazi, ona se bira i stvara. Stvori je!

BIZNIS I FOKUS

Analiza je dobra. Umemo li videti bez filtera? Umemo li osećati bez uverenja? Umemo li raditi iz zabave?

PLANIRANJE

Planiranje je mapa koju kreiraš kao obećanje sebi.

TVOJ NOVI IDENTITET

Jednom kada otkriješ gde si zapela, znaćeš šta treba menjati. Promena znači da si spremna za novi identitet, novu priču o sebi. 

SVET LAKOĆE I MOGUĆNOSTI

Do svake promene putuje se kroz disciplinu. Šta sada kada ti je život natopljen mogućnostima? Otkrij…

Šta dobijaš pored audio materijala?

 1. Svaka radionica je kreirana da može da se radi samostalno i ukoliko ne želiš da prođeš svih 12, nisi u obavezi. Odaberi onu koja te najviše privlači. 
 2. Nakon završenih svih 12 radionica, stičeš međunarodni sertifikat za praktičara pozitivne psihologije.  
 3. Radionice su kreirane u audio,  video i eBook formi. 
 4. Koliko vremena je potrebno da završiš jednu radionicu, a koliko za ceo kurs? Individualno je! Ako si vredna možeš za nedelju dana da poslušaš materijale i obradiš zadatke jedne radionice, međutim ukoliko radiš, imaš decu i voliš da se družiš sa prijateljima, za jednu radionicu računaj da ćeš odvojiti mesec dana. Dakle, ceo kurs možeš da završiš za tri meseca ako daš gas ili za godinu dana ako si opuštena. 
 5. Imaš i moju podršku svakog ponedeljka kroz mejl. Tad radim besplatne konsultacije i za sva pitanja stojim ti na raspolaganju. 
 6. Nakon završenog kursa dobijaš bonus materijale za dalji rad na sebi (gomilu knjiga za koje će ti trebati nekoliko godina da ih pročitaš i vežbe). 
 7. Ne, to nije sve. Svaka polaznica mog kursa dobija update radionica jednom godišnje. To znači, ako si kupila moj kurs, imaš uvek novu verziju na raspolaganju kako bi usavršila svoje znanje i primenila na sebi nove tehnike. Kako se ti usavršavaš, tako i ja radim na sebi pa je logično da se sadržaj modifikuje. 🙂
 8. Kako da se prijaviš na željenu radionicu? Jednostavno mi napiši kratku poruku putem kontakt forme (Hej, prijavljujem se!) i u narednih 48 h dobićeš odgovor. 
 9. Šta je prednost ovakvog načina rada? SVAKI POLAZNIK IMA 101% MOJU PODRŠKU I POSVEĆENOST KROZ SVE RADIONICE. To znači da ću pronaći način da ti olakšam i pomognem da svoju priču i put izgradiš na najbolji način za tebe.
Sreću i uspeh 
ne dobijaš,
ne kupuješ,
 SREĆU SAMA GRADIŠ

85 eura

je cena jedne radionice

Želiš da uštediš?

Za uplatu u celosti, cena svih 12 radionica je 888 eura.
Može li bolje od toga? 🙂

(Visited 72 times, 1 visits today)