HODANJE NA KOLENIMA MENJA SVEST

Mnogi od nas se svakodnevno bore sa svojim ličnim demonima i vode bitke koje su ponekad unutrašnje. Bitke koje ne pokazujemo drugima, one su koje najviše urušavaju naše zdravlje. Ponekad ponos, tuga, bes, usamljenost ili neko drugo stanje mogu da potraže drugi izlaz iz nas samih.

Ukoliko naša duša nije otvorena, ono što će otvoriti put ka spolja obično su tegobe na koje ne obraćamo pažnju sve dok zaista ne počnu da ugrožavaju naš stil života. Neko će se boriti sa glavoboljom, neko sa bolom u želudcu, neko će da oseti probadanje u grudima, a nečija jetra će odbiti da imuni sistem održava na najvišem nivou.

Kada sam iz svojih ličnih razloga krenula da se zanimam za kinesku medicinu, ono što je mene pored psihologije i književnosti zadržalo da se još dublje uvučem u isceljenje duše i tela, jeste energetska psihologija i medicina.

Danas želim da vam preporučim jednu jednostavnu, a savršenu metodu koja može da vam pomogne na više nivoa energetske svesti i isceljenja.

Sve što vam je potrebno jeste deset minuta dnevno, jedna podloga za jogu ili mekano ćebe. Naravno, volja je ono što će vašu odluku odvesti na pravi put i usmeriti je za vaše više dobro.

Kako i na koji način će vam ova vežba pomoći?

Samim njenim izvođenjem u vama će se aktivirati određene tačke i stimulisati toksine iz jetre, nepravilan rad bubrega, pokrenuti vaša pluća, ali i vaš um. Ono što je prednost kod izvođenja isceliteljskih vežbica jeste umna snaga koju gradimo u istom procesu.

Hodanje na kolenima je vežba za koju možda niste čuli, možda ste je probali, ali ono što je sigurno, ako je budete primenjivali uočićete velike promene već nakon desetak dana.

Hodanje na kolenima izvodi se jednostavno. Nije vam potrebno zagrevanje, samo podloga koju sam spomenula, a desetak minuta na kolenima stimulisaće u vama tačke za koje bi vam bila potrebna akupunktura ili terapeut.

Bez obzira da li imate problema sa kolenima ili vaše noge odbijaju da vas prate na način na koji biste vi želeli, primenjivanjem hodanja na kolenima, samo deset minuta svakoga dana, jačate svoju kičmu, um, pokreće tačke na kolenima koje stimulišu rad jetre, bubrega i otpuštanje toksina se aktivira samo od sebe.

Ukoliko osetite bol za vreme izvođenja vežbe, napravite pauzu, promenite podlogu da bi bilo što udobnije i mekše, ali naravno ne zaboravite, trud koji uložite je za vaše više dobro.

Šta vas košta da probate ovaj metod? I koliko ste spremni da poklonite sebi metodu koja ne traži medikamente, lasere, niti odlazak kod terapeuta?

Radujem se da čujem kako napredujete i na koji način vam je ovaj metod pomogao.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply