PEROM DO DUŠE

Voliš pisati? 

Ponekad samo ne znaš odakle krenuti, čime ubrzati rad srca i kako se krilima pera razmahati? 

Na pravom si mestu!

Radionica “Perom (do) duše” je kreativna radionica nastala pre par godina u Somboru i koja živi putujući svetom, sledeći mene. Vremenom je porasla u još jednu dimenziju. Implementirala sam je u svoju privatnu praksu i mentorski program. To znači da je dostupna svima u svetu na više načina.

Zamišljena je kao druženje u kom te uvodim u posve novi svet pisanja, življenja i stvaranja, a nudi ti:

  • ključeve da olovkom stigneš do svih skrivenih delova sebe (provereno najbolja terapija i način da sam sebi postaneš terapeut)
  • mogućnost da otkriješ svoje potencijale koji dugo čekaju na tebe i iskreiraš novi početak, reset, oslobođenje od raznih blokada, možda knjigu, blog, novi posao, idealnog partnera
  • začine koji će tvoju kreativnost probuditi, vidna polja proširiti i otkriti ti da mapu života kreiraš sam i da se do duše najlakše stiže perom
  • radionica uključuje i workbook koji sam osmislila kao vodič i poklon za tebe
  • traje 3 sata

Kako sam počela pisati?

Mislim da nikad ništa drugo i nisam radila. Sa 12 godina sam počela pisati priče za jedan magazin u Srbiji. Sve posle toga je priča za sebe.

Uvek sam volela da čitam, a olovka i papir, kao i pisaća mašina (jer je u to vreme retko ko imao računar) bili su moji najbolji prijatelji. Uživala sam kreirajući priče i zamišljajući kako ću jednog dana napisati svoju prvu knjigu. Dve decenije kasnije, nakon što sam uveliko kreirala svet na svom blogu i to se ostvarilo. Objavila sam svoj prvi roman “Maslačak nošen vetrom”. Nakon njega nanizalo se još nekoliko knjiga, moj se život promenio i danas mogu reći da živim svoje snove. Dala sam otkaz, promenila grad, zemlju i otkrila da bajke zaista postoje ako odlučiš da ih živiš.

Moj novi roman Put u središte duše je trenutno najčitaniji od svih mojih knjiga i dostupan je u celom svetu. (Thalia.deAmazon )

Ako i ti sanjaš da pisanjem stigneš do središta duše i da naučiš nešto novo, sve što ti treba je da me posetiš na radionici. Nije važno da li poznaješ pravopis, gramatiku, kojim se jezicima služiš, šta si po profesiji, koliko si knjiga pročitao i da li si do sada imao iskustva u pisanju. Važno je da želiš i da si spreman umočiti pero u dubinu svoje duše!

“Perom (do) duše” možeš i ti organizovati. Kao host radionice ti istu dobijaš na poklon.

Ukoliko smatraš da bi radionicu bilo interesantno održati u tvom gradu, piši mi. Imaj na umu da je potrebno minimum 10 polaznika kako bih održala radionicu.

Termine predstojećih radionica oglašavam putem webstranice i newsletter-a. Ukoliko još uvek nisi na newsletter listi, prijavi se.

Putem kontakt forme možeš mi pisati ukoliko želiš da budeš host/domaćin radionice i organizator za svoje prijatelje ili saradnike. Informacije o mogućim terminima dobijaš na email.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave a Reply