DUHOVNO TRENIRANJE + UMNO MENTORSTVO

Meditacija je formalna praksa pažnje i vaš portal za spoznavanje unutrašnjeg života misli, osećaja i telesnih senzacija. Moja definicija je: „uključimo intimnu svest o sadašnjem trenutku, namerno i bez prosuđivanja.“

Kroz praksu meditacije počinjete se usklađivati ​​s urođenom sposobnošću za alhemijski mir, moć i prisutnost. Meditaciju nazivamo praksom jer, kao nesavršeno savršena ljudska bića, ne možemo očekivati ​​da će doći do prosvetljenja jednostavnim sedenjem na jastuku za meditaciju. Svaki put kada se sretnemo na podlozi za jogu ili jastuku, odlučujemo krenuti na transformativno putovanje učenja svojih obrazaca, emocija i unutrašnjih kapaciteta za život s višom svešću.
Moderna nauka psihologije podržava ono što su drevni jogini godinama znali – da meditacija i joga oslobađaju unutrašnje resurse koji su nam dostupni u dubinama našeg bića. Nauka o umu, telu i srcu je snažna usklađenost istočne duhovne filozofije i zapadne nauke.

Nudim vam priliku da negujete vlastitu meditacijsku praksu putem privatnih, pojedinačnih ili grupnih svesnih meditacija. Za vreme zajedničkog vremena, ja ću vam pomoći da iskopate svoje svete namere za životom, utkajući iste te namere u vođene meditacije, vežbe razmišljanja i kontemplativne prakse kako bi vam se pomoglo da se probudite u životu bezgraničnog smisla i radosti.
Verujem u energetsku medicinu i neuro-asocijativno učenje i znam da ono koristi kako bi nam pomoglo da zapalimo svoj najveći ljudski potencijal.

Sve što tražite već je unutar vas. Prisutnost je najveći dar koji možete pružiti sebi i svetu. Kad se vratimo kući – sebi, prisustvujemo životu.

Šta možete očekivati?


integrisani pristup treniranju

Naučićete da uskladite svoj život sa svojom dharmom. Vaša dharma je svrha vaše duše i  prihvatajući svrhu, oblikovaćete život istinske dubine, autentičnosti i smisla.

Negovaćete konzistentnu meditacijsku praksu koja objedinjuje intenciju, mantru, meditaciju razmišljanja i rad na energiji.

Izlečićete se u pejzažu duše kroz drevne prakse rada sa Istoka.

Vežbaćete upravljati energijom u svim životnim situacijama koristeći veštine energetske medicine, osnažujući sebe da svakog trenutka usmeravate svoju životnu snagu ka većoj svesti.

Probudićete evoluciju duše pomoću tehnika psiho-emocionalno-energetskog oslobađanja katalizirajući rast u svim područjima vašeg života.

Koristićete prane (dah) za poboljšanje vitalnosti uma, tela i srca.

Posvetite se životu koji je umetnost prisutnosti. 

Ukoliko želite da naučite više o sebi kroz praksu meditacije pišite mi…

 

(Visited 60 times, 1 visits today)