NAPIŠI I TI KNJIGU

Veliki su snovi koje sanjaju hrabri. Da bi hrabrost dostigla svoju materiju potrebno je putovati i na putovanju učiti o sebi i drugima. Pisanje knjige je putovanje, istraživanje, avantura, odrastanje i sazrevanje na nov način. 

Mentorship program služi da te sprovedem kroz jednu novu avanturu, ukažem ti na divne znakove, navedem te da skočiš preko litice svojih strahova i kreneš po svoje snove. 

“We write to taste life twice, in the moment and in retrospect.” ― Anaïs Ninn

Možda je u vama bezbroj nedoumica i niste sigurni da li ste dovoljno dobri, neko vas je obeshrabrio ili verujete da nikada nećete uspeti svoju ideju pretočiti u nešto konkretno; ali ono najvažnije u svemu tome vam promiče – vi ste ti koji nose sve potrebne začine da bi se magija pokrenula i niko nikada neće stvoriti delo koje vi možete stvoriti.

Ako nešto znam, pisati znam.

Iza sebe imam više od 20 godina staža u pisanju, desetak knjiga, naredni roman je na putu, moje priče prevedene su na nemački jezik i možete ih pronaći u više antologija, zbornika, nekoliko knjiga dostupno je i na engleskom jeziku, a kao redovni učesnik najvećeg sajma knjiga u svetu – Frankfurter buchmesse najavljujem vam uskoro i romane na nemačkom jeziku što smatram svojim najvećim korakom do sada…i da su reči moje igračke refleksija im je moj život.

Ništa nije nemoguće, sve je više nego moguće.

Ako ste odlučili da napišete knjigu, zbirku pesama, priča, bajku za decu, zašto se ne biste upustili u putovanje i svetu otkrili nešto što još nije imao prilike videti?

Unikat ste.

Potrebno vam je samo malo vetra u leđa, vere u vas, razgovora, kreiranja koje će postati uživanje, a ja sam tu da vam otkrijem na koji način ja stvaram i držaću vas dok ne bude vreme da poletite dalje.

Program počinje onog trena kada odlučite da ste spremni.

Traje mesec dana i nudi vam sjajno druženje, komunikaciju, uklanjanje svih kreativnih blokada kroz naše Skype seanse i mnogo više.

Vi stvarate, pišete, ja vas bezuslovno podržavam.

Radićete samostalno na svom delu, uz zadatke, vizije koje će postajati stvarnost i moje konsultacije. Popićemo čašu vina ili kafu iščitavajući napisano i i otkrivajući šta je to što ne vidimo a dostupno nam je. Možda ćete posustati, biti besni,  uplašeni ali tu sam ja da vam pokažem da je sve  samo deo procesa.

Ne verujem u izgovore, verujem u stvaranje. Tragovi koje ostavite iza sebe snažnije sijaju kada u njih verujete.

Program traje 6 meseci. Svakog meseca se sastajemo preko Zoom-a ili uživo ukoliko je to moguće, a sve ono na čemu radimo, o čemu razgovaramo i što pokrenemo biće putanja ka vašem delu.

Kontaktirajte me

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Reply