BLUE THERAPY – LAKOĆA, SAMOPOUZDANJE, TRANSFORMACIJA

Žena sam. 

Celog svog života posmatram kako se žene oko mene bore sa svojom istinom, svojom pravom prirodom. Za mene borba znači ćutanje, trpljenje bola (emotivnog i fizičkog), neudovoljavanje svojim željama i uverenje da nismo dovoljno dobre. 

Dovoljna si! 

Dobra si!

Ti vrediš!

Znam da ti je teško da poveruješ u to. Radeći na sebi dugi niz godina i izučavajući psihologiju i istočnu medicinu, otkrila sam učeći sebe kako da se odučim od naučenih uverenja i obrazaca ponašanja, da je mnogo lakše nego što izgleda. Reći ću ti kako je bilo u mom slučaju. Možda ti na taj način otvorim vrata kroz koja treba samo da prođeš. Prvi korak je uvek velik i strašan, a kada ga napravimo shvatimo da je sve samo naša percepcija istog.  

Bila sam uplašena, usamljena, verovala sam da je bolje biti skroman i ne tražiti nikad ništa za sebe, udovoljavati drugima i često gaziti preko sebe. Plašila sam se šta drugi misle, verovala sam da ne pripadam i da nisam dovoljna takva kakva jesam. Od mene se uvek očekivalo još. Učena sam da ne verujem nikome, a da je sve u životu teško dostižno. Možeš li da zamisliš koliko je to tereta u jednoj duši? Možeš li da pretpostaviš  kako sam svakodnevno izlazila na ulicu svog života u full opremi koja treba da pruži otpor? 

 

 

 

 

 

 

Otpor?

Ne, nego postati

 OTPORNA!

 

Postala sam otporna, ali mi je trebalo više od 30 godina da se odvažim da krenem po sebe. Onog trenutka kada sam krenula bilo je bolno, strašno, ali sam bila rešena da je vreme za promenu i da nazad nema. Sve iza mene je već poznato i ne može se promeniti. Ono što je ispred mene gradim sada, ovog trenutka.

Kako je izgledao moj put, zašto sam se odlučila na njega i koliko je hrabrosti bilo potrebno otkriću ti u toku našeg zajedničkog putovanja. Razlog zašto danas radim samo sa ženama, kreiram radionice, pišem knjige i držim predavanja u celom svetu jeste moj put, moj poziv, svetlo koje je osvetlilo najtamnije delove u meni.

Želim da te podsetim da ti nisi ono što su ti dali rođenjem. Ti nisi samo ime i prezime ili diploma koja visi na zidu. Ti nisi samo majka, ćerka, ljubavnica, sestra, žena, radnica. Ti si sve ono što želiš da budeš i mnogo više od toga. Ti si i sve ono što sada u ovom trenutku ne možeš da vidiš.

Pola naših uverenja dolazi iz naše porodice. Porodica je ono što zovemo sidro, a često baš to sidro može da nas udavi ukoliko ne znamo kada je vreme da se od njega odvežemo i pokidamo lance ili da ga spakujemo tamo gde mu je mesto.

Kako je nastao Blue Therapy program?

Onog dana kada sam tek počela svoju etapu promene, bila sam student Onnuri medicine i izučavala sam kako naša energija utiče na sve u našem životu i našem umu i telu. Nisam znala kuda će me avantura u koju sam se upustila odvesti, ali sam negde duboko u sebi znala da avantura uvek počinje u duši i da se mapa za istu nikad ne pojavi slučajno. Mi je tražimo!

Mapa se ispisivala sama, dograđivala, menjala, širila, neke delove brisala, a ja sam putovala sledeći je hrabro i spremno da stignem tamo negde. Tamo negde je postalo dom, duša i utočište koje sam otkrila da nikad nije sam cilj već putovanje koje prihvatimo kao jedino moguće ukoliko želimo da se iscelimo i odučimo od naučenih uverenja.

Sedam godina kasnije, zatekla sam se u mislima kako je tužno što toliko žena u svetu žive iste priče, iste strahove, sanjaju snove po koje se ne usuđuju da krenu i shvatila sam, ako sam mogla ja, mogu i sve one. Možeš i ti! Tog jutra sam krenula da pišem Blue therapy I da ucrtavam sve one divne putanje na mapu duše koja je univerzalna dok jednom ne stigne u tvoje ruke. Onog trenutka kada je preuzmeš, ti ćeš nastaviti da je dorađuješ, isrctavaš, menjaš i da je živiš prema svojoj intuiciji.

Intuitivno učenje u istočnoj medicini i psihologiji igra jako veliku ulogu koja postaje svetionik na putu onih koji joj se prepuste. Postala je moj svetionik, a danas može biti i tvoj.

Blue therapy je program intuitivnog učenja duše. Blue therapy je osmišljen da u svakoj ženi dodirne sve četiri strane sveta. On je jedna vrsta meditacije koja u sebi krije mnogo koraka prilagodljivih potrebama klijenta. Nisu to obični koraci, kao ni obična meditacija. Duboki su, morski, plavi, zvučni, intenzivni, lični, transformišući. Čistači. Osvajači. Oni koji oslobađaju. A opet vrlo nežni.

Kreirala sam ga sledeći znanja koja sam stekla u prethodnim godinama i iz iskustva koje je učinilo da danas živim sve priče svog života oslobođena, laka, bez bola, bez tuge, bez straha i otporna. Danas ne moram da pružam otpor životu ili ljudima. Danas znam da sam dovoljna ovakva kakva jesam i da mogu sve i više od tog svega što sada znam.

Da li je program za tebe?

Znam da je za svaku ženu!

Da li si se ikada osetila zaglavljeno, uplašeno, usamljeno, izgubljeno, bez nade da će sve biti dobro, sa silnom željom u sebi za nekim daljinama, godišnjim odmorom, novcem, ljubavlju? Da li si poželela da ti neko pokloni magični talas koji će odneti sve napetosti i doneti mogućnosti?

Ukoliko si ikad osetila strah od nepoznatog, ukoliko si prećutala svoju istinu, ukoliko si pristala na nešto sa čim nisi u potpunosti bila saglasna… Ukoliko si odustala od sebe da bi neko drugi ostvario svoje snove. Ukoliko su ti rekli da je to tvoj maksimum već dostignut. Ukoliko ne živiš jasno, glasno i strasno. Ukoliko ne odustaješ od nefunkcionalne veze misleći da te posle nje neće dočekati ljubav. Ukoliko i dalje ne znaš šta je ljubav. Ukoliko zavisiš od drugih, bilo da je u pitanju materijalna zavisnost ili mišljenje od kog ne vidiš dalju sliku. Ukoliko osećaš napetost, ne umeš da staneš, da usporiš i da se odmoriš. Ukoliko udovoljavaš drugima da ih ne bi izgubila. Ukoliko čekaš penziju ili neke srećnije dane da bi napokon putovala, pisala, vajala, slikala, volela…

Ukoliko si samo na sekundu sebi mogla da priznaš da si se prepoznala u nekom od ovih prizora, znaš da je Blue therapy za tebe.

Kako izgleda?

Kreiran je univerzalno na temeljima energetske psihologije i istočne medicine. U njega sam utkala svaki deo duše. Frekvencija koju kroz program delim dolazi iz prirode, dolazi stvorena svim energijama planete zemlje i u stanju je da probudi najdublje sakrivena znanja u svima nama. Pre par godina, nesvesna da mi se upravo to dešava, na jednom ostrvu prošla sam kroz inicijaciju koja me je odvela na divno putovanje. Danas u Blue therapy, sa tobom delim kako da i ti probudiš svoja znanja i dopreš do najlepših, a najdubljih delova sebe.

Pogram traje 4 dana.

Pre samog početka programa potrebno je da popuniš upitnik nakon čega ćeš dobiti dalje instrukcije.

Blue therapy se izvodi u ranim jutarnjim satima, online i za njega nisu potrebni preduslovi. Primenjiv je u rešavanju svakog problema, u svim situacijama i nema kontraindikacije.

Sastoji se iz frekvencije, rada na uklanjanju dubokih polariteta i energetskim procesima koji deluju kao akupunktura dajući stimulans našem umu putem meridijana i tajnih kodova koji su sakriveni u nama. Možemo reći da se u toku rada sve negativnosti u nama neutralizuju, da se naša uverenja otpuštaju, a da imunitet koji je do sada za nas bio nešto posve drugo dobija novu formu i procesima koje sebi dopuštamo mi ga činimo otpornim na sve.

Naše misli i emocije plesaće u ritmu koji mi odaberemo.

Koji god je tvoj razlog da pokloniš sebi Blue therapy:

  • ODNOSI
  • EMOCIJE I ZDRAVLJE
  • POSAO I FINANSIJE
  • NEŠTO TVOJE LIČNO

želim da znaš da je sve dobro samim tim što si stigla do ovog znaka koji te vodi dalje.

Pogledaj više na koji način radimo i prijavi se.

 

S ljubavlju, 

Maja

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Reply