PROMOCIJA ROMANA “PUT U SREDIŠTE DUŠE”

Jedini put na koji nam valja poći put je ka samom sebi. – Maja Wu

Svi su gradovi slični, samo je jedan Sombor

Moderator i organizator promocije

Odavno sam naučila da se ništa ne vredi planirati. Ni ovu promociju nisam planirala, desila se po osećaju, povela me pravo u središte duše.

Jednog dana sam joj se javila sa idejom da napravimo čajanku i pozovemo sve moje čitaoce na druženje. Htela sam da priredim i iznenađenje mojim roditeljima i da im ne javim da dolazim. Nije se moglo izvesti i jedno i drugo. Promocija se rodila u svemu tome kao sjajna ideja, a fine spone koje je trebalo uplesti, pisanje scenarija koji smo sledile svaka po svom osećaju, pronalaženje idealnog mesta i slanje pozivnica uredila je Vanja Smiljić na maestralan način. Tamo gde je suze alhemičarski trebalo pretvoriti u reči ona je vešto prepoznavala i davala mi tajni znak. Spontanost nam izgleda obema ide od ruke, a ova saradnja ostavila je poseban pelcer duše za one koji će u budućnosti pogledati video i fotografije.

Gost iznenađenja

Lazar Kubatović – Qba koji je svojim anđeoskim glasom na kraju večeri zaokružio celu priču bio je prvi i jedini izbor za mog gosta.

Prepričala sam mu roman, dala ključne, emotivne elemente priče i rekla: “Prepuštam ti izbor pesme! Verujem ti!” Kada čujete koju je pesmu otpevao, u vama će svaka nit duše zadrhtati.

Zašto Qba?

Zato što onima koji vrede treba dati šansu da svoj dar pokažu. Zato što je poznatih i onih nazovimo poznatih previše i gde bi ih trebalo biti, a kamoli tamo gde ih ne bi trebalo biti. Verujem da se poznat postaje po osećaju koji izazoveš u ljudima, a ne po tome koliko ti neko nula ispiše na računu. Kakav osećaj je izazvao Lazar, prosudite sami ili pitajte one koji su bili.

Obećavam da će i ubuduće svako dešavanje koje budem organizovala predstaviti ljude koji to zaslužuju.

Somborske novine, SoInfo i RTV Sreće

Posebno me je obradovala sjajna saradnja sa lokalnim novinama, portalima i televizijom. Želim da se zahvalim Tamari Stojković, Nikolini Kostadinović i Marku Lončaru. Duše su disale kao jedna, a kako su njih troje udružili medijske niti pogledajte u prilozima ispod.

Hrabrost da se odazoveš sopstvenoj duši intervju 

Put u središte duše sa Majom Wu

Promocija knjige i razgovor sa Majom Wu

Svakome po pelcer duše

Reči su suvišne, slike će vam reći sve

Ljubav ste

Roman Put u središte duše možete poručiti ovde
Porodica i prijatelji
Predivna atmosfera
Svakog čitaoca je na stolici dočekao svitak sa porukom na papiru oslikanom čajem
Prijatelji koji dođu iz daleka
Veče je bilo posebno, a svako od nas je nešto naučio. Do sledećeg susreta moji somborci…
(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Reply