PROMENI PRIČU KOJU PRIČAŠ

Imam sjajnu i tužnu vest za tebe. Biraj koja je tvoja.

Da bi ti Univerzum poslao novu priču (ljubav, posao, etapu života…) potrebno je samo da pustiš svoju staru priču.

Postoji mnogo načina uz pomoć kojih ćeš da ubrzaš svoj spiritualni rast. Neke od njih sigurna sam poznaješ, ali neke ne poznaješ. Da bi tvoja unutrašnja mudrost rasla potrebno je da govoriš DA svemu što ti dolazi u susret. Da se prepustiš, da se ne bojiš, da sanjaš glasno, uprkos svima i da nikad ne sakriješ lepotu svoje duše.

Budemo li menjali percepciju pričanja priča budi sigurna da će se naše priče menjati brzinom svetlosti. Univerzum nam nikad neće oduzeti ono što nismo spremni dati.

Koliko si spremna dati?

PRIHVATI SVOJU PRIČU I ZAHVALI JOJ SE

Predaj se moći Univerzuma i sve priče koje nosiš, od prevare partnera, manjka novca, lošeg zdravlja, gubitka ili izdaje prijatelja, depresije, tuge, loših misli i sve one koje samo ti poznaješ, pogledaj izbliza i zahvali im se. Zahvali se svakoj pojedinačno što je postojala, što se desila, što je našla put do tebe i tvog života. Zahvali se jer te je učinila osobom koja je mnogo bolja od one juče.

PREDAJ SVOJE PRILE MOLITVAMA JAČIM OD TEBE SAME

“Predajem sve svoje priče sili koja je jača od mene, moći ljubavi i radosti.”

Nauči da se zahvalnošću otpušta sve što nam ne služi, a zahvalnošću na svemu što ti se desilo, pustićeš priče koje će napraviti mesto za neke nove, bolje, dublje, lepše, samo tvoje.

Izgovarajući molitvu predaje pusti sve što ti više ne služi. Ako si spoznala da više ne želiš živeti iste priče, spremna si odreći ih se.

Ne zaboravi, svaka je priča vredna pričanja ako donosi mir u srcu, osmeh na lice i ljubav u pogledu. Ako bilo šta od toga nedostaje, zahvali joj se i pusti je. Od tebe zavisi šta ti je potrebno, a šta ne.

Ukoliko ti se dopadaju ovakvi tekstovi i želiš više da govorimo o spiritualnoj praksi, napiši mi pitanja, sugestije u komentarima.

Kada se osećaš sjajno, sjajne stvari ti dolaze u susret, Krit 2018. godina mojih spoznaja

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply