U NOVOM SADU SA ČITAOCIMA

Osećaj je poseban kada znaš da sve što radiš nekome znači i daje mogućnost da se u tvojim rečima ogleda, otkriva delove sebe.

Kada sam stigla u Srbiju dočekalo me je brdo posla oko novog romana koji sam ujedno odlučila objaviti pod krovom Atelier Maja i udahnuti mu život onako kako je jedino za mene moguće.

Dušom!

Pored posla, dočekalo me je mnogo poruka od ljudi koje nikad ranije nisam srela. Nekima je bilo drago što sam u Srbiji, što me sreću na ulicama Sombora, Novog Sada, neki su želeli da me upoznaju, zagrle, da dođu do mog romana.

Kako sam ja jedna a vas ima mnogo, odlučila sam da odaberem jedan dan, odvojim vreme i dočekam vas uz kafu u Absolut club-u. Za vas koji ste mi pisali da ste na putu, da vam termin ne odgovara i mnoge druge molbe da pomerim druženje, ne brinite, biće prilika dok god smo živi.

Družićemo se…

Roman je ujedno i nastavak romana “Maslačak nošen vetrom” pa ako niste, prilika je idealna da dođete do svog primerka baš kao što su i moji gosti u nedelju, u Novom Sadu.

Uživala sam u pričama koje smo razlili između pogleda, osmeha, po koje suze i zagrljaja. Upoznala sam sjajne ljude, osetila fenomenalnu energiju i otkrila da mi je duša ispunjena. Gledajući njih dobila sam još jednu potvrdu da sve što radim, radim sa ljubavlju i do kraja.

Kako je izgledalo, šta smo podelili, gde smo bili…možete pogledati u prilogu ispod, a o novim druženjima, seminarima, promocijama možete se prijaviti na newsletter kako biste bili u toku.

Hvala vam!

(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave a Reply