RESTARTUJ SVOJU ENERGIJU

KAKO DA RESTARTUJEŠ SVOJ ENERGETSKI TOK

Kada pogledam desetak godina iza sebe, vidim nervozu, stres i užurban stil života. Jurim na posao gde me čeka gomila nezadovoljnih penzionera misleći da sam ja kriva što su penzije male ili što pomoć koju su tražili nije odobrena. Znam, vaši poslovi su takođe stresni i sigurna sam da se borite svakodnevno ne biste li izašli kao pobednici. Međutim, nekad ne ide.

U momentima kada ne ide, počinje da nas boli glava, javlja se aritmija kao da želi da nas opomene da smo preterali, da nismo odavno sebi priznali svoju istinu. Počinjemo da se kočimo, imamo neprijatan grč u stomaku i mnogo toga se lepi na naš ponos, a naša kolena odbijaju da sarađuju pa je potrebna sva sila i snaga da se sagnemo i vežemo pertle. Zvuči li vam poznato?

Danas mi je neizmerno simpatično jer ja i dalje radim sa klijentima, ali na jedan drugačiji način. Sada radim sa klijentima koji mene biraju. Koji sami odluče da sa mnom proputuju neke deonice svog puta, nauče neke nove tehnike i alate koje im unaprede život i svaki od njih se nakon izvesnog vremena javi sa divnim vestima. Vesti su uglavnom da se više ne suočavaju sa glupostima zbog kojih su nekad gubili živce, da su napokon izašli iz loših odnosa, da su razumeli svoje detinjstvo i na koji način je ono uticalo na dalji tok života i rezonovanje. A mnogi od njih danas rade svoje samostalne poslove, odabrane životnom svrhom i sa radošću.

Moj dan započinje meditacijom, a yogu verujem da ne vežbamo, ona je deo nas i može da se javi u raznim formama. Energetske vežbe koje sam izučavajući tehnike istoka u spoju sa pozitivnom psihologijom počela da praktikujem pre nekoliko godina, pokazale su se više nego delotvorne i želim da sa vama iste delim.

U nastavku je video u kom na samom početku govorim o energiji, a zatim vam pokazujem kako se izvodi aktivacija uzemljenja (spajanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti) i na koji način možete svakog dana restartovati svoj energetski tok i razbijati blokade disciplinom i svakodnevnim radom na sebi.

Ukoliko ste probali vežbu, javite mi se da čujem kako napredujete i ako neko od vaših prijatelja vodi slične bitke, prosledite mu da proba ovu tehniku.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply